Vücut Kremleri Duş Jeli mi Kalıp Sabunu mu ?

Vücut kremleri, losyonlar
duş jeli ile yıkandığımda temizlenmenin aksine kirlendiğimi hissediyorum sabun kesinlikle çok daha iyi temizliyor özellikle katkısız doğal sabunlar..

Kesinlikle sabunn arkadaşlar yani doğal sabunn..benim bi ara kış aylarında özellikle vücudumda aşırı derecede cilt kuruluğu sorunum vardı hatta bazı yerlerimde egzamaya çevirdi..ben en pahalı duş jellerine kadar doğal duş jelleri adı altında birsürü şey denemiştim o zamanlar..sabun kullanmak aklıma dahi gelmiyordu..tesadüfen bitkisel, doğal bi sabun alıp kullandım ve daha ilk yıkanmamda bile çok farketmişti cildimde ne bir gerilme ne bir pul pul olma durumu filan yaşamamıştım, o günden beri sürekli doğal sabunlardan kullanırım ve çok memnunumm..o yüzden kesinlikle sabun kullanın arkadaşlar..:lepi:

vucudum için duş jeli daha kolayıma geliyor ama şampuandan önce saçımı mutlaka kalıp sabunla yıkarım yoksa temizlenmıo gibi gelıoo

en iyisi dove sabun arkadaşlar cildi yumuşacık yapıyo,kremli olduğu için kurumada yapmıyo,ben yıllardır onu kullanıyorum çok memnunum ....

Yıllardır duş jeli kullandım ama bir ara bitkisel sabunlar kullandım ama 100 gr. 15-tl olunca ve bana 1 ay bile gitmeyince birkaç defadan sonra ondan da vazgeçtim şu anda bebek sabunlarına döndüm hem cildi kurutmuyor hemde saf ve temiz kokuyor işte öyle sıkılırsam Allah kerim.

yav bana da duş jeli temizlemiyo gibi geliyo acaba gerçekten temizlemiyo mu:uhm:

duş jeliyle yıkanınca temizlenmediğimi hissediyorum kesinlikle doğal sabun gıcır gıcır yapıo valla parlatıyo :))

bende uzun süre duş jeli kullandım bıde şu hazır liflerden..
bir tanıdıgım Cildine çok onem verıyo o bana hazır lif kullanmamı cunku gozeneklerı acmadıgını duş jelininde temızlemedıgını soylemıstı..
ben suan beyaz sabun ve el orgusu lıf kullanıyorum cok memnunum gıcır gıcır yane :)

Kokusuna tav olup çeşit çeşit duş jeli alıyordum ama sırtımda ve dekoltemde sivilce yapıyor artık duru, hacışakir sivilcelenme ve pütürlenme yapmıyor ve cildim beyazlıyor duştan sonra.Bende sabuncuyum yani.

jel tek başına temizlemiyor gibi geliyor bana.hem sabun hem duş jeli kullanıyorum.önce palmolive cashmere sabun sonra cashmere duş jeli.kokusu süper çok seviyorum.
bacaklarımıda her defasında yosun sabunuyla mutlaka keselerim.
hihoyyyt

ya ben sabun manyagıyım dıebılırım dolabımda 6 7 cesıt sabun vardır ama bn ole marka sabunları sevmem dogal sabunları tercıh ederım hacı sakıre bıtıom o baskosede...cıldım fazla yaglıdr onun ıcn sabah aksam yıkarım bazen kupkuru olur ama yaglı cılde dayanamıom....bnce dus jelınde kayganlık hıssetmemız normal ıcne ozllıkle nemlendırıcı fln koyuyolar o yuzden kuruma hıssı vermemek ıcn ...ve lutfenn sabunla sac yıkamayınn en dogalı da olsa parlaklıgı alıooo...yasakkelime

Duş jeli satışları yasaklansın yahu. Duş jeli kullandığımda durulanmak için kaç litre su harcıyorum Allah bilir. Şu kuraklık zamanında olacak iş mi? :nazar:

ben Nivea diamond touch kullanıyorum, kokusu süper ve kalıcı, yumuşacık yapıyor ayrıca, öneriyorum:-)

X