• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşen Beta HCG- Yorum yapar mısınız?

Doğru söylüyorsun canım. Ben de senin gibi çok doktor gezdim çoğu dediğin gibi.. Doktor olup insan olamamislar maalesef bir çoğu.. Bence senin diğer arkadaşlar gibi neden düşük olduğunu bulman lazım. Ya pıhtılaşma sorunu vardır ya da bir hormon yüksekliği olabilir. Çünkü senin gebeliğin oluşuyor ama devam etmiyor. Bir sebebi olmalı mutlaka.. Sen bu süreçte kafanı rahat tutmaya çalış. Elinden geleni yap Allah nasip edecektir hepimize inşallah.
Amin inşallah canım 🙏🏻
Allah büyüktür.

Tum testleri yaptirdn mi troid kan pihtilasmasi vs neden surekli dusuk yaptiginin cevabini burada bulamassin ama . Degerinde 2 kat artis olmadan doktorun progestan vermesi ilgincime gitti acikcasi saglikli artis olmamis tum kontrollerini yaptir iste derim benim fikrim
Testlere önümüzdeki haftadan itibaren başlıyoruz. Umarım kolaylıkla hallolan bir sorunla karşı karşıyayızdır.
Sorunun çözümünden ziyade belki teselliye ihtiyacım olduğu için, içimi dökmek için yazdım. Çünkü insan herkesle bunları konuşamıyor, dertleşemiyor.
😔
İnşallah en kısa zamanda bebeğime kavuşurum.

Testlere önümüzdeki haftadan itibaren başlıyoruz. Umarım kolaylıkla hallolan bir sorunla karşı karşıyayızdır.
Sorunun çözümünden ziyade belki teselliye ihtiyacım olduğu için, içimi dökmek için yazdım. Çünkü insan herkesle bunları konuşamıyor, dertleşemiyor.
😔
Amin inşallah.
Canım merak ettim kaç yaşındasın

😔
Rabbim bu cuma günü hürmetine sana ve senin gibi bebek bekleyenlere hayırlı müjdeler versin hamile olanlarında sağlıklı sıhhatli bebisleri kucaklarina almalarını nasip etsin 😭

Back