Durmayan Bebeğimi Nasıl Tek Başıma Yetiştireceğim?

Okumuşsunuz psikolojik danışman olmuşsunuz. Elbet size de lohusa danışan gelmiştir. Yani alanınız psikoloji olduğu için bunun geçici olduğunu bilmeniz gerekiyor diye düşünüyorum. Bebek sürpriz bir
Şekilde mi oldu ?
Daha çok küçük bebeğiniz elbette bunları yaşayacaktınız hani koyalım kenara büyüsün olmuyor. Bir süredir konularınıza bakarak söylüyorum bebekten çok şey bekliyorsunuz. Dünyaya alışmaya çalışan sizin bir parçanız sanan bir canlı şu an. Hiçbir şey bilmiyor siz öğreteceksiniz anne olarak. Seveceksiniz saracaksınız uykusuz kalacaksınız. Hepimizin isyan bayraklarını çektiği zamanlar var ama siz bebek doğduğundan beri beklentileriniz olmadığı için üzülüyorsunuz daha çok. Altından kalkamıyorsanız destek alın diyeceğim ama siz zaten bunu biliyorsunuz. Kendinizi mutsuz etmeyin biraz anın tadını çıkarmaya odaklanın. Kolik bebek mi bebeğiniz ?
Burda kolik bebek anneleri çok güzel paylaşımlarda bulunuyorlar sizin her konunuza çok güzel yorum yapan üyeler var. Biraz artık bakış açınızı değiştirin el kadar bebekten daha 15-20 günde düzen beklemeyin. Benim kızım şu an 7,5 aylık uyku gerilemesi yaşıyor çok çok yorgunum yarım saatte bir uyanıyor. Çok stresliyim ama geçeceğini biliyorum büyüme atağı olduğunu biliyorum. Siz de bebek gelişimi ile ilgili şeyler okuyup biraz kendinizi hazırlayın bence

Ben de tek başıma büyütüyorum ve seni çok iyi anlıyorum. Annem sadece 15 gün yanımda kalabildi uzakta oturduğu ve babaanneme bakmak zorunda olduğu için geri döndü. Eşim sabah 8 de gider akşam 8 de gelir yoğun çalışıyor borçlar vs. olduğu için. Geldiği zaman da uyuyakalıyor, duşa bile bebeğimi ana kucağına koyup sarıp sarmalıyorum duşa kabinin önüne koyup duş alıyorum. Kahvaltıymış yemekmiş ayak üstü zaten nadiren Bi 10 20 dk oyalanırsa adamakıllı bişeyler yiyorum. Şuan 6 aylık. Benimki de çoook gazlıydı, gece gündüz ıkınırdı, uyumazdı. Aylarca uykusuz kalıp baktım gecelerce sabaha kadar uyumadığını bilirim. Hala bazen inat eder uyumaz. Tek başına bakmak cidden zor benim görümcelerim var iyiler de ama Bebeğimin Bi huyu var yabancı Bi eve gitsin ya da benden ve babasından başka birisini uzaktan dahi görse çığlık çığlığa ağlıyor susmuyor. O yüzden kimseye bırakıp uyuyamıyorum dinlenemiyorum. Ama alışıyosun. Uykuyu çok severdim çalışırken tatil günümde akşama kadar yataktan çıkmadan uyuduğumu bilirim ama insan alışıyor. Uykusuzluğa da bazen açlığa da. Tuvalete gidemediğim günler oluyo. Merak etme insanoğlu her şeye alışıyor. Bi bakmışsın emekliyor yürüyor. Benim bebeğim şimdi sürünmeye çalışıyor

Tüm unvanlarımdan önce ben bir İNSANIM. Bebeğimi suçlamıyorum. Aksine tek suçladığım kendimim. Alışmak istiyorum ama her gün kalbim sıkışarak geçiriyorum. Üstelik psikolojik destek de alıyorum. Daha önce lohusa danışanım olmadı ama bu süreçleri atlatabilirsem kendim gibi insanlara el uzatacağım. Eminim dünyanın en büyük imtihanı bu değildir ama şimdiye kadar yaşadığım en zor imtihan bu. Eskiden bu sürecin ne zaman geçeceğini sorgulardım ama geçmeyeceğini anladım. Şimdi ise nasıl alışırım diye bir arayıştayım. Hepsi bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…