- 26 Eylül 2010
- 17.473
- 32.634
-
- Konu Sahibi byzaahuseyin
Yani orası da var tabi ama kardeşler diyorsanız sadece kardeşlere yapılması daha makul.Oyle oluyomus annem ne dediyse ona göre davrandim vallabide evet havluda konulacak. Sadece evin icindekiler oldugu icin ne onlar senin ablana yapsin ne sen onlara yap dedi annem. Eger gorumceye yaparsan cocugu esi var onlrda girse anneanneye dedeye de yapman gerekecek dedi
Bence deDamada alınan o 1 kilot piyer kardin değilse olmaz bu iş
Ya siz çok geride kalmışsınız kusura bakma. Eleştirmek için söylemiyorum inanki. Yorgan kaplama nedir ya? Gereksiz şeylere para dökmeyin. Mağazalar yorgan yastık kaynıyor. 200-500tl ye. Tamam çeyizi yine ser de heves ettin göstermek istiyosun falan vs. Cetnevir ne bilmiyorum.Cok onem veriyolardaha nelerrr vardi konyada yorgan kaplama, çeyiz serme, cetnevir vs
Bence yapılmalı,bir etek,eşarp alırsınız,enişteyede bir adet gömlek yeter,çocuklarada bir şort bluz koyarsınız,dedeye nineye gerek yok.Sizinkide bi degisikmis :) erkek kardes evde gorumce evli die eger yaparsan enisteye cocuklara da yapman lazim onlara kadar yaparsanda anneanne dede babanne olmasi gerek dedi annem
Dalga gecicek ne var anlamadim. Kalite acisindan belirtmis.Kayınpederin totosuna giyeceği kilot piyer kardinmiş ama tuttum bunu.
Var DI demistim bu arada yorgan kaplama yorgan kaplama değilYa siz çok geride kalmışsınız kusura bakma. Eleştirmek için söylemiyorum inanki. Yorgan kaplama nedir ya? Gereksiz şeylere para dökmeyin. Mağazalar yorgan yastık kaynıyor. 200-500tl ye. Tamam çeyizi yine ser de heves ettin göstermek istiyosun falan vs. Cetnevir ne bilmiyorum.
Ne olabilir gorumceyeGörumceye de yapilmali ve hatta eşine. Çocuklara gerek yok.
Ic çamaşırı olmamalı bence bohcalarda . Çok gereksiz, sınır dışı.
Dalga gecicek ne var anlamadim. Kalite acisindan belirtmis.
Gereksiz insanlar iste yorum yapmak icin yorum yapiyolar ben takılmıyorm sorun degilDalga gecicek ne var anlamadim. Kalite acisindan belirtmis.
Ne guzelSana göre yok bana göre var
Geyik bölümü burasi degil. Dalgamizi orda geciyoruz bildigim kadariyla. Senin gibiler yuzunden insanlar konu acmaya cekiniyor.Sana göre yok bana göre var
Öpüyorum cokGeyik bölümü burasi degil. Dalgamizi orda geciyoruz bildigim kadariyla. Senin gibiler yuzunden insanlar konu acmaya cekiniyor.
İste herkese çıkacak olsak hala teyze dayı amca ohoo :)) yine nisanlimin 2 amca 1 dayisi var sadece benim annem 7 babam 4 kardesGörümceyede hatta esinede hediye al, Bana yigenimin nisanlisi (Ben halayim) Bohça hazırlamıştı, hiç beklemiyordum çok çok mutlu oldum. İçinde seccade başörtüsü, patik, lif, v.s. Vardı.
Evet eminimki yorgan kaplama aynı Cahide’deki bekarlığa veda gibi oluyordur. Adından belli çünkü.Var DI demistim bu arada yorgan kaplama yorgan kaplama değilgelin arkadaşlarını çağırır bi nevi bekarliga veda gibi genc kizlar toplanir evde oyun oynarlarmis eskiden. Cetnevirde kiz evi ve oglan evinde kalabaliiik bi sekilde yemek yenmesi 2 ev falan dolarmis onceden
Ne ki o?Evet eminimki yorgan kaplama aynı Cahide’deki bekarlığa veda gibi oluyordur. Adından belli çünkü.
Ekşın olusturalim hemen sen gitmepff biri büyü derken telin azizliğine uğrayıp dürü yazmış herhalde ekşınlı konu diye geldiydim gidiyom:))
bohçaymış