- 4 Ağustos 2017
- 2.204
- 8.927
- 27
-
- Konu Sahibi byzaahuseyin
Bende daha neler ekleyebilirim die tavsiye almak amaciyla acmistim konuyu varsa fikriniz paylasirsaniz cok memnun olurum :)Damadın bohcası bana az geldi nedense ? Daha fazla şeyler konulmuyor mu normalde, yani evli değilim hiç yapmadım ama yapanları gördüm
Bornoz takı mı damada.Hanımlar ben bu konuda cahilim :)) önümüzdeki ay dürümüz var yani tabi artik kaldimi oyle seyler diyeceksiniz burda onem veriyorlar ama 2 tarafta gereksiz buldugu icin sadece geline damada anne babaya kardese yapilsin dedik? Bana bi yardimci olurmusunuz neler olmasi gerek
Damada
2 %100pamuklu pijama takimi aldim pier cardin
2 atlet
2 boxer pier cardin yine
Parfum tras losyonu dus jeli deodorant rollon seti almayi düşünüyorum avondan
Damatlik ve ayakkabisini alicaz
Kayinvalideye
1 esarp
1 pier cardin pijama takimi
1 ince corap
1 atlet
1 bluz
1 kilot aldim
1 parfum avondan
seccade yaptirmayi/almayi dusunuyorum insallah
Kayın pedere
1 bambu corap
1 atlet
1 boxer pier cardinden
1 parfum avondan
Erkek kardese
1 bambu corap
1 atlet
1 parfüm
NeleR eksik?
Birde biz aile dışına cikmayalim demiştik ama gorumcem evli ona almayi düşünmüyoruz beklermi sizce alinmasi gerekiyormu? Birde ben hep kaliteli tercih ettim ama avon sattigim icin ve parfumlerini gercekten begendigm icin parfümleri avondan aldim basitmi olur?
Bornoz takimini bizde erkek tarafi yapıyorBornoz takı mı damada.
Geyik bölümü burasi degil. Dalgamizi orda geciyoruz bildigim kadariyla. Senin gibiler yuzunden insanlar konu acmaya cekiniyor.
Yani şuan aklıma gelenler,Bende daha neler ekleyebilirim die tavsiye almak amaciyla acmistim konuyu varsa fikriniz paylasirsaniz cok memnun olurum :)
Bizim konyanin bitmeyen adetleriEvet konyaliym:))
Bornoz takımı,gömlek,kazak vs.Kemer,cüzdan,terlik.Bende daha neler ekleyebilirim die tavsiye almak amaciyla acmistim konuyu varsa fikriniz paylasirsaniz cok memnun olurum :)
Ne olabilir gorumceye
Tesekkurlerr efenimmm:))Bornoz takımı,gömlek,kazak vs.Kemer,cüzdan
Ben pijama takımının yanında eşofman takımı da almıştım kapşonlulardan.Bende daha neler ekleyebilirim die tavsiye almak amaciyla acmistim konuyu varsa fikriniz paylasirsaniz cok memnun olurum :)
SuperYani şuan aklıma gelenler,
Damat terliği
cüzdan+kemer
kol düğmesi
Havlu
Pantolon+gömlek (damatlık haricinde)
Kol saati
KonyaDürü bohça oluyor kizlar Görümceye de gerekir.Memleket nere karadeniz olması lazım
Evli oldugu icin esi cocuklari da girermis isin icine onlar olsa anneanne dede babanne vs de yapilmasi lazmmis
Koyan var mıdır acaba merak ettim şuan :)prezervatif olabilir