- 31 Ekim 2018
- 109
- 79
- 98
- Konu Sahibi yourfuture
-
Gecikmeniz belirtiniz falan varmı kan testi verin bence hayırlı olsunArkadaşlar merhaba,
Başlıkta gördüğünüz üzere durum bu şekilde. Yaş 42, AMH 0.36, çocuk yok.
Regl döngüm 21-22 gün, son regl başlangıç tarihi 26 Aralık 2024, ilişki günleri 32 Aralık, 1-3-5-7 Ocak. Yumurtlama tarihim tahmini 5 Ocak. Döngü kısa olunca ovulasyon da erken oluyor.
Dün ve bugün ovulasyon testlerimi pik görünce HCG yaptım, böyle çıktı. Dün bir kere pembe ve iki kere kahverengi akıntı oldu. Bugün iki kere kahverengi akıntı oldu. Başka bir markayla da (güvenilir olmayan artı med) aynı silik HCG çıktı.
Fikirlerinize ve dualarınıza talibim
Sonucunuz ne oldu acaba. İnşallah meleğin seninledirArkadaşlar merhaba,
Regl döngüm 21-22 gün, son regl başlangıç tarihi 26 Aralık 2024, ilişki günleri 32 Aralık, 1-3-5-7 Ocak. Yumurtlama tarihim tahmini 5 Ocak. Döngü kısa olunca ovulasyon da erken oluyor.
Dün ve bugün ovulasyon testlerimi pik görünce HCG yaptım, böyle çıktı. Dün bir kere pembe ve iki kere kahverengi akıntı oldu. Bugün iki kere kahverengi akıntı oldu. Başka bir markayla da (güvenilir olmayan artı med) aynı silik HCG çıktı.
sonuc ne oldu acaba insallah hamilesinizArkadaşlar merhaba,
Benim tek belirtim o regl gibi sancılardıSağolun arkadaşlar henüz doktora gitmedim, bugün de test yaptım pozitif, cumaya kadar beklicem adet olucakmisim gibi sancılarım oluyor, adetim tam gecikince gideyim diyorum
Yumurta kalitesini yükseltmek için neler yaptınız acabaSağolun arkadaşlar henüz doktora gitmedim, bugün de test yaptım pozitif, cumaya kadar beklicem adet olucakmisim gibi sancılarım oluyor, adetim tam gecikince gideyim diyorum
Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah bende 40 yaşıma gireceğim vakit geçiyor diye korkuyorum İnşallah hamilesiniz.bence gidin doktora en azından progestan vs başlar yada kan sulandırıcı kullanmanız lazımsa.Sağolun arkadaşlar henüz doktora gitmedim, bugün de test yaptım pozitif, cumaya kadar beklicem adet olucakmisim gibi sancılarım oluyor, adetim tam gecikince gideyim diyorum
1.5 yıldır dönemsel olarak b vitamini kompleksi, d vitamini, folik asit, çinko , magnezyum ve koenzimQ kullaniyordum.Yumurta kalitesini yükseltmek için neler yaptınız acaba
Adetinize yakın mı başladı peki sancılarBenim tek belirtim o regl gibi sancılardı
Son bir haftadır her gün adet olacağımı sandım, hala da böyle devam ediyor.Adetinize yakın mı başladı peki sancılar
1 hafta kala başlamıştıAdetinize yakın mı başladı peki sancılar
Benim de belirtilerim adet olacak gibiydim bir de akıntı çoktu.Sağolun arkadaşlar henüz doktora gitmedim, bugün de test yaptım pozitif, cumaya kadar beklicem adet olucakmisim gibi sancılarım oluyor, adetim tam gecikince gideyim diyorum
Sizin ağrılarınız kaç gün önce başladıBenim de belirtilerim adet olacak gibiydim bir de akıntı çoktu.
Acilde kan verirseniz 1 saate sonuç çıkıyor.Sağolun arkadaşlar henüz doktora gitmedim, bugün de test yaptım pozitif, cumaya kadar beklicem adet olucakmisim gibi sancılarım oluyor, adetim tam gecikince gideyim diyorum
Adete 5 gün varken göğüs, karın, kasık ağrısı vardıSizin ağrılarınız kaç gün önce başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?