Durugulus'un yeni evi, haydi toplanın kızlar..

güle güle oturun canım inş. herşey güzel olmuş şu köşe grubu ve tv ünitesi olan oda benimde hayalimde..bende bir odamı köşe grubu ve tv ünitesinden oluşturmak istiyorummmm..:nazar::31:

güle güle otur canımmm evindee...

oturma odandaki halı saray deilmi kelebekli olan
memnunmusunnn nasıll bir halıı=??

çanım öncelikle teşekkürler.halı royal bakteri temiz halı..ben royal in halılarını çok severim..

güle güle oturun canım inş. herşey güzel olmuş şu köşe grubu ve tv ünitesi olan oda benimde hayalimde..bende bir odamı köşe grubu ve tv ünitesinden oluşturmak istiyorummmm..:nazar::31:

canım teşekkürler.inş. hayalin gerçek olur köşe takımı güzel oluyor..

evin bir harika arkadaşım güle güle otur.. hele de mutfak ve çocuğunun odasına

eviniz güzelmis. her oda da farkli renkleri kullanmissiniz, tek bi kaliba sokmamissiniz. gayet uyumulu ve sirin bi eviniz var. güle güle oturun

çok cici bir ev..huzurla oturun inşallah

çok teşekkür ederim arkadaşım..

eviniz güzelmis. her oda da farkli renkleri kullanmissiniz, tek bi kaliba sokmamissiniz. gayet uyumulu ve sirin bi eviniz var. güle güle oturun

çok teşekkürer.evet tespitiniz doğru bir odadan diğerine gittiğimde aynı yere girmiş gibi olmak istemem..çabuk sıkılan biriyim..

eviniz çok hoş Allah huzurla oturtsun royalin natura serisimi girişteki halı memnunmusunuz temizlik ve leke açısıdan

eviniz çok hoş Allah huzurla oturtsun royalin natura serisimi girişteki halı memnunmusunuz temizlik ve leke açısıdan

teşekkür ederim.evet natura..halılarım hemen hepsi royal çok memnunum.leke olsada hemen çıkıyor..üstelik bakteri,ayak mantarı,mite gibi canlıları barındırmıyor..bebişim için güzel bişi..

çok orjinal bir ev mutlu günlerde oturun:)

teşekkürler..

oturma odanı çoook beğendim, köşe takımın çok güzel ve ev komple çok hoş. oturma odandaki çerçeven ne ilginç :))

evin çok hoş döşenmiş,iyi günlerde oturun:nazar:
ben de giriş ve koridorlarıma senin halılarının aynısından aldım,yatak odama da onların taş desenli olanlarından aldım.bu hafta gelecek ama kalite olarak nasıllar bir fikrim yok, sana bir sorayım dedim.kullanışı nasıl,taşta çok kayıyor mu,leke tutuyor mu,bir de yünlenme yapıyor mu kullanıken.ya da silindikten sonra keçeleşme olur mu acaba? altı sene saray halı kullandım ama artık o kadar kötü oıldular ki bu yıl değiştirmek zorunda kaldım.saray halılarım gibi keçeleşmesinden korkuyorum.halılarım resmen incelmişti benim.bunlar nasıl çıkacak acaba merak içindeyim.

tabloya bayıldımmmmmmmmmmm. kaçlık puzzle acaba o baya büyük görünüyor da. Bir de hangi markanın hatırlıyor musunuz? Ben de puzzle yapmayı çok severim o da baya el oyalayan bi şeye benz,yor :))

oturma odanı çoook beğendim, köşe takımın çok güzel ve ev komple çok hoş. oturma odandaki çerçeven ne ilginç :))

teşekkür ederim canım, o çerçeve puzzle aslında bende çok seviyorum onuuu..

cevap yazmadan geçemedim evin çok güzel zevkin harikaa:))

çoook teşekkürler canım..

çok güzel. renkler sıcacık.
güle güle oturun

çok teşekkürler canım.

evin çok güzel canım. huzurla otur.

inşallah en önemlisi huzur zaten,çok teşekkürler canım.

rica ederim:3:
evim maşallah çok güzel çok beğendim güle güle oturun:nazar:
salondaki halın ve perden çok hoşuma gitti nerden aldığını sorabilir miyim :26:

canım halı alfemo.perde de normal bi perdecide diktirdik,markası ne bilmiyorum annem diktirdi aslında..

evin çok hoş döşenmiş,iyi günlerde oturun:nazar:
ben de giriş ve koridorlarıma senin halılarının aynısından aldım,yatak odama da onların taş desenli olanlarından aldım.bu hafta gelecek ama kalite olarak nasıllar bir fikrim yok, sana bir sorayım dedim.kullanışı nasıl,taşta çok kayıyor mu,leke tutuyor mu,bir de yünlenme yapıyor mu kullanıken.ya da silindikten sonra keçeleşme olur mu acaba? altı sene saray halı kullandım ama artık o kadar kötü oıldular ki bu yıl değiştirmek zorunda kaldım.saray halılarım gibi keçeleşmesinden korkuyorum.halılarım resmen incelmişti benim.bunlar nasıl çıkacak acaba merak içindeyim.

çok teşekkür ederim.halılarını iyi günlerde kullan canım.senin halılarda royal halı mı?eğer royal ise benimkiler öyle ben çok memnnunum kalitesinden ve temizliğinden.ilk zamanlar her halı gibi azcık tüy çıkıyo ama o zaten normal.leke tutmuyor anında silerseniz,kullanırken yünlenme,keçelenme yapmadı.bence bu halıların en önemli özelliğide bakteri barındırmaması..

tabloya bayıldımmmmmmmmmmm. kaçlık puzzle acaba o baya büyük görünüyor da. Bir de hangi markanın hatırlıyor musunuz? Ben de puzzle yapmayı çok severim o da baya el oyalayan bi şeye benz,yor :))

canım educa puzzle ın markası 2000 parça..çok puzzle yaptım en kolayı buydu çok karışık görünen puzzle lar daha kolay oluyor.sade olanlar daha zor.çok hoş görünüyor ortamda bence seviyorsan puzzle ı mutlaka çok hoşuna gider..

çok şirin bir ev Allah bebişinizle uzun sağlıklı mutlu sevgi dolu bi yaşam nasip etsin:)

Back
X