Düşük amh, tüp bebek, yumurta sayısı az olanlar toplanalım kızlar ❤

Düşük amh ile kaç yumurtanız gelişti?

• 1

OY: 61 18,5%
  • 2

OY: 79 24,0%
  • 3

OY: 38 11,6%
  • 4

OY: 46 14,0%
  • 5

OY: 29 8,8%
  • 6

OY: 22 6,7%
  • 7

OY: 16 4,9%
  • 8

OY: 10 3,0%
  • 9

OY: 8 2,4%
  • 10 ve daha çok

OY: 20 6,1%

• Ankete Katılan
    329
Umarım mucizen gerçek olur canım bir yumurta yetiyor herşeye Allah nasip etsin inşallah

B buketariyorum Seni görmek ne güzel Nasılsın canım?
Merhaba canım iyiyim sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik? Kaç haftalık oldun? Benim bir gelişme yok canım? Son 2 ay Cyclo-progynova kullandım adet olmak için. İlk ay gittim yumurta görülmedi, sonraki ay da ben gitmedim. Çok moralim bozuluyor diye. Hayırlısı artık..

Canım bırakma ama bak aralarda çok mola veriyorsun. Hayalkırıklığı oluyor biliyorum ama üst üste takip etmek denemek lazım. Bir ay olmayan öbür ay olabilir. İnşallah alacağız güzel haberinii benim pazartesi Doğumum olacak Allahın izniyle. Gün sayıyoruz. İnşallah en kısa zamanda sen de sayacaksın çok çok amin

Pazartesi öyle mi? İnanmıyorum, zaman nasıl da hızlı geçiyor? İnşallah sagsalim bebeğini kucağına alırsın canım. Allah bebeğini eşinle huzurlu bir sekilde büyütmeyi nasip etsin. Darısı isteyen herkese olsun inşallah.
Haklısın yoruldum artık. Gidip kötü haber duymaktan. Bu ay hayit kullanıyorum. Aydın da tolga hoca var, ona da gidip olmuyorsa bu defteri kapatmak istiyorum artık. Allah her şeyin hayırlısını versin canım. Olmuyorsa bunda da bir hayır görmek lazım. Allah kızıma sağlıklı uzun versin diyorum ne yapalım.

Ay ben o tolga hocayı takip ediyorum. Bence çok iyi bir tercihtw bulunmuşsun. Bence olacak kuzum. Bana da haber ver mutlaka süreci. Çok sağol kuzum amin amin

Merhaba tüp bebek tedavini nerede oldun acaba

Benim de boyle oldu malesef. 9 olgun yumurta toplandi endoya ragmen. 8 dollendi 4tane 5.gun donduruldu. 4u 6.gune gitti ama cok iyi degil dendi. 4 tane pgtye giden 1tane saglikli embriyo kaldi elimde

Merhaba kızlar aranıza bende yeni katıldım yaşım 40 amh 0.97 2 yumurta oluştu birisi boş çıktı dün yani 17 Aralık da 3 günlük embriyo transferi yapıldı, tek yumurtam oluştu ve döllendi transfer oldu dualarım sizinle ve benim için de dua edin nolur inşallah pozitifleri görürüz 30 Aralık da test günüm, günler geçmeyecek gibi geliyor umarım yeni yıl hediyesi olarak gelir bebeklerimiz

Arkadaşlar merhaba Bursa şehir hastanesinde tavsiye edeceğiniz bir kadın doğum uzmanı var mı acaba

Merhaba ben de kasım ayı sonu gibi tüp bebeğe başladım sadece 1 yumurta ile :) kafamızda binbir türlü soru işareti olacak mı olmayacak mı maddi manevi yıpranıyoruz 1 yumurta ile şansımız çok düşük yaptırmasak mı diye gitgeller yaşarken yaptırmaya karar verdik :) acabalar bitmiyor tabi, boş mu çıkacak , döllenecek mi , ilerleyecek mi e hadi bu adımları geçtik transfer oldum acaba tutunacak mı derken parkur adımlarını birer birer geçip transfer olup 10 gün sonra pozitif betahcg ile 1 yumurta ile hamile olduğumu öğrendim bin şükür Umudunu yitirme Allah ol derse oluveriyor benim de 3. Gün embriyosuydu, doktorum orta kalite embriyo demişti, heves edip tutmazsa üzülmeyeyim diye tabi ki henüz parkuru atlatmış değilim kese ve kalp atışı için randevu aldım günümü bekliyorum bu aşamadan sonra biraz daha olsun rahatlayacağım darısı sana olsun çok amin

Çok sevindim sizin adınıza darısı bizlerin de başına inşallah hayırlısı ile kucaklarımız dolsun, umudumu yitirmedim inşallah benim yavrum da tutunacak haftaya p.tesi sonucu öğreneceğim bende. Mesajınız daha da umut verdi çok teşekkür ederim İnşallah yeni yıla anne adayları olarak gireriz ve her şey yolunda gider çok çok amin

Güzel haberlerini duyacağız senin de inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…