- 13 Mayıs 2012
- 4.806
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi siderolites
-
bende 2 sene önce normal çıkmıştı ama bilemiyorum oku oku kafam karıştı bazen yalancı negatif yalancı pozitif felan diyorlar bütünsel bakılması gerekiyor sanırımRF Degeri <14 seklinde olmasi gerekirken
155 cikmis.
Bizim de RF 25 çıkmış.olmasi gereken değer aralığındabu tahlilde rf bakılmadı sadece romatisma ile ilgili ana, alt, ast, crp ve sedimantasyon bakıldı . 2 sene önce ilk crp yükseldiğinde o zaman doktor rf bakmıştı romatizma yok demişti.
enfeksiyonda olbilir romatizma değildir heraldeBizim de RF 25 çıkmış.olmasi gereken değer aralığında
Crp , sedimantasyon yüksek ve kansızlık var
Sedimantasyon ve crp kaç çıktı canım seninBizim de RF 25 çıkmış.olmasi gereken değer aralığında
Crp , sedimantasyon yüksek ve kansızlık var
Sedimantasyon ve crp kaç çıktı canım senin
19,3 çıktı geçen hafta 12 ondan önceki hafta 13 düCrp kaç çıktı.
arkadaşlar romatizma testlerim çıkmış hepsi negatif çok şükür , crp demek ki romatizmaya bağlı yükselmiyormuş. ama daha devam ediyor doktor başka crp yi yükseltebilecek parametrelere de bakmış haftaya heps tamamlanacak sanırım
kolonoskopi yapılmadı , şikayetimin olup olmadığı soruldu. kan tahlilinde bakılıyor mu bilmiyorum o kadar çok kan verdim ki neye baktılar artık bilmiyorum. sabah aklıma geçirgen bağırsak sendromu geldi baktım okudum ama kilo kaybı ve sürekli ishalden bahsediyor bende yokŞükür. Bağırsaklarınıza bakildimi?
kolonoskopi yapılmadı , şikayetimin olup olmadığı soruldu. kan tahlilinde bakılıyor mu bilmiyorum o kadar çok kan verdim ki neye baktılar artık bilmiyorum. sabah aklıma geçirgen bağırsak sendromu geldi baktım okudum ama kilo kaybı ve sürekli ishalden bahsediyor bende yok
evet oluyor bazen karnım 9 aylık hamile gibi oluyor bende gluten alerjim mi var diye düşünüyordum ama ona da yok dedilerGaz veya ṣiṣkinlik hissi varmi?
Ishal ve kilo kaybi her kişide olmuyor.
evet oluyor bazen karnım 9 aylık hamile gibi oluyor bende gluten alerjim mi var diye düşünüyordum ama ona da yok dediler
doktora soracağım canımArkadaşimin oğlu yaşadi bu durumu malasef.
Alerji testleri negatif cikiyordu. Karin şişmesi/gaz sorunu yaşiyordu cocuk. Crp zaten yüksekti.
Sonunda çocuk proktoloğa giderek bağırsaklarında yaklaşik 20 cm boyutunda iltihaplanma olduğunu ögrendi.
Merhaba geçmiş olsunCok pis bir hastalik.
Tuvalete gidemediğim zamanlari bilirim. Resmen ayağa kalkmak mümkün olmadiği için altima yapmak zorunda kalmişliğim var.
Bende bir anda ortaya çikip hemen hemen her eklemimi etkiliyordu. Şuanda ilaclarin faydasiyla yeni doğmuş gibiyim ama icimdeki korkuyu hala atamadim.
Merhaba geçmiş olsun
Muayene süreciniz nasıl oldu ? Hangi bölümlere gitmek gerekiyor aynı sorunları yaşıyorum ama çözülemedi henüz sıkıntım dahileden sonuç alamadım , ortopediden sonuç alamadım teşhis koymak için siz hangi bölüme muayene olmuştunuz?
Kilo fazlalığı var mı bide fibromiyaljide de cep yüksek çıkar fizik tedavi bölümüne gidip ayrıntılı muayene olabilirsinizMerhabalar , şuan stresten bayılacağım umarım fikirlerinizle beni aydınlatırsınız. 2022 Haziran ayında rutin kontrol için kan tahlili verdim ve CRP değerim 21,3 çıktı. Bu değer enfeksiyonu gösterdiği için çok şaşırdım çünkü kendimi hasta hissetmiyordum. Ben iyi olunca doktorumda ilaç yazmadı . 6 ay sonra tekrar kontrol ettirdim yine hasta değilim bu sefer 19 çıktı. Daha sonra yine ölçtürdüm 21 çıktı bu sefer antibiyotik kullandım ama 16 ya kadar düşebildi. Bu arada bende herhangi bir hastalık belirtisi yok hissetmiyorum. 2 yıldır bu şekildeyim. Dün kadın doğuma gittim bakıldı bir enfeksiyon yok. Vücudumda apse yara vs yok. Aklımı kaçıracağım doktor bulamıyor covit olmuşsundur o yükseltiyor diyor ama ben 6 ayda 1 kovitmi oldum hep mi kan tahliline denk geldi? Anı veya benzer durum yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim nasıl bir yol izleyeceğim şaşırdım
Beslenme tarzınızı benimle de paylaşır mısınız mümkünse neler yiyorsunuz ekmek yerine makarna vs yerine neler alıyorsunuz3-4 hafta sonra
Sorma kardeşim yağmur rüzgar beni mahvediyor sırtımda kireclemede varBenide yağmurlu hava erkiliyor. Sicak ve buz gibi havalar rahatlatiyor. En son Dubai tatilinde ağrisiz 2 hafta gecirme şansim olmuşdu. Cöl havasi ve 45 derece eklemlerim icin bayramdi.
Almanyadan kacip Dubai e taşinmayi bile düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?