Durup dururken kolda oluşan morluklar

İyi bari bir şey çıkmamasına sevindim. Ben de merak ediyordum bayağı ne oldu diye. Stres işte her şeyin başı vücudu hemen nasıl da etkiliyor.

İyi bari bir şey çıkmamasına sevindim. Ben de merak ediyordum bayağı ne oldu diye. Stres işte her şeyin başı vücudu hemen nasıl da etkiliyor.
Etiketlemeyi unutmuşım canım kusura bakma. Aynen öyle canım biz beyin olarak stres altında kaldıkça vücut bunu dışa vurmaya çalışıyor,inşallah en kısa zamanda geçer

Etiketlemeyi unutmuşım canım kusura bakma. Aynen öyle canım biz beyin olarak stres altında kaldıkça vücut bunu dışa vurmaya çalışıyor,inşallah en kısa zamanda geçer
Estağfurullah canım olur öyle. Sen sakin kafayla düzenle düğün işini çok strese gerek yok ne kadar ugrasirsan uğraş öylece geçip gidiyor. Düğün sonunda amann bu muydu diyorsun.

Estağfurullah canım olur öyle. Sen sakin kafayla düzenle düğün işini çok strese gerek yok ne kadar ugrasirsan uğraş öylece geçip gidiyor. Düğün sonunda amann bu muydu diyorsun.
Düğün konusunda çok çok isteksiz olduğum için aile zorlamasıyla düğün yapıyoruz canım o yüzden bu stresim düğünde de oturup ayaklarımı sallamayı düşünüyorum stresle kendime hiiiç zarar vermeye niyetim yok :)

Gecmiş oldun,doktora gitmişsiniz zaten
Benimde bacsklarım ve özellikle üst tarafı komple morarmıştı.evlendigimin ikinci günü farkettim.hatta annem kocan sana bişeylermi yaptı bizdenmi saklıyon demişti
Doktorunuzunda dedigi gibi stresten oluyo

Aynen bir de yumurtlama döneminde artan östrojen hormonu kılcal damarlarda böyle etkiler yapabiliyormuş üstüne bir de stres eklenince tadından yenmiyor :)
En mantıklısı stres yapmamak

Aman yine iki göbek at kurtlarini dök boşa gitmesin

Bende bacağımda gördüğümde kesin vurmuşumdur dedim,şimdi belime kollarıma yayılınca korktum bende,vurmadığıma eminim çünkü birden çıktı ve acıma falan yok
Benimkilerden mi stresten acaba . Kendi kendine geçiyor . Ağrı kesici çok içtim bu ara . Ay allah korusun. Zaten bu ara etrafımda habire kanser vakası var . Korkudan gitmiyorum . Aynı sizinki gibi renkte . Mor değil sarı bende çıkanlar . Okuyunca rahatladım .

Stresli günler geçiriyorsan bir de yumurtlama dönemindeysen değişen hormonların etkisiyle böyle olabiliyordur canım sıkma canını yine de bi tam kan sayımı yaptır istersen

Cok sevindim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…