- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 27
-
- Konu Sahibi SalakSacma
Şimdi sevgilimleyim mesaj atma demenin meali sonra konuşuruzdur.
Maşallah gerçekten karakteri şahaneymiş.
Sizce sahiden normal mi ? Nişanlım benim yanımda birine böyle dese asla iyi bir şey düşünmem.Yani instagrama benle resim atıyo çoğu arkadaşı biliyo önce bana sordu bişey diyimmi ne diyim diye sonra da öyle yazdı
adamın numarayı tanımaması biraz şüpheli geldi bana ya.
sanki konuşmuşlar da kızın son mesajı buymuş gibi, whatsappa ekleyip bakmalar falan biraz show yapmış sanki.
kız gerçekten nişanlı mı bi araştırın derim. eğer değilse sevgiliniz pis bir yalancı olabilir.
Burnuma iyi kokular gelmedi nedense...
Kimse bana direk numaramı sil o zaman yazmadı kız yazdığına göre önceden konusulmus
Sizce sahiden normal mi ? Nişanlım benim yanımda birine böyle dese asla iyi bir şey düşünmem.
Öncesi var bu konuşmanın belli.hesap özeti iste cıkartsın hangi aboneyse.Madem herseyı yapar ,yapsın bakalım."numaramı sil ozaman"
Wp dan ekle bak ben dedim o tanımıyorum ya numarayı dedi ben uzattım . Bana da öyle geldi kimse böyle bi mesaj atmaz çünkü durup dururken öncesi vardır diye düşünüyorum gerçekten nişanlımı diye arkadaşlarıyla konuştu yanımda hepsi nişanlı sana niye mesaj attı dediler
senin yanında kıza şimdi sevgilimleyim rahatsız etme diye msj atması çok saçma geldi bana.. bu işin sonu iyi değil bana göre siz ne kadar süredir berabersiniz?
bozacının şahidi şıracı. erkeklerin arkadaşlarının dediklerine güvenme onlar blöf de yaparlar yalan da atarlar arkadaşları için. sen araştır kızı hesaplarında illa ki vardır nişanlısıyla fotosu.
sevgilin baya profesyonel gibi ya. çevresi de öyle tipler. sağlam kandırılıyorsun bence.
valla pek tekin güvenilir birine benzemiyor adamdaki rahatlığa bak bide x eski sevgilisine senin yanında msj atıyor..Daha 1 ay olmadı