Vücut Kremleri Duş Jeli mi Kalıp Sabunu mu ?

Vücut kremleri, losyonlar
duş jeli kulanıyodum önceden palmolive 4 aydan beride avonun 1 litrelik banyo köpükleri var ondan kulanıyoruz eşimle cokta memnunuz ben zambak o lavanta kullanıyor

önce duru beyaz kalıp sabun ile lif yapıyorum ardından palmolive spa duş jeli kullanıyorum.
sabun daha iyi temizliyor bence. temiz vucuda duş jeli kullanmak daha etkili oluyor.hihoyyyt

nivea limon yagi dus jelini kullaniyorum...aslinda dus jeli yada sabun tarzi seyler maalesef alerji yapiyor,arkadasim seba med dus jelini önerdi bikac defadir onu kullaniyorum ama tuhaf kokuyo ya

ya kesinlikle duş jeli diyorum sabun bana kötü geliyor hem dıkkat ederseniz kuvette bile pis bi görüntü oluyor hemde cok pahalı olanı sart degıl bence ben fax duş jelini kullanıyorum ögrencıyken ipek falan kullandım gayet güzel kokuyorlardı yanii:):):)

ben Nıvea duş jeli kullanıyorum haftada birde NIVEA GOLDEN OIL BATH bakım yağı çok memnununm pürüssüz bebek gibi bir cilt ve mükemmel sonuç. arkadaşlar

önce yosun sabunu ve kabaklifi kesesi ile kese yaparım sonrada duş jeli kullanırım..

ben for you da satılan kahveli sıkılaştırıcı kalıp sabun kullanıyorum.

bn beyaz sabun kullanıorum kokusu süper,duş jeli hiç temizlemio gibime geliooo kafamçokkarıştı

Ben de sabunu tek geçerim. Jele alışamıyorum bi türlü alıyorum elimde kalıyo. Sabun olarak da dove un salatalıklısını kullanıyorm fresh yaz için çok güzel ama ben kışın da kullanıyorm kokusu çok hoşuma gidiyo delikafadulden

önceden duş jeli kullanırdım,şimdi zeytin yağlı sabun kullanıyorum. zaten doktorlarda sabunu öneriyor, sabuna alıştım ; cildimi tertemiz hissediyorum.duş jeli kaygan yapıyor, hoşuma gitmiyor.
elinizi yıkarken de kesinlikle SABUN kullanın ve 15 sn. köpürterek güzelce yıkayın.tüm mikropları ağız yoluyla alıyoruz, ancak bu şekilde korunabiliriz.

eskidn beri herkes sabun kullanıodu duş jeli hiç temizlemio ya bn kendimi pis hissediorum duş jelinden sona bile

ben hacı şakir beyaz sabundan vazgeçemiyorum
küçüklükten klma bi alışkanlık sanırım..
beyaz sabun kokusu = temzlik kokusu olarak kalmış aklımda

kesinlikle beyaz sabun :lepi: ben amway'inkini kullanıyorum yıllardır bir kere bile vucuduma krem sürmek gelmedi aklıma kurutmuyo çünkü :1rolleyes: duş jellerini temizlediğini hiç sanmıyorum tamamen parfüm amaçlı -tatlicadiarzu-

sabun kullanamıyorum çünkü alerji yapıyor.hatta palmolivin duş jeli bile alerji yapıyor.4-5 aydrı orfilame ın duş jellerini kullanıyorum memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…