durup dururken eski sevgilisinden gelen mesaj ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
27
Kafamı çok karıştıran bi konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Dün sevgilimle otururken ona bi mesaj geldi sms den "numaramı sil ozaman"
Allah allah bu kimki dedi bende kaydet bak dedim wp dan baktı kapalı tek bbir profil resmi ve sevgilimde engelli whatsapp da aa bu x benim eski sevgilim dedi . Kıza mesaj attı " şuan sevgilimleyim rahatsız etmezsen sevinirim " diye kızda buna oo bune hız ne çabuk buldun da sevdin karakterin bozukmuş demekki dedi . Ve bidaha konuşmadılar
Şimdiii söylediğine göre bu ilişki 1 sene önce bitmiş ve kız nişanlı . Ben baya bozuldum biraa tartıştık kendini açıkladı hatta yalvardı bile . Akşam eve giderken tek gitmek istedim hatta sonra evin önüne gelmiş fln .
Benim kafama takılan kızın attığı mesaj ilk mesaj gibi durmuyo ve nişanlı bi insan biyr böyle bişry yazıp 1 sene önce biten ilişki için çok hızlısın der sevgilimle daha yeniyiz güveniyorum ama kafam çok karışık .
Sevgilim seni inandırmak için herşeyi yaparım istersen kızla konusuyum neden böyle bişry yaptı diye dedi aradık kızı açmadı ben ne yapmalıyım ?

Yani instagrama benle resim atıyo çoğu arkadaşı biliyo önce bana sordu bişey diyimmi ne diyim diye sonra da öyle yazdı
Şimdi sevgilimleyim mesaj atma demenin meali sonra konuşuruzdur.
Maşallah gerçekten karakteri şahaneymiş.

Yani instagrama benle resim atıyo çoğu arkadaşı biliyo önce bana sordu bişey diyimmi ne diyim diye sonra da öyle yazdı
Sizce sahiden normal mi ? Nişanlım benim yanımda birine böyle dese asla iyi bir şey düşünmem.

Wp dan ekle bak ben dedim o tanımıyorum ya numarayı dedi ben uzattım . Bana da öyle geldi kimse böyle bi mesaj atmaz çünkü durup dururken öncesi vardır diye düşünüyorum gerçekten nişanlımı diye arkadaşlarıyla konuştu yanımda hepsi nişanlı sana niye mesaj attı dediler
Burnuma iyi kokular gelmedi nedense...

Kimse bana direk numaramı sil o zaman yazmadı kız yazdığına göre önceden konusulmus

senin yanında kıza şimdi sevgilimleyim rahatsız etme diye msj atması çok saçma geldi bana.. bu işin sonu iyi değil bana göre siz ne kadar süredir berabersiniz?

bozacının şahidi şıracı. erkeklerin arkadaşlarının dediklerine güvenme onlar blöf de yaparlar yalan da atarlar arkadaşları için. sen araştır kızı hesaplarında illa ki vardır nişanlısıyla fotosu.

sevgilin baya profesyonel gibi ya. çevresi de öyle tipler. sağlam kandırılıyorsun bence.

Kızın instagramı yok

muhtemelen senle çıktıktan sonra kızla ayrıldı 1 sene önce falan değil.

hatta o ayrılığın uzamış konuşmaları bunlar, sil numaramı falanlar. adam da ortaya çıkmasın diye kasıyor.

eee erkekler maymun gibidir bi dala tutunmadan diğerini bırakmazlar derler.

aynı adam bir gün başka kızı bulup seni de bırakır aynı şekilde. ben olsam şutlardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…