- 31 Ağustos 2012
- 21.788
- 35.095
Canım benimde 4 tane toplandı. 4 ude dollendi ama 3. Güne 1 tane geldi. Sprem faktorunden diğer 3 u devam etmemiz. Ki eşimde de sorun yok görünüyordu. Elimde 1 tane kaldı transfer ettik.Yaşım 35 ocakta resmi olarak. 5.5 yıldır evliyiz. 3,4 çocuk düşünüyordum hep. Şimdi 2 transfer yapalım dedik geriye dondurulmuş kalmıyor. Kafam çok karışık bunlar tutarsa İnşaAllah ileride istersek yaştan dolayı rezerv düşer kaliteli yumurta olmazsa hiç felan diye korkuyorum. Tüp bebeğe gitmeden de bu tüple nasip olacaksa ne hikayeler okuyoruz acaba bana da sonra normal yolla gebelik nasip olur mu diye düşünüyordum. Hiç normal gebe kalamayacak mıyım Herşey nasip kısmet ama baştan önlem almak amaçlı 2.opu düşündük. Bir de taze transfer başarı oranı daha yüksek dedi Dr. Rahim içi inceliği çıktı transfer olamadım. Nar suyu progestan da fayda etmedi 5 günde. 6 embriyo un 2si donduruldu. 11 yum 9 u dolu idi. 5 tane dondurulmuş okur en az diye bekliyordum. Demek ki kalite sorunu var ilerlemediler. Bir daha ki ay rahim kalınlaşırsa transfer mi olsam yoksa tekrar opu olur mu bilemiyorum. Maddi olarak da tekrar 35 bin en az tekrar harcanacak bizi zorluyor.
Sende haklısın ben elimde donmuş 1-2 tane olsa süreci çok rahat gecirirdim. Havuz yapmak mantıklı senin için. Bende bu ay 38 oluyorum.