Durup dururken kolda oluşan morluklar

İyi bari bir şey çıkmamasına sevindim. Ben de merak ediyordum bayağı ne oldu diye. Stres işte her şeyin başı vücudu hemen nasıl da etkiliyor.

İyi bari bir şey çıkmamasına sevindim. Ben de merak ediyordum bayağı ne oldu diye. Stres işte her şeyin başı vücudu hemen nasıl da etkiliyor.
Etiketlemeyi unutmuşım canım kusura bakma. Aynen öyle canım biz beyin olarak stres altında kaldıkça vücut bunu dışa vurmaya çalışıyor,inşallah en kısa zamanda geçer

Etiketlemeyi unutmuşım canım kusura bakma. Aynen öyle canım biz beyin olarak stres altında kaldıkça vücut bunu dışa vurmaya çalışıyor,inşallah en kısa zamanda geçer
Estağfurullah canım olur öyle. Sen sakin kafayla düzenle düğün işini çok strese gerek yok ne kadar ugrasirsan uğraş öylece geçip gidiyor. Düğün sonunda amann bu muydu diyorsun.

Estağfurullah canım olur öyle. Sen sakin kafayla düzenle düğün işini çok strese gerek yok ne kadar ugrasirsan uğraş öylece geçip gidiyor. Düğün sonunda amann bu muydu diyorsun.
Düğün konusunda çok çok isteksiz olduğum için aile zorlamasıyla düğün yapıyoruz canım o yüzden bu stresim düğünde de oturup ayaklarımı sallamayı düşünüyorum stresle kendime hiiiç zarar vermeye niyetim yok :)

Mune abla benim için önemli bir konu lütfen taşımasan olur mu?
Kızlar başlıktan anlaşıldığı gibi kolumun farklı yerlerinde durup dururken morluklar oluşmaya başladı. 2-3 gün önce bacağımda çıkmıştı ama bir yere vurdum da unuttum diye önemsememiştim şuan kolumda 2-3 yerde ve belimin hemen altında bir tane morluk var. Açıkçası vücudumu nişanlıma kontrol ettirdiğimde o da tedirgin oldu hastaneye gidelim dedi ama ben korkmasın telaşlanmasın diye çarptım falan dedim. Durup dururken neden morluk çıkar ki bu attığım en hafifi belimdeki de aynı şekilde ama daha yaygın ve içerisinde bariz kırmızılıklar sarılıklar falan var. Vücudum gökkuşağı gibi oldu tamda düğünden önce.
Gecmiş oldun,doktora gitmişsiniz zaten
Benimde bacsklarım ve özellikle üst tarafı komple morarmıştı.evlendigimin ikinci günü farkettim.hatta annem kocan sana bişeylermi yaptı bizdenmi saklıyon demişti
Doktorunuzunda dedigi gibi stresten oluyo

Gecmiş oldun,doktora gitmişsiniz zaten
Benimde bacsklarım ve özellikle üst tarafı komple morarmıştı.evlendigimin ikinci günü farkettim.hatta annem kocan sana bişeylermi yaptı bizdenmi saklıyon demişti
Doktorunuzunda dedigi gibi stresten oluyo
Aynen bir de yumurtlama döneminde artan östrojen hormonu kılcal damarlarda böyle etkiler yapabiliyormuş üstüne bir de stres eklenince tadından yenmiyor :)
En mantıklısı stres yapmamak

Düğün konusunda çok çok isteksiz olduğum için aile zorlamasıyla düğün yapıyoruz canım o yüzden bu stresim düğünde de oturup ayaklarımı sallamayı düşünüyorum stresle kendime hiiiç zarar vermeye niyetim yok :)
Aman yine iki göbek at kurtlarini dök boşa gitmesin:halay:

Bende bacağımda gördüğümde kesin vurmuşumdur dedim,şimdi belime kollarıma yayılınca korktum bende,vurmadığıma eminim çünkü birden çıktı ve acıma falan yok
Benimkilerden mi stresten acaba . Kendi kendine geçiyor . Ağrı kesici çok içtim bu ara . Ay allah korusun. Zaten bu ara etrafımda habire kanser vakası var . Korkudan gitmiyorum . Aynı sizinki gibi renkte . Mor değil sarı bende çıkanlar . Okuyunca rahatladım .

Benimkilerden mi stresten acaba . Kendi kendine geçiyor . Ağrı kesici çok içtim bu ara . Ay allah korusun. Zaten bu ara etrafımda habire kanser vakası var . Korkudan gitmiyorum . Aynı sizinki gibi renkte . Mor değil sarı bende çıkanlar . Okuyunca rahatladım .
Stresli günler geçiriyorsan bir de yumurtlama dönemindeysen değişen hormonların etkisiyle böyle olabiliyordur canım sıkma canını yine de bi tam kan sayımı yaptır istersen

Kızlar sabah doktora gitmiştim benden bir sürü kan tahlili istemişti sonuçları hemen az önce gösterdim allaha şükür bütün değerlerim normal çıktı açıklaması da şu oldu östrojen hormonu bazen kılcal damarları zayıflatıp böyle sorunlara yol açabiliyormuş (bende tam yumurtlama dönemindeyim) luteal faz'dan sonra geçer dedi ayrıca bir de düğün stresi eklenince bu tablo ortaya çıkmış dedi vücut tepki gösteriyor dedi yani şöyle düşünmek gerekirse stresten nasıl adetimiz gecikiyorsa aşırı stresten ve değişen hormonlardan dolayı vücudumuz böyle tepkiler verebiliyormuş,önemli bişey değilmiş. Aspirin konusundan da bahsettim,aspirin kanı sulandırıyormuş ve damarlarda tıkanıklığı önlüyormuş ileride daha sağlıklı ve uzun ömürlü olmaya faydası varmış aspirinin,hayati durumlarda bile kullanıldığı oluyormuş. Ben normal aspirin içiyordum zaten günde bir tane ama sizde bebe asprini içebilirsiniz doktora sorarak. :) merak eden iyi dileklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim iyiki varsınız :)
Cok sevindim canim

X