Durugulus'un yeni evi, haydi toplanın kızlar..

çok teşekkür ederim.halılarını iyi günlerde kullan canım.senin halılarda royal halı mı?eğer royal ise benimkiler öyle ben çok memnnunum kalitesinden ve temizliğinden.ilk zamanlar her halı gibi azcık tüy çıkıyo ama o zaten normal.leke tutmuyor anında silerseniz,kullanırken yünlenme,keçelenme yapmadı.bence bu halıların en önemli özelliğide bakteri barındırmaması..[/QUOTE]
evet canım royal natura serisi,
çok teşekkür ederim cevapladığın için :71:

Kız o perdeyi nasıl ördünüz öyle ona gözmü dayanır pek hoşmuş. ayrıca eşyalarını çok begendim hayırlı olsun sağlık ve mutlulukla kullan zevklisin.

canım evin çok hoş özellikle köşe takımına bayıldım bide o tülü kim ördü sabır işi resmen insan kullanmaya kıyamaz

Kız o perdeyi nasıl ördünüz öyle ona gözmü dayanır pek hoşmuş. ayrıca eşyalarını çok begendim hayırlı olsun sağlık ve mutlulukla kullan zevklisin.

canım evin çok hoş özellikle köşe takımına bayıldım bide o tülü kim ördü sabır işi resmen insan kullanmaya kıyamaz

Güle güle oturun evinizde :nazar::nazar:

çok teşekkürler kızlar.dantel perdeyi anneciğim ördü,elleri dert görmesin canımın :9:öpüyorum onu..

Oturma odasındaki perdeye bayıldım, aydınlatma da ayrıca çok hoş.
Çocuk odasında puf ve minder kullanmak çok güzel bir fikir bence, çocuklara daha geniş ve sağlıklı oyun alanı sağlıyor. bir de şu oturma odasındaki puzzle tablo güzel ama, sanki mutfakta daha iyi durmaz mıydı, ne dersiniz?

Oturma odasındaki perdeye bayıldım, aydınlatma da ayrıca çok hoş.
Çocuk odasında puf ve minder kullanmak çok güzel bir fikir bence, çocuklara daha geniş ve sağlıklı oyun alanı sağlıyor. bir de şu oturma odasındaki puzzle tablo güzel ama, sanki mutfakta daha iyi durmaz mıydı, ne dersiniz?

teşekkür ederim canım..minderler gerçekten iyi oldu benimki daha küçük ama gelen misafir çocuklardan biliyorum baya bi oynuyorlar onlarla..minderlerde ,dantel perdemde annemin eseri..elleri dert görmesin.
puzzle a gelince o eski oturduğum evde mutfaktaydı,mutfak için yapmıştım zaten çok da yakışıyor mutfağa.ama bu eve yeni taşındım ve mutfak çok küçük puzzle yer bulamadım asmak için..artık bir gün kendi evim olursa büyük mutfaklı o puzzle ın yeri yine mutfak..
ayrıca çocuk odamdaki okyanus altı yunuslu puzzle da banyoda duruyordu eski evimde.bu evde banyom mavi değil kerem-kahve o yüzden hiç yakışmadı bende çocuk odasına astım..
banyosu mavi olanlara okyanus altı puzzle ı tavsiye ederim harika duruyor..

Annen de benimki gibi maharetli hanımlardanmış. ben hiç almamışım ondan bişey o başka:))
büyük güzel bi puzzle ben de istiyorum ama şu an evimiz kalabalık çok el atan olur tadını alamam diye erteliyorum. yıllardır hayalim ama, evlenince inşallah. ne güzel yapmışsın sen. senin de eline beynine sağlık:) Allah hayırlısıyla kendi evinizi nasip eder inşallah orda dilediğin gibi kullanırsın.

Annen de benimki gibi maharetli hanımlardanmış. ben hiç almamışım ondan bişey o başka:))
büyük güzel bi puzzle ben de istiyorum ama şu an evimiz kalabalık çok el atan olur tadını alamam diye erteliyorum. yıllardır hayalim ama, evlenince inşallah. ne güzel yapmışsın sen. senin de eline beynine sağlık:) Allah hayırlısıyla kendi evinizi nasip eder inşallah orda dilediğin gibi kullanırsın.

sağol canım güzel dileklerin için..evet kalabalıkta puzzle zor olur.birde ona ait boş oda olacakki bitene kadar aylar sürüyor çünkü.ama çok zevkli..

evını cok begendım canım gule gule otur ama resımlere bakarken kendı evıme bakar gıbı oldum benım mutfagım benım odalarım hatta gırıstekı gomme dolap yerı bıle aynı nerde oturuyosun canım sen ben ıst tokı konutları sen nerdesın :)):21:

Back
X