DÜŞMEYEN CRP DEĞERİ.

Mesajlarin tamamini okumadim.Bir arkadasimin kizinda boyle bir sey olmustu. Akdeniz anemisi teshisi koydu dr .
Yemesine dikkat ediyor, sanirim bir de ilaci var.
Onu arsstirabilirsiniz . Gecmis olsun

romatizma testlerinin hepsi negatif çıktı doktor crp hala 19 olduğu için bir de mr bakalım dedim 12 hazirana da emara gireceğim, fibromiyalji hiç konuşulmadı ama ben bir ara şüphelendim genel bir yorgunluk var üzerimde bacaklarım sırtım dönem dönem ağrır ama crp yüksek olduğu için sadece iltihaplı romatizmadan şüphelendirler hiç fibromiyalji konuşulmadı.kilo fazlam var 15 gündür kultensiz şekersiz besleniyorum alışmak çok zor ama 4,5 kilo vermişim
Durumunuz nedir gecmis olsun benim de cp ve aso yuksek cikiyor,diyet yap dedi doktor agri olursa igbe verirm dedi sonra baska doktora gosterdik onemli degil deyip antibiyotik verdi size de gecmis olsun bana bilgi verir misiniz

Bu covid laneti yüzünden tüm sistemimiz alt üst oldu...benim de aylardır d dimer değerim düşmüyor hep 700lerde...bildiğim kadarıyla covid de olmadım. Her an pıhtı atacak korkusundan kafayı yedim aylarca. Hematolojiye gideceğim bu hafta
Merhaba benim de d dimer testim 1800 çıktı kan sulandırıcıya başladım.siz kullandınız mı, düştü mü

1 yıldır kullanıyorum ama düşmedi değer. Hematolojiye gideceğim bu hafta detaylı bakılacak
Bende kan sulandırıcı 4.iğnede kanama yaptı. Tüp bebek sürecindeyim inşallah o kadar uzamaz süreç, bu yüzden transferim ertelendi zaten iki yıldır uğraşıyorum hayırlısı artık sağlığımızdan olduk sonunda.. Allah size de şifa versin

Bende kan sulandırıcı 4.iğnede kanama yaptı. Tüp bebek sürecindeyim inşallah o kadar uzamaz süreç, bu yüzden transferim ertelendi zaten iki yıldır uğraşıyorum hayırlısı artık sağlığımızdan olduk sonunda.. Allah size de şifa versin
Ben coraspin kullanıyorum sadece iğne vurulmadım. Yeterli demişti Dr ama değer düşmedi. Hematolojide genetik testler yapılıp ona göre ilerlenecek. Amin teşekkürler size de geçmiş olsun tez zamanda düşer inş

Bu arada biontech oldunuz mu? Ben üç doz olmuştum. Hiçbir Dr kesin bundandır diyemiyor ama sebebi açıklanamayan d dimer yüksekliği bence aşılardan veya geçirilen covidden oluyor

Merhabalar , şuan stresten bayılacağım umarım fikirlerinizle beni aydınlatırsınız. 2022 Haziran ayında rutin kontrol için kan tahlili verdim ve CRP değerim 21,3 çıktı. Bu değer enfeksiyonu gösterdiği için çok şaşırdım çünkü kendimi hasta hissetmiyordum. Ben iyi olunca doktorumda ilaç yazmadı . 6 ay sonra tekrar kontrol ettirdim yine hasta değilim bu sefer 19 çıktı. Daha sonra yine ölçtürdüm 21 çıktı bu sefer antibiyotik kullandım ama 16 ya kadar düşebildi. Bu arada bende herhangi bir hastalık belirtisi yok hissetmiyorum. 2 yıldır bu şekildeyim. Dün kadın doğuma gittim bakıldı bir enfeksiyon yok. Vücudumda apse yara vs yok. Aklımı kaçıracağım doktor bulamıyor covit olmuşsundur o yükseltiyor diyor ama ben 6 ayda 1 kovitmi oldum hep mi kan tahliline denk geldi? Anı veya benzer durum yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim nasıl bir yol izleyeceğim şaşırdım
Şuan nasılsın gittin mi doktora bi sonuca varabildin mi benimde senelerdir aynı bugün kan sonuçlarımı aldım 235 CRP çıktı

X