duş jeli kullanıyorum miiis gibi kokması lazım hacı şakir'in kokusuna tahammül edemiyorum annem sabunla yıkanır banyoyu kokusu sarar sinir olurum:umursamaz:
artık market sabunlarını bıraktım. zeytinyağlı köy sabunu kullanıyorum. Tire den el yapımı köy sabunu almıştım. çok güzeldi. şimdi dalanın zeytinyağlı sabunu var. o bitince aktardan Edremit'in zeytinyağlı sabununu alıcam. gerçek zeytinyağı kokuyor mis gibi. duş jelini artık hergün kullanmıyorum arada bir. nivea diamond tuch aldım mis gibi. doğal ürünler kullanmak daha iyi.
ben önce mutlaka sabun kullanıyorum.genelde hacı şakir beyaz kalıp sabun.ondan sonra hem cildim yumuşasın hem de kullanırken güzel güzel koksun diye duş jeli kullanıyorum.
bende karar veremedim benim bu ciddi sorunum her dustan sonra kasıntım var cildim sinek ısırmıs gibi kabarıyor görende sanar ki dus yerine bataklıga girdim sineklerin istilasına ugradım mafoldumben ama çözümü yok şimdi nıveanın jelini kullanıyorum ama oda aynı
ya yeşil sabun, ya hacı şakir, hacı şakirin israil malı olduğunu öğrendiğimizden beri başka bi markanın banyo sabunu, en son yakın zamanda da doğal zeytinyağı sabunu buldum bundan sora vazgeçmeye niyetim yok :ecrin_bebek:
Duş jeli kaydirigubbakcemile2
The Body Shop hindistancevizli duş jelini kullanıyorum,çıkıncada hindistancevizli body butter yada bebek yagı,birde Durunun mavi olan duş jelini kullanıyorum miss gibi kokusu :1rolleyes:
Bitkisel sabun :) Şirince de falan elyapımı olanlar satılıyor. Özellikle onlardan alıyorum bana daha doğal gibi geliyor. Şu an lavantalısını kullanıyorum. Yosun sabunum da var bu bitince onu kullanacağım.
Arada dove un sıkılaştırıcı duş jeli var onu da kullanıyorum
yazzın dus jeli ile yıkanmak tam bi işkence gibi gelio bana kıslar sanki arınmıo o jel de hemen kirlenicekmşim hissi yaratıo ben de.kısın dus jeli kullanırım yazın kesinlikle sabun.sabun olarak da genelde komili tercihim.tavsie ederim zeytinyaglı