- 31 Aralık 2024
- 40
- 12
- 3
- 27
- Konu Sahibi psikolojikdanismannisa
-
Ben biberon vermek istemiyorum kesinlikle ama çalışma hayatına dönmek zorundayım. Bu süreçte bebeğimi istesem de emziremem. Ama en azından sağıp vermeye çalışıyorum. Eğer alerji durumu olursa diyet yapmakta aşırı zorlanırsam diye mama düşündüm sadece. Bu lohusa psikolojisi ne zaman geçer bilmiyorum ama her şeyi deniyorumşimdi siz henüz lohusasınız.
o yüzden şuanda çok sağlıklı kararlar vermeyebilir, sonra pişman olabilirsiniz.
ben o yüzden kötü bir şeye de sebep olmak istemem.
ben lohusayken günde 1 kere gündüz 1 kere gece mama veriyordum. bunu da gece eşim, gündüz teyzem yapıyordu ki ben 4 saat kesintisiz uyuma fırsatı yakalıyordum bu şekilde.
ama her biberon bir meme reddi tehlikesidir.
yukarıda arkadaşın dediği gibi kaka vs gözlemleyin, mukuslu mu, gürültülü mü buna bakın foto çekin mukusluysa. ve bir süre diyetle deneyin.
+sütün akışı dahi etken oluyor gazda ve reflüde de. gerçekten çok detay var ve anne olmak çok zor.
sonrasında lohusa psikolojisinden çıktıktan sonra size en iyi gelen şekilde yetiştirin yavrunuzu
Ben alerji olduğunu düşünmüyorum şuan . Çünkü alerji olduğu zaman sümüksü bir yapı oluyor goolgle ye yazın bi . Hemen bi doktora gidin böyle olmaz çünküSarı ve normal kıvamda
6 ayı buluyor bence o psikolojiBen biberon vermek istemiyorum kesinlikle ama çalışma hayatına dönmek zorundayım. Bu süreçte bebeğimi istesem de emziremem. Ama en azından sağıp vermeye çalışıyorum. Eğer alerji durumu olursa diyet yapmakta aşırı zorlanırsam diye mama düşündüm sadece. Bu lohusa psikolojisi ne zaman geçer bilmiyorum ama her şeyi deniyorum
Ben biberon vermek istemiyorum kesinlikle ama çalışma hayatına dönmek zorundayım. Bu süreçte bebeğimi istesem de emziremem. Ama en azından sağıp vermeye çalışıyorum. Eğer alerji durumu olursa diyet yapmakta aşırı zorlanırsam diye mama düşündüm sadece. Bu lohusa psikolojisi ne zaman geçer bilmiyorum ama her şeyi deniyorum
Şu anda o kadar çok bacaklarımdan acı çekiyorum ki bunlara razıyım yeter ki bacağım ağrılarım geçsin 31 haftadayım
Ben alerji olduğunu düşünmüyorum şuan . Çünkü alerji olduğu zaman sümüksü bir yapı oluyor goolgle ye yazın bi . Hemen bi doktora gidin böyle olmaz çünkü
İnşallah ben de öyle hatırlarım ileride çok teşekkür ediyorumçalışan anne için biberon almayan bebek çok çok zor.
biberon reddi hele bence daha sıkıntılı. çünkü meme reddi olsa da, sağıp verme imkanı oluyor. ama biberon reddi olan bebek anne sütünü de almıyor bu sebeple.
ben de çalışan anneyim ve ben de bu riski göze aldım. çünkü zaten en geç 6 aylıkken işe başlayacaktım, başladım da.
diyorum ya sizin mutluluk ve rahatınız her şeyden önemli bebeğinizin mutlu ve huzurlu bir bebek olması için. kendi iç sesinizi dinleyin.
inşallah dr dan sonra da ağlama sebebi bulunur ve rahatlarsınız.
10.5 aylık oldu oğlum ve ben nasıl geçtiğini anlamadım, zor kısımları da çoktan unuttum. sizin de öyle olacak. Ben de böyle okur nasıl geçecek derdim ama geçti gitti:)
Nickinize bayıldımCok pardon mama dedim, biberon diyecektim.
Ee kurt yedigi ayazi unutmazmişNickinize bayıldım
Tabiki de canım yoksa 8 saat ağlamak nedir ya kolik olsa bile bu kadar ağlamak imkansızdoğru, bir derdi var yavrucağın. umarım tez zamanda giderler ve çıkar. Hem bebiş rahatlar hem anne
Büyük konuşmayalımEe kurt yedigi ayazi unutmazmiş
Asla ama asla durmayan bebeğim oldu evet.Kızlar yeni anneyim ama daha yolun başından isyan bayraklarını astım. Bebeğim ya gazlı ya doymuyor ya uykuya dalamıyor hemen uyanıyor. Annemgilde kalıyorum ama 40 ımız çıkınca geçeceğiz evimize. Çok korkuyorum. Annem varken bile yılmış bir haldeyim.
Sürekli emmek istiyor. Kilo alımı ve bezleri normal. Ama sütü sağıp verince daha uzun süre durabiliyor. Memeyi reddetmesin diye biberon vermek istemiyorum ama bazen dursun ya da uyusun diye vermek zorunda kalıyorum.
Beşiği sallamayı bırakınca uyanıyor.
Aslında gaz damlası da kullanıp gazını çıkartıyorum ama bir türlü güzelce dalıp uzunca uyumuyor.
Sizin de durmayan bebeniz oldu mu? Nasıl başa çıktınız? Nasıl büyüteceğim ben gerçekten çok mutsuzum
Ahahhahaha el birliği ile unutmayalım bu ayazları :)) Aksi halde tüm niceler "Hunili" diye değişecek.Ee kurt yedigi ayazi unutmazmiş
Buyukk konusuyorum korunma yontemlerinin heppsini uyguluyorum bakamayacagim cocugu dahadadogurmamBüyük konuşmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?