Valla ben burada yazan bazi insanlari hic anlayamiyorum. Insanlarin birbirine tahammulu yok. Iyi ki de herkes doktor olamiyor. Doktorluk oyle keyfe keder hasta ayirimi yapilacak mevki degildir. Hele ki bir de devletin hastanesinde calisiyorsan. Oraya bu milletin halkinin icinden cikan ev kadini da gider, genelevde calisan kadin da gider, metresinden hamile kalan da gider, aidslisi de, seks hastaliklarindan cinsel organlarinda yaralar, sigiller cikani da, irinler akani da, kanserden butun cinsel organi alinmis ve sadece diski deligi kalmis, olani da... Doktor hasta ayirt etmez, hepsine bakmak zorundadir. Ya da parayi dokup kendine ozel muayene acacak, kapisina da "sadece namuslu ev hanimlari muayene edilir" levhasi asacak... Devletin hastanesinde devletin imkanlari icinde hasta kabul eden bir doktorun hasta secmesi, bunla da yetinmeyip hastaya hakaret etmesi luksu olamaz. Gitsin araba tamir etsin madem ki insana tahammulu yok. Ben hemsire olarak hergun milletin her turlu salgisiyla, bakteri ile kaplanmis yaralari, sumugu, balgami, kani, bokuyla ugrasiyorum, agzindan girip alt tarafindan cikiyorum diyebilirim yane.. bizim meslekte tahammulsuzluge yer yok. Meslegimiz insani sevmeyi, yardim etmeyi, acilarini dindirmeyi baz alan bir meslektir, insan sevmeyen, tahammulsuz birinin yapabilecegi bir is asla degildir. Bu adamin doktorlugfundan suphe ederim ben. Iyi ki de bana rastlamiyor boylesi, bir hastabakici veya hademe kadar kiymeti olmazdi boyle doktorun benim gozumde.. Yemisim onun okudugu tip okulunu, aldigi diplomayi, ettigi hipokrat yeminini.