- 20 Ocak 2015
- 9.327
- 13.274
- 248
- 40
- Konu Sahibi byzaahuseyin
-
Lutfen siz yazmayin efenimzira cok sinir bozucu oluyorsunuz terbiyemi bozmak istemiyorum saygilarr hurmetler
Hic hos degil aslinda ben sorarken utandim azonce ablalara olacakmi yapilacakmi die. Kaldiki ben size şunu yaptim siz bana bunu yapın diycemKız kardeşimin nişanlısının ailesi kardeşime şampuan aldı sizde onun karşılığında oğlana alacaksın dediler böyle olduktan sonra bırak sen bana şampuan alma kendim alırım ben sampuanımı
ayıp ama yapıyorlar adıda ben sana bunu aldım oluyorHic hos degil aslinda ben sorarken utandim azonce ablalara olacakmi yapilacakmi die. Kaldiki ben size şunu yaptim siz bana bunu yapın diycem
Valla ben pek girmiyorum bu ise ama nerdeyse cogunu ben aldim alirimda gorumceye maddiyattan yada onla bi problemim oldugundan degilama annem tutturdu sen karisma ona yaplmayacak o evin uyesi degl die
Bilmem artik genel kulturden sayarmisiniz:)) cok saolun Allah razi olsunGenel kültürümü arttırmaya geldim bende, dürü neymiş öğreneyim bi dedimAhh bu adetler!!!
Mutluluklar bu arada :)
Tamda ugrasilacak bi gorumce gercektenAh kotu olmus ben olsam kirilirim maksat gonul almak yapmisken hakkini vermek lazim sonra karsiniza gelmesin annen degil sen ugrasican
Evet bizde gecelik de alirlar geline takım ic camasiri falan camasr ne ki gecelik aliyolar yaniAhahaha biz bohça yapmadık da onlar bana yapmıştı kulot falan. Ay utandım size ne benim kulotumdan yaw:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?