- 2 Haziran 2022
- 853
- 563
- 35
Kalir kalir kalacaktir insallah ô kadar yol katedip transfere kadar gelmis sampiyonİnşallah bakalım o güne kalabilirse ufaklık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalir kalir kalacaktir insallah ô kadar yol katedip transfere kadar gelmis sampiyonİnşallah bakalım o güne kalabilirse ufaklık
Merhaba benim fsh 34 lh 27 (adetli değilken) böyle cıktı doktor amh ölçmeye gerek gormedi direk tüp bebek dedi normal yolla imkansız dedi. Benim bu fsh düşse bi ihtimalim olabilir mi acaba siz sürekli değişken demissiniz fsh içinSelam tatlim, peki sen amh hep ayni yerde mi yaptirdin ?
Çünkü bildigim bir islem yaptirmazsan olumlu olumsuz hic degismez canim cok kafa yormustum bu amh ile :)
ben 2020 de ogrenmistim 0.2 ydi ara ara yaptirdim hep ayni cikti ta ki bu sene 2 folikülum kalmisti tekrar amh baktirdim 0.1 dusmustu. Neyse prp yaptirdim amh artti ama onemli olan folikül sayim artmis olmasiydi yoksa amh sayisi cokta onemi degil.
Benim bildigim fsh senin dediklerinle sürekli degisen bir deger.
Benim fsh 20 vs idi iki yil once sonra 12 ve 8e dustu, beslenmeme dikkat etmistim ozel bir sey yapamamistim doktorum bu deger degiskendir cocuk icin tek etken degil demisti ve adetli iken amh ile degerlendirilmeli bence.Merhaba benim fsh 34 lh 27 (adetli değilken) böyle cıktı doktor amh ölçmeye gerek gormedi direk tüp bebek dedi normal yolla imkansız dedi. Benim bu fsh düşse bi ihtimalim olabilir mi acaba siz sürekli değişken demissiniz fsh için
Benim fsh 20 vs idi iki yil once sonra 12 ve 8e dustu, beslenmeme dikkat etmistim ozel bir sey yapamamistim doktorum bu deger degiskendir cocuk icin tek etken degil demisti ve adetli iken amh ile degerlendirilmeli bence.
Asla imkansiz degil burada fsh 60 larda olanlar var kendiliginden hamile kalmislar, yumurtan varsa iyi doktor ve tedavilerle hormonlar dengelenir diye dusunuyorum
Benim fsh 20 vs idi iki yil once sonra 12 ve 8e dustu, beslenmeme dikkat etmistim ozel bir sey yapamamistim doktorum bu deger degiskendir cocuk icin tek etken degil demisti ve adetli iken amh ile degerlendirilmeli bence.
Asla imkansiz degil burada fsh 60 larda olanlar var kendiliginden hamile kalmislar, yumurtan varsa iyi doktor ve tedavilerle hormonlar dengelenir diye dusunuyorum
İnşallah gelecek teyzesi yüzdü yüzdü kuyruğuna geldi sıpaKalir kalir kalacaktir insallah ô kadar yol katedip transfere kadar gelmis sampiyon
Ya emin degilim fsh adetli île mutlaka yapilmasi konusunda yani sanki herhangi bir zamanda baktirilabilir bu konuda daha iyi bilenler vardir mutlaka ben yanlis yonledirmis olmak istemem, emin oldugum bir diger deger prolaktin mutlaka adetli süreçte bakilir çünkü benim oda 90 karda cikiyordu. Yasin genc bence mutlaka amh, fsh, d vitamini, tsh, prolaktin bir arastirma hastanesinde baktir bunun icin muayne olmana da gerek yok tüp bebek yaptiracagim bu degerlere ihtiyacim var de ki tüp bebek icin bile baktimak gerekir ve ona gore bir yol cizmis olursun bu arada iki yil once amh degerimi ogrendim dunyam basima yikildi sanki doktor senin cocugun olmaz vs diye beni korkuttu tabi senin gibi cok agladim ama zamanla arastirarakta sayisal degerlere cok takilmamayi ogrendim ben yani amh dusuk ama muayenede folikül sayin guzel cikabilir ô yüzden kendini cok yipratmadan butun degerlerine baktir, doktorunu arastir oyle git bir doktora sana onerim.Benim doktorum adetli değilken yaptırdı ve ona söyledim hocam adetliyken verilmesi gerekiyormuş sanırım diye çok bişey değişmez sonuç dedi. Ama herkes burda çok araştırdım herkes adetliyken vermiş o çok kafamı karıştırdı. Ben ondan önce bi doktora daha gittim fakat asistan olduğu için ben belki yanılma payı vardır dedim. Çünkü o bana herşeyin normal olduğunu iyi gorundugunu söyledi bi sıkıntı yok dedi gönderdi adetliyken gel hormon testi ver dedi. Üstünden 20 gün geçti özel doktora gittim bana böyle söyledi ve tüp bebek yaptır bu değerlerle normal olmaz dedi. Amh olcturmek istediğimi söyledim gerek görmedi zaten tüp bebekte yapıyorlar boşa kan verme bence dedi. Zaten kapıdan ağlayarak çıktım neye uğraştığımı şaşırdım yaşım 31. Sizinde bayağı düşmüş evlat sahibi olabilnizi mi normal yoldan acaba ? Ve yaşınız kaçtı sizin ?
Beslenmeme daha da dikkat etmeye başladım yazın çok abur cubur tükettim abur cubur gereksiz her şeyi bıraktım özen gösteriyorum şu an umarım faydalı olur
Ayy vala tam bir sampiyon cumartesi de sicacik yatagina gelecek insallah gelsin gelsin tatlisimiz grubumuza nese verir umut verir insallahİnşallah gelecek teyzesi yüzdü yüzdü kuyruğuna geldi sıpa
Hayırlı olsun transferiniz, inşallah Allah kucağınıza almayı da nasip eder. Dün benim için çok kötü bir gündü. Kontrole gittim, tarlusal kullandım 10 gün geçti adet olmadım diye. Fsh 116 çıktı. Doktor menopoz dedi, çok üzüldüm. Oysaki prp yaptırmayı düşünüyordum.İnsanlar ne mucizeler yaşıyor bir bilseniz ben şuan tüp tedavi sürecindeyim inşallah yolunda gitmeye devam ederse ctesi transferim var
inşallah hepsi kaliteli gelir 1 defada bitirirsin bu işi:)Iste dusundugum gibi oluyormus bu troid de ayri bir oynak hormon gercekten artik boyle degisen hormonlarimiza boyle soylemek istiyorum neyse hayirlisi île zor kismi gecmis birkac haftaya insallah bebisine kavusacaksin
Yaa bende bu prp eksezom islemlerin herkese ayni etkiyi gostermedigini okuyorum hep vucut yapimiz iste, prp bans etkisi oldu bu arada folikül sayim artti ve amh sayimda da artis oldu ama tüp bebek asamasi ocaktaz olacak ô yüzden kalitesi icin hicbir fikrim yok henüz.
canım yine de yaptır prp yi etkisi olabilir ne kaybedersinHayırlı olsun transferiniz, inşallah Allah kucağınıza almayı da nasip eder. Dün benim için çok kötü bir gündü. Kontrole gittim, tarlusal kullandım 10 gün geçti adet olmadım diye. Fsh 116 çıktı. Doktor menopoz dedi, çok üzüldüm. Oysaki prp yaptırmayı düşünüyordum.
Evet sanırım yaptıracağım. Sonradan pişman olmak istemiyorumcanım yine de yaptır prp yi etkisi olabilir ne kaybedersin
Henuz transfer olmadi,kısmet olursa yarın olacak inşallah doktorlar önüne gelene menopoz diyorlar kardeşime 20 yaşında adet olamadığı dönem menopoz dediler,yani diyeceğim o ki takılıp da strese girmeyin.benim stres yüzünden 1 sene icinde yumurta rezervim dibe vurdu, normal değerdeyken nerdeyse sıfıra indi 1 senede.kendinizi rahatlatmanın bı yolunu bulun benden size tavsiyeHayırlı olsun transferiniz, inşallah Allah kucağınıza almayı da nasip eder. Dün benim için çok kötü bir gündü. Kontrole gittim, tarlusal kullandım 10 gün geçti adet olmadım diye. Fsh 116 çıktı. Doktor menopoz dedi, çok üzüldüm. Oysaki prp yaptırmayı düşünüyordum.
İnşallah teyzesi,güzel haber alırsam sizlerle paylaşırım muhakkak isteyen herkese kısmet olsunAyy vala tam bir sampiyon cumartesi de sicacik yatagina gelecek insallah gelsin gelsin tatlisimiz grubumuza nese verir umut verir insallah
Teşekkür ederim, moral veriyorsunuz. İnsan ilk anda yıkılıyor ama dediğiniz gibi tutunacak bir dal bulmak önemli. Çok şükür bir kızım var. Allah onun acısını göstermesin.Henuz transfer olmadi,kısmet olursa yarın olacak inşallah doktorlar önüne gelene menopoz diyorlar kardeşime 20 yaşında adet olamadığı dönem menopoz dediler,yani diyeceğim o ki takılıp da strese girmeyin.benim stres yüzünden 1 sene icinde yumurta rezervim dibe vurdu, normal değerdeyken nerdeyse sıfıra indi 1 senede.kendinizi rahatlatmanın bı yolunu bulun benden size tavsiye
Katılıyorum söylediklerinize üzüntü benide yere vurdu şimdi çok pişmanım kendimi üzdüğüm için neyse zararın neresinden dönersek kardırHenuz transfer olmadi,kısmet olursa yarın olacak inşallah doktorlar önüne gelene menopoz diyorlar kardeşime 20 yaşında adet olamadığı dönem menopoz dediler,yani diyeceğim o ki takılıp da strese girmeyin.benim stres yüzünden 1 sene icinde yumurta rezervim dibe vurdu, normal değerdeyken nerdeyse sıfıra indi 1 senede.kendinizi rahatlatmanın bı yolunu bulun benden size tavsiye
Çok üzüldüm, başınız sagolsun.Katılıyorum söylediklerinize üzüntü benide yere vurdu şimdi çok pişmanım kendimi üzdüğüm için neyse zararın neresinden dönersek kardır
Rahmetlik anneciğim derdi unut kafanda tutma söyle gül neşelen bi bakmışsın hamile kalmışsın canım annemi de 4 ay önce kaybettik onsuz hayat çok değişik
Hayırlı olsun transferiniz, inşallah Allah kucağınıza almayı da nasip eder. Dün benim için çok kötü bir gündü. Kontrole gittim, tarlusal kullandım 10 gün geçti adet olmadım diye. Fsh 116 çıktı. Doktor menopoz dedi, çok üzüldüm. Oysaki prp yaptırmayı düşünüyordum.
Merhaba,ne kadar süredir adet olmadınız acaba ? Fsh adet olamadığınız için adetli dönemde ölçülmedi değil mi ? Bir de yaşınız kaçtı ?
Ben de 2.5 ay evvel adet olamayınca doktor bana adetli değilken test yaptı fsh 34 cıktı bana normal yolla hamilelik imkansız tup bebek yaptir dedi gonderdi erken menapoz baslangiciymis sanırım sok oldum. O zaman 68.gün adet olmuştum ilaçsız hiç ilaç kullanmadım şimdiye kadar hep geç de olsa kendi geldi.
Bana fsh değeri için adetin 2 veya 3.günü tekrar testini tekrarla doktorunu da değiştir diye defalarca söylediler. Şimdi tekrar test vericem adetli zamanda.
Allah rahmet eylesin, herşey gönlünüzce olsun inşallahKatılıyorum söylediklerinize üzüntü benide yere vurdu şimdi çok pişmanım kendimi üzdüğüm için neyse zararın neresinden dönersek kardır
Rahmetlik anneciğim derdi unut kafanda tutma söyle gül neşelen bi bakmışsın hamile kalmışsın canım annemi de 4 ay önce kaybettik onsuz hayat çok değişik