- 4 Nisan 2018
- 536
- 209
-
- Konu Sahibi byzaahuseyin
Amiin saolun:) gorumce evin icinden sayilmiormus disardan bi bireymis ona yapılmayacak diye tutturdu annemBenim bildigim damada gomlek pantolan iç camasiri terlik gecelik tras takimi parfumu lif havlu agiz tatlisi yani baklava dugun zamani damatlik babasina havlu corap gomlek atlet pantolan seccade lif annesine nevresim takimi havlu basortu bluz etek corap lif atlet erkek kardesine gomlek havlu corap lif kiz kardesine bluz havlu basortu lif biz bunlari koymuştuk allah yardimciniz olsun cok zor simdilik aklima.gelen bu
Lutfen siz yazmayin efenimOkuduğum gibi yazıyorum efenim...
Valla ben pek girmiyorum bu ise ama nerdeyse cogunu ben aldim alirimda gorumceye maddiyattan yada onla bi problemim oldugundan degilBirde gorumceye mutlaka alin olmaz cok ayip olur canta havlu lif esarp tulbent cuzdan bluz hirka pijama bir kac tanesini secip almalisiniz
Cozemedimİki insan evlenirken kayınvalideyle, kayınpedere niye külot alınır ki ?
Görumcenize yapmalısınız o da evli de olsa eşinizin kardesi enişteye de bir gömlek olabilir.Şimdiden görümceyle aranızı bozmayın.Oyle oluyomus annem ne dediyse ona göre davrandim vallabide evet havluda konulacak. Sadece evin icindekiler oldugu icin ne onlar senin ablana yapsin ne sen onlara yap dedi annem. Eger gorumceye yaparsan cocugu esi var onlrda girse anneanneye dedeye de yapman gerekecek dedi
Ben aldim da uzakta degil evli die aileden saymiyor annem benim ablam sehirdisinda:)Uzaktaysa bosverin anneniz hem pahali hemde guzel seyler almis oda eksik olsun cok masraf oluyor bu donemde
Begenirsiniz tabi kim begenmez:) karşılığını beklemedilermi acep?Duru ne ola ki bohça demek heralde
Ben kimseye iç çamaşır almadım
Kimseye bohça da yapmadım
eşimin tüm gardilobunu yeniledim ama eksiksiz ve kat be kat fazla bir gardilopda ne olursa hepsini aldım
Başkalarına almak aklıma bile gelmedi
Yalnız kayınvalidem anneme babama babaneme annaneme ve teyzelerime
Erkeklere değişim kartıyla birlikte gömlek, çorap, kravat ,kol düğmesi
Kadınlara da değişim kartıyla birlikte . havlu, bluz , masa örtüsü seti ,çok orjinal lavanta kesesi seti ,terlik
Almıştı
Çok beğenmiştik valla
Hiç beklemediklerBegenirsiniz tabi kim begenmez:) karşılığını beklemedilermi acep?
Damada ve kayinbabaya terlik alabilirsiniz. Erkek kardesle kayinpedere gomlek koymalisiniz. Bence gorumceye de yapmaniz gerekir. Bizde disari detince amca hala kastedidilr.Hanımlar ben bu konuda cahilim :)) önümüzdeki ay dürümüz var yani tabi artik kaldimi oyle seyler diyeceksiniz burda onem veriyorlar ama 2 tarafta gereksiz buldugu icin sadece geline damada anne babaya kardese yapilsin dedik? Bana bi yardimci olurmusunuz neler olmasi gerek
Damada
2 %100pamuklu pijama takimi aldim pier cardin
2 atlet
2 boxer pier cardin yine
Parfum tras losyonu dus jeli deodorant rollon seti almayi düşünüyorum avondan
Damatlik ve ayakkabisini alicaz
Kayinvalideye
1 esarp
1 pier cardin pijama takimi
1 ince corap
1 atlet
1 bluz
1 kilot aldim
1 parfum avondan
seccade yaptirmayi/almayi dusunuyorum insallah
Kayın pedere
1 bambu corap
1 atlet
1 boxer pier cardinden
1 parfum avondan
Erkek kardese
1 bambu corap
1 atlet
1 parfüm
NeleR eksik?
Birde biz aile dışına cikmayalim demiştik ama gorumcem evli ona almayi düşünmüyoruz beklermi sizce alinmasi gerekiyormu? Birde ben hep kaliteli tercih ettim ama avon sattigim icin ve parfumlerini gercekten begendigm icin parfümleri avondan aldim basitmi olur?
Bence yapılsa güzel olur . Çocuklara gerek yok ama eşine ve görümcenize de koyulsa gönülleri hoş olur.Amiin saolun:) gorumce evin icinden sayilmiormus disardan bi bireymis ona yapılmayacak diye tutturdu annem