Dürü yapanlar?

Oyle oluyomus annem ne dediyse ona göre davrandim valla :KK70: bide evet havluda konulacak. Sadece evin icindekiler oldugu icin ne onlar senin ablana yapsin ne sen onlara yap dedi annem. Eger gorumceye yaparsan cocugu esi var onlrda girse anneanneye dedeye de yapman gerekecek dedi
Yani orası da var tabi ama kardeşler diyorsanız sadece kardeşlere yapılması daha makul.
İç çamaşırların kaldırılması konusunda ısrarcıyım.
Bizde anneme babama ve kardeşlerime havlu, çorap, duj jeli, traş seti,Kuran gibi şeyler koymuşlardı hatırladığım.

Cok onem veriyolar :KK70: daha nelerrr vardi konyada yorgan kaplama, çeyiz serme, cetnevir vs
Ya siz çok geride kalmışsınız kusura bakma. Eleştirmek için söylemiyorum inanki. Yorgan kaplama nedir ya? Gereksiz şeylere para dökmeyin. Mağazalar yorgan yastık kaynıyor. 200-500tl ye. Tamam çeyizi yine ser de heves ettin göstermek istiyosun falan vs. Cetnevir ne bilmiyorum.

Sizinkide bi degisikmis :) erkek kardes evde gorumce evli die eger yaparsan enisteye cocuklara da yapman lazim onlara kadar yaparsanda anneanne dede babanne olmasi gerek dedi annem
Bence yapılmalı,bir etek,eşarp alırsınız,enişteyede bir adet gömlek yeter,çocuklarada bir şort bluz koyarsınız,dedeye nineye gerek yok.

Görumceye de yapilmali ve hatta eşine. Çocuklara gerek yok.

Ic çamaşırı olmamalı bence bohcalarda . Çok gereksiz, sınır dışı.

Ya siz çok geride kalmışsınız kusura bakma. Eleştirmek için söylemiyorum inanki. Yorgan kaplama nedir ya? Gereksiz şeylere para dökmeyin. Mağazalar yorgan yastık kaynıyor. 200-500tl ye. Tamam çeyizi yine ser de heves ettin göstermek istiyosun falan vs. Cetnevir ne bilmiyorum.
Var DI demistim bu arada yorgan kaplama yorgan kaplama değil:KK70: gelin arkadaşlarını çağırır bi nevi bekarliga veda gibi genc kizlar toplanir evde oyun oynarlarmis eskiden. Cetnevirde kiz evi ve oglan evinde kalabaliiik bi sekilde yemek yenmesi 2 ev falan dolarmis onceden

Görümceyede hatta esinede hediye al, Bana yigenimin nisanlisi (Ben halayim) Bohça hazırlamıştı, hiç beklemiyordum çok çok mutlu oldum. İçinde seccade başörtüsü, patik, lif, v.s. Vardı.

Görümceyede hatta esinede hediye al, Bana yigenimin nisanlisi (Ben halayim) Bohça hazırlamıştı, hiç beklemiyordum çok çok mutlu oldum. İçinde seccade başörtüsü, patik, lif, v.s. Vardı.
İste herkese çıkacak olsak hala teyze dayı amca ohoo :)) yine nisanlimin 2 amca 1 dayisi var sadece benim annem 7 babam 4 kardes :KK70:

Var DI demistim bu arada yorgan kaplama yorgan kaplama değil:KK70: gelin arkadaşlarını çağırır bi nevi bekarliga veda gibi genc kizlar toplanir evde oyun oynarlarmis eskiden. Cetnevirde kiz evi ve oglan evinde kalabaliiik bi sekilde yemek yenmesi 2 ev falan dolarmis onceden
Evet eminimki yorgan kaplama aynı Cahide’deki bekarlığa veda gibi oluyordur. Adından belli çünkü.

X