Düşük amh, tüp bebek, yumurta sayısı az olanlar toplanalım kızlar ❤

Düşük amh ile kaç yumurtanız gelişti?

• 1

OY: 54 17,6%
  • 2

OY: 74 24,2%
  • 3

OY: 35 11,4%
  • 4

OY: 45 14,7%
  • 5

OY: 28 9,2%
  • 6

OY: 21 6,9%
  • 7

OY: 14 4,6%
  • 8

OY: 10 3,3%
  • 9

OY: 7 2,3%
  • 10 ve daha çok

OY: 18 5,9%

• Ankete Katılan
    306
ben 3 tedavıden sonuc aldım benımde 2 tanesi olumsuz oldu hatta 5.gune bıle gıtmedı size tavsıyem kafanızı bosaltın ve doktorunuz en uygun ay baslasın tedvıye özeldemısınız devlette mı bılmıyorum ama bence embrıyonuzu rahımde sorun yoksa genetıge gönderme fıkrınızı doktorunuzla paylasın.

Rahimde sorun yok, bugün histereskopi oldum bir hafta sonra çıkacakmış parça almışlardı onun sonucu. Bir de kan testi verdik kromozom için. Bakalım hayırlısı olsun, teşekkür ederim

4 yumurtadan sadece biri embriyo oldu. Donduruldu . Havuz yöntemi yapılacak.şimdi adet olmayı bekliyorum.. tekrar yumurta toplanacak
Merhaba daha onceki tedavinizden embriyo olmus muydu, kac embriyo hedefliyorsunuz? Benim de iki tek embriyom var yasim 34 amh 0.43 doktorum iki tane tek koyacagimiz icin simdilik yeterli dedi ama toplamak isterseniz size birakirim dedi biraz kafam karisik

Benim yaşım 37 ve amh 0.08 yani çok düşük maalesef bir tane embriyo oluştu. Ben henüz adet olmadım olduğumda yumurta toplanacak tekrar.
Meraba bunları her gün mü yediniz?
Evet hergun yedim

Merhaba ağustos ayında toplanan 1 yumurtanız embriyo oldu mu acaba ? Benimde amh çok düşük sizden de düşük tek 1 yumurta var bu ay onunla tedaviye başlayacağım. Aslına mart nisan da 4 yumurta vardı başlayamadık ve sonrasında bi daha 4 yumurta göremedik bi türlü de başlayamadık her ay bi aksilik cıktı ge eb ay 2 yumurta kist olmuştu operasyon oldum prp yapıldı bu ay da tek yumurta ne yapicam bilmiyorum bana da havuz yapılacak. Siz nerede tedavi görüyorsunuz acaba

Merhaba evet Ağustos ayında ki Embriyo oldu. Bugün kontrolde 5 yumurtam çıktı. Ultrason da bakarken doktor da hatta gülümsedi. Ptesi tekrar kontrole gideceğim. Büyüklüğüne bakacaklar. İstedikleri boyda isee yumurta toplama olacak. Sonrada sanırım transfer için işlemlere başlayacaklar. Acıbadem maslakta tedavi görüyorum.

Aranızda tek yumurtası olup tedaviye başlanan var mı arkadaşlar? Tek 1 yumurta ile havuz yaptıran
Canım benim tek yumurta olmuştu transfer olmuştum. O tutmamıştı. Sonra iki embriyo oldu, o tuttu, 3. Gündü.. Benim doktorum havuz yapmak istemiyordu. O daha maliyetli oluyor diye. Ne bulursa onu transfer ediyordu kuşum

Canım benim tek yumurta olmuştu transfer olmuştum. O tutmamıştı. Sonra iki embriyo oldu, o tuttu, 3. Gündü.. Benim doktorum havuz yapmak istemiyordu. O daha maliyetli oluyor diye. Ne bulursa onu transfer ediyordu kuşum

Cnn tek yumurta olduğunda o embriyo olmusmuydu ? Geçen ay 2 taneydi işte kist oldu operasyon oldum cnm prp de yapıldı. Maddi olarak çok zor olacak evet ama havuzda da tek 1 transfer parası ödüyoruz eğer tutarsa. Aslında senin doktorun mantigi da hoşuma gitti nasıl üstünden kalkacagiz bilmiyorum dua ediyorum sadece tek bile olsa benim olsa diye.

Tekrar düşündüm benim 2 yumurta olmuştu, biri embriyo olmuştu kuzum. Onu transfer olmuştum... . Ondan önce de; Senin gibi tek yumurta olunca toplamayı iptal etmiştik. Para da almamıştı. Evet her toplamada transfer olmasan bile ücret ödüyorsun. Belki o bir embriyo ile hamile kalacaksın ama iki üç toplama yapılınca her seferinde ödeme alıyorlar. O sebeple benim doktorum bulduğu her embriyoyu transfer ediyordu. Havuzu ben demiştim ona, o maliyetli boşver demişti.

merhaba ben varım tek yumurta ile havuz yaptırıyorum bazen tek yumurtam boş çıkıyor yada döllenmiyor ama şu anda bir tane 3. gün embriyom var iyi kalitede
maşallah inşallah daha da olur embriyonuz kaç kere toplama oldu acaba sizin nerede tedavi oluyorsunuz ? Benimde her ay bi aksilik cıktı bi türlü toplamaya gidemedim gebel anlamda kist problemi de yaşıyorum geçen ay 2 yumurtam kist olmuş operasyonla ici boşaltılmıştı bu ayda tek 1 tane görünüyor klomenle denenecek

Teşekkür ederim cnm evet maddi olarak bende yıpranacam galiba insallah o kadar olmadan nasip olur bana da.

inşallah sizinde en kısa zamada sağlıklı embriyolarınız olur. Ben daha önce Momart, Acıbadem Maslak ve Şişli Memorial de tedavi oldum oralarda 2 tane 5. gün embriyom oldu genetikten sağlıksız geldi. Diğer gelişen 3 embriyomda ısrarla 5. güne götürüldü ve embriyolar 5. günde gelişimini durdu. İleri yaşta embriyo kalitesi zaten çok iyi olmuyor 5. güne kadar bekletince 3. ve 4. gün iyi olan embriyolarımda çöp oldu. Şu anda Prof Ulun Uluğ da tedavi görüyorum. Kendisi eski Bahçeci doktorlarından. Femara ve düşük doz ile tedavi etti bunun yanında büyüme hormonu ve vitaminler de kullandım ve çok şükür 1 tane iyi kalitede embriyom var. Kendisi ticari amaç gütmeyen çok reklam yapmayan bir doktor ve olmayacak hiçbir şeyi yapmıyor ve umut vermiyor sadece elinden geleni yapıyor. Bu ay folikül boyutu küçük olduğu için tedaviye başlamadık bir dahaki adette başlayacağım. Bu arada Ulun Bey sayesinde kendiliğinden büyüyen folikülümde oldu ancak erken çatladığı için işlem yapılamadı. Yaşınız genç inşallah doğru tedavi ile bebeğinizi kucağınıza alacaksınızdır inanıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…