- 18 Kasım 2017
- 197
- 278
Evet canım allahtan kötü bişey çıkmadı :)Cok sevindim canim
Teşekkür ederim canım düşündüğün için :)Geçmiş olsun, sonucu okuyunca rahatladım sizin adınıza :)
Haklısın canım ama insanlara kızamıyorum çünkü gerçekten de söyledikleri lösemi yani kan kanserinin en önemli belirtisi,onlar durumun vahimiyeti için böyle demişlerdir elbette ki iyi niyetlidirler diye düşünüyorum. Allaha şükür hiçbirşey çıkmsdı doktorun dediği gibi biz üzgün olunca stresli olunca vücudumuzda ona göre davranıp bize ayak uyduruyor,kanserin başı bile stres olduğuna göre,çağımızın en tehlikeli hastalığı stresdir eminim..
Ben dahiliyeye gittim canım,bütün kan tahlillerime baktırdım,aklına ne gelirse.Benim de iki hafta kadar önce vücudumda kırmızı kabarcıklar oluştu. önemsemedim..
Ama şimdi sizi okuyunca gitmem gerektiğini düşünüyorum.
Siz hangi bölüme gittiniz. Cildiye bölümüne gidecektim, yoksa öncelikle dahiliyeye mi gitsem?
Size de çok sevindim, çok geçmiş olsun.
Güzel dileklerin için teşekkür ederim balım :) umarım mutlu oluruz :)Dünden beri tırsarak başlığa b
Dünden beri tırsarak başlığa bakıyordum , çok sevindim kötü bir şey olmamasına, kendini rahatlatmaya çalış biraz , mutluluklar dilerim:)
Teşekkür ederim ablacım,allah oğluna da şifa versin inşallahCanım çok sevindim, çok şükür.
Oğlumda da lenf bezi şişmesiyle çocuk onlokojiye kadar gitmiştik.
Tedbir takdiri bozar diye bir söz var.
Bi gidelim sen tedbir amaçlı aklımızdan çıksın, tekrar geçmiş olsun.
Tanımıyorum sizi ama dünden beri aklımdasınız ne çıkıcak diye :) çok şükür mühim bişey yokmuş sevindim gerçekten.. Sağlık önemli ihmale gelmez doktora gitmekte de fayda var :)Kızlar sabah doktora gitmiştim benden bir sürü kan tahlili istemişti sonuçları hemen az önce gösterdim allaha şükür bütün değerlerim normal çıktı açıklaması da şu oldu östrojen hormonu bazen kılcal damarları zayıflatıp böyle sorunlara yol açabiliyormuş (bende tam yumurtlama dönemindeyim) luteal faz'dan sonra geçer dedi ayrıca bir de düğün stresi eklenince bu tablo ortaya çıkmış dedi vücut tepki gösteriyor dedi yani şöyle düşünmek gerekirse stresten nasıl adetimiz gecikiyorsa aşırı stresten ve değişen hormonlardan dolayı vücudumuz böyle tepkiler verebiliyormuş,önemli bişey değilmiş. Aspirin konusundan da bahsettim,aspirin kanı sulandırıyormuş ve damarlarda tıkanıklığı önlüyormuş ileride daha sağlıklı ve uzun ömürlü olmaya faydası varmış aspirinin,hayati durumlarda bile kullanıldığı oluyormuş. Ben normal aspirin içiyordum zaten günde bir tane ama sizde bebe asprini içebilirsiniz doktora sorarak. :) merak eden iyi dileklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim iyiki varsınız :)
Canım benim düşündüğün yazdığın için çok teşekkür ederim :) evet tedbiri elden bırakmamak lazımmış bunu anladım :)Tanımıyorum sizi ama dünden beri aklımdasınız ne çıkıcak diye :) çok şükür mühim bişey yokmuş sevindim gerçekten.. Sağlık önemli ihmale gelmez doktora gitmekte de fayda var :)
Teşekkür ederim canım,sende kendine dikkat et 2 canlısın :)Geçmiş olsun kendinize dikkat edin
Trombosit ölçümü yaptırın. Sitrestende olabilirMune abla benim için önemli bir konu lütfen taşımasan olur mu?
Kızlar başlıktan anlaşıldığı gibi kolumun farklı yerlerinde durup dururken morluklar oluşmaya başladı. 2-3 gün önce bacağımda çıkmıştı ama bir yere vurdum da unuttum diye önemsememiştim şuan kolumda 2-3 yerde ve belimin hemen altında bir tane morluk var. Açıkçası vücudumu nişanlıma kontrol ettirdiğimde o da tedirgin oldu hastaneye gidelim dedi ama ben korkmasın telaşlanmasın diye çarptım falan dedim. Durup dururken neden morluk çıkar ki bu attığım en hafifi belimdeki de aynı şekilde ama daha yaygın ve içerisinde bariz kırmızılıklar sarılıklar falan var. Vücudum gökkuşağı gibi oldu tamda düğünden önce.
gidecem canim insallahBen gittim canım strestenmiş ama sende ihmal etme git mutlaka
Stresten ve östrojen hormonundan dolayı böyle çıkmış canım öğrendim.Trombosit ölçümü yaptırın. Sitrestende olabilir
Eğer istersen dahiliye seni yönlendiriyor hematolojiye inşallah hayırlı sonuçlar alırsıngidecem canim insallah
Geçmiş olsunStresten ve östrojen hormonundan dolayı böyle çıkmış canım öğrendim.
Eğer istersen dahiliye seni yönlendiriyor hematolojiye inşallah hayırlı sonuçlar alırsın