- 28 Haziran 2018
- 2.748
- 3.784
İyi dileklerin için teşekkür ederim canım,hepimizi ayırmasın inşallah.Geçmiş olsun. Ben de takipteydim. Allah sağlıktan ayırmasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi dileklerin için teşekkür ederim canım,hepimizi ayırmasın inşallah.Geçmiş olsun. Ben de takipteydim. Allah sağlıktan ayırmasin
Kızlar sabah doktora gitmiştim benden bir sürü kan tahlili istemişti sonuçları hemen az önce gösterdim allaha şükür bütün değerlerim normal çıktı açıklaması da şu oldu östrojen hormonu bazen kılcal damarları zayıflatıp böyle sorunlara yol açabiliyormuş (bende tam yumurtlama dönemindeyim) luteal faz'dan sonra geçer dedi ayrıca bir de düğün stresi eklenince bu tablo ortaya çıkmış dedi vücut tepki gösteriyor dedi yani şöyle düşünmek gerekirse stresten nasıl adetimiz gecikiyorsa aşırı stresten ve değişen hormonlardan dolayı vücudumuz böyle tepkiler verebiliyormuş,önemli bişey değilmiş. Aspirin konusundan da bahsettim,aspirin kanı sulandırıyormuş ve damarlarda tıkanıklığı önlüyormuş ileride daha sağlıklı ve uzun ömürlü olmaya faydası varmış aspirinin,hayati durumlarda bile kullanıldığı oluyormuş. Ben normal aspirin içiyordum zaten günde bir tane ama sizde bebe asprini içebilirsiniz doktora sorarak. :) merak eden iyi dileklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim iyiki varsınız :)
Gözünaydın cnm çok şükür.
Kızlar sabah doktora gitmiştim benden bir sürü kan tahlili istemişti sonuçları hemen az önce gösterdim allaha şükür bütün değerlerim normal çıktı açıklaması da şu oldu östrojen hormonu bazen kılcal damarları zayıflatıp böyle sorunlara yol açabiliyormuş (bende tam yumurtlama dönemindeyim) luteal faz'dan sonra geçer dedi ayrıca bir de düğün stresi eklenince bu tablo ortaya çıkmış dedi vücut tepki gösteriyor dedi yani şöyle düşünmek gerekirse stresten nasıl adetimiz gecikiyorsa aşırı stresten ve değişen hormonlardan dolayı vücudumuz böyle tepkiler verebiliyormuş,önemli bişey değilmiş. Aspirin konusundan da bahsettim,aspirin kanı sulandırıyormuş ve damarlarda tıkanıklığı önlüyormuş ileride daha sağlıklı ve uzun ömürlü olmaya faydası varmış aspirinin,hayati durumlarda bile kullanıldığı oluyormuş. Ben normal aspirin içiyordum zaten günde bir tane ama sizde bebe asprini içebilirsiniz doktora sorarak. :) merak eden iyi dileklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim iyiki varsınız :)
Amin canım çok teşekkür ederim güzel dilekleriniçin. :)Uzaktan endişeyle takip ediyordum konunuzu, bilgim olmadığından yanlış yönlendirerek yorum yazmak istemedim. Büyük geçmiş olsun, bir sorun olmamasına çok sevindim. :)
Canım bayağı bir kan testi yaptırdım ben hematoloji değildi ama bütün herşeye baktırdım. :) normal çıktı şuanlık :)Cok gecmis oksun canm..senin adina sevindim..hemotoloji bolumune mi gittin acana.birde doktorun genel kapsamli bir tahlil mi yaptirdj..yabi degisik daha once yapilmamis testler de yapti mi acaba..
Bende de oluyordu buna bebzer seyler ve bende de kan pihtilasmasi cikti hamilelikte..
Evet canım güzel mesajın için çok teşekkür ederim :)Gözünaydın cnm çok şükür.
Çok geçmiş olsun önemli bir durum olmamasına çok sevindim. Şu düğün stresini atlatınca sakin bir hayata dönersiniz. :)Kızlar sabah doktora gitmiştim benden bir sürü kan tahlili istemişti sonuçları hemen az önce gösterdim allaha şükür bütün değerlerim normal çıktı açıklaması da şu oldu östrojen hormonu bazen kılcal damarları zayıflatıp böyle sorunlara yol açabiliyormuş (bende tam yumurtlama dönemindeyim) luteal faz'dan sonra geçer dedi ayrıca bir de düğün stresi eklenince bu tablo ortaya çıkmış dedi vücut tepki gösteriyor dedi yani şöyle düşünmek gerekirse stresten nasıl adetimiz gecikiyorsa aşırı stresten ve değişen hormonlardan dolayı vücudumuz böyle tepkiler verebiliyormuş,önemli bişey değilmiş. Aspirin konusundan da bahsettim,aspirin kanı sulandırıyormuş ve damarlarda tıkanıklığı önlüyormuş ileride daha sağlıklı ve uzun ömürlü olmaya faydası varmış aspirinin,hayati durumlarda bile kullanıldığı oluyormuş. Ben normal aspirin içiyordum zaten günde bir tane ama sizde bebe asprini içebilirsiniz doktora sorarak. :) merak eden iyi dileklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim iyiki varsınız :)
Bi an önce olup bitsin de inşallah hayırlısıyla :)Çok geçmiş olsun önemli bir durum olmamasına çok sevindim. Şu düğün stresini atlatınca sakin bir hayata dönersiniz. :)
Amin çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Herşeti stres yapmamak lazım.Çok geçmiş Olsun. Düğün stresinden kaynaklandığını düşünmüştüm yine de bilmeden yorum yapmak istemedim. Temiz çıkmasına sevindim. Bundan sonra da herşey stres yapmayın kendinize
Haklısın canım ama insanlara kızamıyorum çünkü gerçekten de söyledikleri lösemi yani kan kanserinin en önemli belirtisi,onlar durumun vahimiyeti için böyle demişlerdir elbette ki iyi niyetlidirler diye düşünüyorum. Allaha şükür hiçbirşey çıkmsdı doktorun dediği gibi biz üzgün olunca stresli olunca vücudumuzda ona göre davranıp bize ayak uyduruyor,kanserin başı bile stres olduğuna göre,çağımızın en tehlikeli hastalığı stresdir eminim..Konu sahibi bı şey çıkmamasına çok sevindim,insallah kimse zor hastaliklarla intihan olmasin. 'Kanser olabilir,hemen doktora git' diyenler;eminim hiç bir art niyetiniz olmadan,sadece konu sahibinin iyiliğini isteyerek böyle şeyler söylüyorsunuz ama 'kanser' kelimesi bile bence hastalığı kadar zor. Anksiyete bozukluğum var tamamen bundan kaynaklı da asiri duyarli olabilirim ama bence bı bı insana ''kanser olabilir' demek,başın susuzluktan agriyordur demek kadar kolay olamaz,olmamali . Çeşitli sebeplerle hemen doktora gitmesi sağlanmalı ama 'kanser olabilir' denmemeli bence. Hayirlisi olsun.
Olmuyoruz canım inşallah da olmayız,öpüyorum sende dikkat et kendine stres yapma :)Cok Rabbime iyi cıktı bak degerlerin cok cok geçmiş olsun canım cok cok sevindim iyi olmana ozman bundan sonra stress olmuyoruz dime
Bende polikistik görüntü var henüz sendroma dönüşmemiş o yüzden kilo tetikleyebilir dedi doktorum :) kilo kalsın biraz daha böyle hamilelikte alırım canım :)Ayy cok sevindim ya gecmis olsun.Kilo isine de bi el at bak gelinlik giyeceksin :) simdiden mutlulujlar
gucunu kuvvetini topla evlnince lazim olur elin adami cit diye kirmasin belini :)Bende polikistik görüntü var henüz sendroma dönüşmemiş o yüzden kilo tetikleyebilir dedi doktorum :) kilo kalsın biraz daha böyle hamilelikte alırım canım :)
Ben gittim canım strestenmiş ama sende ihmal etme git mutlakaBenimde bacaklarimda var son donem iyice fazlalasti doktora gidecem sende git bence