bu doktor kadınmı erkekmi?
eğer kadınsa adı üstünda kadın doğum,ben tek kadınları muayene ediyorum
o yüzden bu mesleği seçtim diye bi mantık ta olabilir
o yüzden yadırgamıyorum
ama bu diğer branşlar olursa tabikide bakmak zorunda
zaten doktor günah münah ayırımı yapamaz.
Bir doktorun kendi branşına girmeyen bir hastayı muayene etmek istememesi normal karşılanabilir ancak burada genel cerrahiden o alana girdiği için kadın doğuma sevk edilmiş bir hasta söz konusu. Demek ki onun alanına giriyor. Kaldı ki bir doktorun ben erkek hasta görmek istemediğim için kadın doğum uzmanı oldum demesi çok hastalıklı bir düşünce bence. Ayrıca doktorlar hem öğrenciliklerinde hem stajyerlik dönemlerinde her bölüme girip her türlü hastayı görüyorlar. Doktor olmayacaktı o zaman. Savunulacak hiçbir tarafı yok bana kalırsa.
yaralarım var demiş muayne edip ilacı yazmak zorunda.her kim olursa olsunHiçbir doktorun bir hastaya durumunu tasvip etmiyorum deyip onu muayene etmeme gibi bir lüksü yoktur. Tasvip etmeyebilirsin, ama bu senin görevin yapmak zorundasın. Doktorun hasta seçtiği nerede görülmüş?
Branşından bağımsız olarak her doktor öncelikle doktordur bunu da unutmamak lazım. Zira Hipokrat yemini TUS'dan önce ediliyor. Her neyse sizinle tartışıyorum gibi bir hava oluştu sanki, yanlış anlaşılmasın. İyi günler.önceden her bölüme girmiş olması şimdiki branşını etkileyemezki
herkesin düşüncesi farklı işte,sen savunmazsın,ben savunurum
ama yinede ikilemdeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?