Durup dururken kolda oluşan morluklar

Benim de iki hafta kadar önce vücudumda kırmızı kabarcıklar oluştu. önemsemedim..
Ama şimdi sizi okuyunca gitmem gerektiğini düşünüyorum.
Siz hangi bölüme gittiniz. Cildiye bölümüne gidecektim, yoksa öncelikle dahiliyeye mi gitsem?
Size de çok sevindim, çok geçmiş olsun.

Dünden beri tırsarak başlığa b

Dünden beri tırsarak başlığa bakıyordum , çok sevindim kötü bir şey olmamasına, kendini rahatlatmaya çalış biraz , mutluluklar dilerim:)

Ben dahiliyeye gittim canım,bütün kan tahlillerime baktırdım,aklına ne gelirse.
Stresten oluyormuş genelde bu tür şeyler.
Yine de git ihmal etmemelisin.

Dünden beri tırsarak başlığa b

Dünden beri tırsarak başlığa bakıyordum , çok sevindim kötü bir şey olmamasına, kendini rahatlatmaya çalış biraz , mutluluklar dilerim:)
Güzel dileklerin için teşekkür ederim balım :) umarım mutlu oluruz :)

Canım çok sevindim, çok şükür.
Oğlumda da lenf bezi şişmesiyle çocuk onlokojiye kadar gitmiştik.
Tedbir takdiri bozar diye bir söz var.
Bi gidelim sen tedbir amaçlı aklımızdan çıksın, tekrar geçmiş olsun.

Teşekkür ederim ablacım,allah oğluna da şifa versin inşallah

Tanımıyorum sizi ama dünden beri aklımdasınız ne çıkıcak diye :) çok şükür mühim bişey yokmuş sevindim gerçekten.. Sağlık önemli ihmale gelmez doktora gitmekte de fayda var :)

Tanımıyorum sizi ama dünden beri aklımdasınız ne çıkıcak diye :) çok şükür mühim bişey yokmuş sevindim gerçekten.. Sağlık önemli ihmale gelmez doktora gitmekte de fayda var :)
Canım benim düşündüğün yazdığın için çok teşekkür ederim :) evet tedbiri elden bırakmamak lazımmış bunu anladım :)

Bendede oluyordu hiç bisey bulamadılar yada ustunde durmadılar .benim bir yerden çıkıyordu.sonra kayboluyordu.başka yerde çıkıyordu.5 aydır çıkmıyor.Artik ınşallah cikmaz

Trombosit ölçümü yaptırın. Sitrestende olabilir

Benimde 2 gündür sag üst bacagimda var bende uykuda bi yere vurdum sandım ama öyle böyle değil baya büyük. Korktum şimdi, yeşile dönmeye başladı rengide

Canım bişey çıkmadığına çok sevindim benim kolda bacakta vücudumun hemen hemen her yerinde var bende önce önemsemiyorum ondan sonra bazı problenerden olayı genetik test sonucu kan pihtilasmasi olduğunu öğrendik ve ondan dolayı oluyormuş morluklar bende sürekli aspirin kullanıyorum o zaman daha çok oluyor bi kaç aydır bıraktım kendi kafama göre morluk artık olmuyor hap çok sulandırınca kilcan damarlar çatlayıp morluk oluşuyor

Hayatında yaşadığın en büyük sağlık sıkıntısı bu olsun canım benim, içimize serin mi serin su serptin valla.
Ohh hepimize geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…