Hayir evli degil.Adam evli mi?
Evet kizimla iki haftadir pedegogda ilgileniyor. Evet yine basaracagiz tabiki ama yorulan yüregimin acisi anlatilmazCok üzücü. Cocugunuz icin dahada üzücü ... nolur onu bi pedagoga yada psikologa gösterin. Kim bilir neler hisediyor ve düsünüyordurgünahsiz kuzum benim bu adam kararsizsa neden girdi hayatiniz? Neden herseyi al üst edip düzeninizi bozdu?
Siz zaten onsuz bir yasam kurmussunuz. Bunu birdaha basara bilirsiniz. Cok güclü bir kadin ve annesiniz.
Evet simdi bagimsizdi. Ama sonuc yine umut edip yine terkedildik. Abisini elci tuttu abinin haberi var yani.e hani eskiden maddi gücü yoktu da şimdi bağımsızdı? ailesine söylemek için bile abisini mi elçi tuttu?
Evet kizimla iki haftadir pedegogda ilgileniyor. Evet yine basaracagiz tabiki ama yorulan yüregimin acisi anlatilmaz
Hep biliyordu resimleriyle buyudu. Hic bitmeyen bir askerlik yapiyodu babasi. Ona oyuncaklar gonderiyodu babasi sozde bu sekilBenim icin oldukca yorucu bir iliski tarzi, yorumum yok.
Tek merak ettigim kiziniza babasini nasil anlattiniz da yillar sonra gorunce hic yabancilik cekmeden baba-kiz iliskileri oldu?
Beni hic unutmadigini hep sevdigini, maddi imkanlarinin ozamanlar guclu olmadigini ailesine bagli oldugunu ama suan durumun farkli oldugunu soyleyip
Abisine soyledi yardimci olsun aileye soylesin diye durumunu
Evet simdi bagimsizdi. Ama sonuc yine umut edip yine terkedildik. Abisini elci tuttu abinin haberi var yani.
İki yil daha birlikte olduk aile gibiydik resmen. Siz benim ailemsiniz diyordu
Adam evli değil ailesinin bir lafına seni terk ediyor ama sen çocuğunu doğuruyorsunfilm gibi maşallah hala bu adamın seni sevdiğini düsünüyorsun üstelik baziları mı çok saf ben mi çok katı kalpliyim bilemiyorum
Ama çok seviyorlarhayır birde 2 yıl aile hayatı yaşıyorsun sebep?
adam bağımsız madem evlenin. çocuğu üstüne almamış vs vs..
Ailesi cok cirkin insanlar. Buda duyulursa onu mahvederler tabiki bu bizim sorunumuz degil ama ben para mevzularina giremem agir konusurlar kaldiramam. Yeterince yorulduk cunku. Cok sevdigim aile dostumuz olan kari koca vardi. Yasli cift, evlatlari olmadi hic beni oz evlatlari gibi sahiplendiler. Babam dedigim adam uzerine kayit ettirdi kizimi.Çocuk kimin üzerine? Baba hanesinde kim yazıyor? Çocuğu üzerine kaydettirmeyi düşünmüyor musunuz? Okul dönemi başladı/başlayacak olmalı. Çocuğu belirsizliklerle uğraştırmayın. Bence babalık ve nafaka davası açmalısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?