• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duşakabin nasıl olmalı ? Acil

dusduru

Guru
Pro Üye
24 Eylül 2011
3.598
8.532
358
İstanbul
Evet bugün duşakabin yaptıracağım acil karar vermem gerek,duşakabin için cam mi yoksa mika mi ? İkisinden de temizlik konusunda şikayet var...Ya da başka bir seçenek var mı ?

Valla geniş olsun da diğer her türlü düzenli temizlendiğinde leke kalmıyor.

asla mika değil bence cam

mika suyu tutup leke bırakan bir tür ve bir süre sonra o lekeler kalıcı oluyor çıkmıyor

ama cam leke olsa bile temizliği kolay,daha sağlıklı

Kucuk cocugunuz varsa kesinlikle mika olmali
Cocuklar buyukse cam cok guzel gozukuyor

Evet bugün duşakabin yaptıracağım acil karar vermem gerek,duşakabin için cam mi yoksa mika mi ? İkisinden de temizlik konusunda şikayet var...Ya da başka bir seçenek var mı ?

ben duşakabin imalatı yapan bır yerdeyım söyle önerebilirim kesınlıkle 6 mm temperli cam olmalı ve farklı kumlama desenleri var kumlamayı mutlaka ısteyın .kabının temizliği zor olmaz duştan sonra el duşuyla bı tutarsanız hiçbişey kalmaz ... mıkalarda yaralanmalar oluyor plastık oldugu ıcın

Cam yaptırın ama Düz cam yaptırmayın, lekesi hemen belli oluyor.

Bence cam guzel durur, gayette kullanisli. bide yere sifir nefis oluyor, yeni modeller oyle. guzel mat bir fayans ile gercekten guzel ve zevkli oluyor.

Komple cam olursa temizliği biraz zor oluyor..
Yarısı cam yarısı buzlu cam yaptır derim.
Bizimkisi öyle temizliğide rahat oluyor..

Bizimki cam düz cam filmli gibi ben memnunum

Benim ki mika ama yeni yaptirsam yariya kadar duvar üstünü cam yaptirim bi yerde gördüm cok guel...

buzlu olursa leke göstermez

Cam , evet temizliği zor oluyor ama ben cif banyonun yeni çıkanından kullanıyorum iz leke bırakmıyor çok memnunum.

Hem Cam daha hoş görünüyor. Mika kalitesiz görünüyor.

Birde koyu renkli cam hoşuma gidiyor dümdüz şeffaf cam güzel durmuyor.

Back
X