• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dusak Dolgusu için benimle tüpü paylaşıcak arkadaş arıyorum

mysterious_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
26
10
88
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Dudak dolgusu yaptırmak istiyorum çok araştırdım ve karar verdim fakat çok fazla dolgu istemediğim için benim gibi yarım isteyen biri ike tüpü paylaşmak istiyorum böylelikle daha az maliyetlide olucak 2 kişi içinde . Yaptıracağım dolgu ağrı kesicili ve en kaliteli dolgu olacak. İstanbul Bağdat Cafdesinde yaptıracağım.

Merhaba arkadaşlar,

Dudak dolgusu yaptırmak istiyorum çok araştırdım ve karar verdim fakat çok fazla dolgu istemediğim için benim gibi yarım isteyen biri ike tüpü paylaşmak istiyorum böylelikle daha az maliyetlide olucak 2 kişi içinde . Yaptıracağım dolgu ağrı kesicili ve en kaliteli dolgu olacak. İstanbul Bağdat Cafdesinde yaptıracağım.
kişi başı kaca maal oluyor

canım ben biyer tavsiye edebiirm hem uygun hem guzel yapıyorlar asya hayat poliklinigi
Yıldız Posta Caddesi, No:10
Akın Sitesi, C Blok, Daire:44

Gayrettepe / İstanbul / Türkiye

+90 212 274 45 74

yasemin hn var

merhaba kime yaptirdin ? kaca mal oldu ? hairan ayi gibi turkiyeye geldigimde ben de istiyorum bilgi verirmisin hem senin dolgun o doneme yok olur belki birlikte yaptiriri ?

Back
X