Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle otur canımmm evindee...
oturma odandaki halı saray deilmi kelebekli olan
memnunmusunnn nasıll bir halıı=??
güle güle oturun canım inş. herşey güzel olmuş şu köşe grubu ve tv ünitesi olan oda benimde hayalimde..bende bir odamı köşe grubu ve tv ünitesinden oluşturmak istiyorummmm..![]()
çok cici bir ev..huzurla oturun inşallah
eviniz güzelmis. her oda da farkli renkleri kullanmissiniz, tek bi kaliba sokmamissiniz. gayet uyumulu ve sirin bi eviniz var. güle güle oturun
eviniz çok hoş Allah huzurla oturtsun royalin natura serisimi girişteki halı memnunmusunuz temizlik ve leke açısıdan
çok orjinal bir ev mutlu günlerde oturun:)
canım çok sağol sen anlatmasan yapamazdım :))
oturma odanı çoook beğendim, köşe takımın çok güzel ve ev komple çok hoş. oturma odandaki çerçeven ne ilginç :))
cevap yazmadan geçemedim evin çok güzel zevkin harikaa:))
çok güzel. renkler sıcacık.
güle güle oturun
evin çok güzel canım. huzurla otur.
rica ederim
evim maşallah çok güzel çok beğendim güle güle oturun
salondaki halın ve perden çok hoşuma gitti nerden aldığını sorabilir miyim :26:
evin çok hoş döşenmiş,iyi günlerde oturun
ben de giriş ve koridorlarıma senin halılarının aynısından aldım,yatak odama da onların taş desenli olanlarından aldım.bu hafta gelecek ama kalite olarak nasıllar bir fikrim yok, sana bir sorayım dedim.kullanışı nasıl,taşta çok kayıyor mu,leke tutuyor mu,bir de yünlenme yapıyor mu kullanıken.ya da silindikten sonra keçeleşme olur mu acaba? altı sene saray halı kullandım ama artık o kadar kötü oıldular ki bu yıl değiştirmek zorunda kaldım.saray halılarım gibi keçeleşmesinden korkuyorum.halılarım resmen incelmişti benim.bunlar nasıl çıkacak acaba merak içindeyim.
tabloya bayıldımmmmmmmmmmm. kaçlık puzzle acaba o baya büyük görünüyor da. Bir de hangi markanın hatırlıyor musunuz? Ben de puzzle yapmayı çok severim o da baya el oyalayan bi şeye benz,yor :))
çok şirin bir ev Allah bebişinizle uzun sağlıklı mutlu sevgi dolu bi yaşam nasip etsin:)