herkes neye oy verdiğini çok iyi biliyor hanımefendi. bu nasıl bir zihniyettir. hazmedin artık , saygı duyun artık seçilene de seçmenede. artık bu ülkede %5 lik burjuvazi takımı %95 yönetemiyor asıl derdiniz bu galiba. artık halk uyandı .Allah insanı tepe üssü diker diyorsunuz yaa ohooo o zaman o kadar tepe üssü dikilecek,polis,milletvekili,bakan,vali,belediye başkanı vs.var ki bu ülkede o kadar çok beddua aldılar ki,kendilerinde Allah korkusu olduğunu zannediyorlar ama onlar şeytanla işbirliği içersindeler..Güya öteki tarafı düşünüyorlar öyle mi pehh!! Bu dünyada yerlerini sağlamlaştırdılar bizlerin sırtından haram olsun verdiğimiz vergiler onlara...
Başbakan yandaşlarını aptal yerine koyuyor ama onlar uyumaya devam ediyorlar,başbakan hangi kelimeyi konuşsa yandaşlar aynılarını tekrarlıyorlar üretmeden..Kime neye oy verdiğini bilmeyen insanların yaşadığı bir ülkeden ne bekliyorsunuz ki..
Allah Ahmet Atakan ve diğer eli sopalı,silahlı canilerce katledilen direnişçi arkadaşlarımızı rahmet eylesin,onların ahı yapanların peşini ömürleri boyunca bırakmasın inşallah..
Yine söylüyorum!
Bir insan bana " büyük konusma basina gelir" derken nasil kendi zannini dile getiriyor ve buna inaniyorsa.
Kutsala agiza alinmayacak sekilde küfürler eden insanlarin basina kötü birsey gelebilecegide benim düsüncemdir.
Ayrica bu küfürler, insanlarin degerlerine büyük bir saldiri, saygisizlik ve terbiyesizliktir, mesrulastirilamaz.
Herseyi görmezden gele gele iyice saygisizlasiyor insanlar, artik dur denmesi gerek!
başka biri konu açmıştı bu konuyla ilgili bantlandım malesef
insanlar konuyu malesef çok saptırıp rabiacılar ve çpulcular diye ikiye ayırdılar yazık.
Allah rahmet eylesin
ama videodaki kfürlerine çok üzüldüm ağızdan çıkan söz kor ateş olarak önümüze gelir unutmayalım
olay bu kadar basit nazikçe eleştirini yap tamam
bizde üzüldük ettiği lafa, ben ettiği küfürü savunmam
küfür etmem cünkü tarzım değil
ama haddim olmayan seyleri de bilirim nedir onlar bir insanın ölüm seklini irdeleyip giriş,gelişme,sonuc yazarak konuyu uzatmak
22 yasında bir cocuk gitmiş dünyadan Allah rahmet eylesin de geç
sorgu melekliğine soyunmaya gerek yok
günahları şunlar sevapları bunlar bir videodan ben anlayamıyorum
belki Zekam(!!!!!) yeterli gelmiyor
neyazacağımı sizemi soracağım konuyu açan sizmisiniz yoksa veya bekçilikmi yapıyosunuz burda
sen yazacağını yaz geç başkaları seni ilgilendirmiyor hanım efendi
neyazacağımı sizemi soracağım konuyu açan sizmisiniz yoksa veya bekçilikmi yapıyosunuz burda
sen yazacağını yaz geç başkaları seni ilgilendirmiyor hanım efendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?