• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük AMH, 42 yaş, pozitif LH, pozitif HCG

yourfuture

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2018
109
79
98
Arkadaşlar merhaba,
Başlıkta gördüğünüz üzere durum bu şekilde. Yaş 42, AMH 0.36, çocuk yok.

Regl döngüm 21-22 gün, son regl başlangıç tarihi 26 Aralık 2024, ilişki günleri 32 Aralık, 1-3-5-7 Ocak. Yumurtlama tarihim tahmini 5 Ocak. Döngü kısa olunca ovulasyon da erken oluyor.

Dün ve bugün ovulasyon testlerimi pik görünce HCG yaptım, böyle çıktı. Dün bir kere pembe ve iki kere kahverengi akıntı oldu. Bugün iki kere kahverengi akıntı oldu. Başka bir markayla da (güvenilir olmayan artı med) aynı silik HCG çıktı.

Fikirlerinize ve dualarınıza talibim

Eklentiler

• 1000058529.jpg
    1000058529.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 44
  • 1000058519.jpg
    1000058519.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 43
Arkadaşlar merhaba,

Regl döngüm 21-22 gün, son regl başlangıç tarihi 26 Aralık 2024, ilişki günleri 32 Aralık, 1-3-5-7 Ocak. Yumurtlama tarihim tahmini 5 Ocak. Döngü kısa olunca ovulasyon da erken oluyor.

Dün ve bugün ovulasyon testlerimi pik görünce HCG yaptım, böyle çıktı. Dün bir kere pembe ve iki kere kahverengi akıntı oldu. Bugün iki kere kahverengi akıntı oldu. Başka bir markayla da (güvenilir olmayan artı med) aynı silik HCG çıktı.

Gecikmeniz belirtiniz falan varmı kan testi verin bence hayırlı olsun

Benim de adetime 2 gün var ovülaston testini yaptım bi tanesi çok silik çıktı neden olabilir

Arkadaşlar merhaba,

Sonucunuz ne oldu acaba. İnşallah meleğin seninledir 😇

Arkadaşlar merhaba,

sonuc ne oldu acaba insallah hamilesiniz

Sağolun arkadaşlar henüz doktora gitmedim, bugün de test yaptım pozitif, cumaya kadar beklicem adet olucakmisim gibi sancılarım oluyor, adetim tam gecikince gideyim diyorum

Sağolun arkadaşlar henüz doktora gitmedim, bugün de test yaptım pozitif, cumaya kadar beklicem adet olucakmisim gibi sancılarım oluyor, adetim tam gecikince gideyim diyorum
Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah bende 40 yaşıma gireceğim vakit geçiyor diye korkuyorum İnşallah hamilesiniz.bence gidin doktora en azından progestan vs başlar yada kan sulandırıcı kullanmanız lazımsa.

Yumurta kalitesini yükseltmek için neler yaptınız acaba
1.5 yıldır dönemsel olarak b vitamini kompleksi, d vitamini, folik asit, çinko , magnezyum ve koenzimQ kullaniyordum.

Ama dönüm noktası yumurtanın adetimin 3. günü olgunlaştığıni öğrenmem oldu (ultrasonla bakmıştı doktor), dolayısıyla ilişkileri adetin son bir iki gününden itibaren başlattım.

Back