- 31 Aralık 2024
- 16
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi psikolojikdanismannisa
-
Galiba bir ben bozuğum alışamadım bir türlüGeçiyor bacım hepsi, alışıyor insan bebekli yoğun yorucu uykusuz depresif hayata
Herkes nasıl yetişiyorsa sizde öyle ben tek başıma büyüttüm kimse yoktu eşim bile destek olamadı
Daha bir başınıza kalmamissiniz, kalın alisirsiniz.Galiba bir ben bozuğum alışamadım bir türlü
Şuanda 7 buçuk yaşında olan oğlum çok gazlı, çok hareketli. gece defalarca kalkan bir bebekti hala uykuyla arası hiç yoktur. O doğduğunda annem yanımıza geldi ve oğlum henüz 37 günlükken dönmek zorunda kaldı düşününsenize bakmanız gereken zor bir bebeğiniz var başka ülkedesiniz ve hafta içi oldukça yoğun çalışan bir eşiniz var ( evde olduğunda herşeye inanılmaz yardımcı bir eş ama) . İşte o gün dedim ki biz oğlumuza kimseye güvenerek sahip olmadık ve ben bunu yapmak zorundayım başka bir çarem var mı yok ağlamak sızlanmak fayda sağlar mı hayır işte o benim miladım oldu. Süreç kolay mıydı hayır ama o kabulleniş inanın daha az yıpranmamı sağladı. Büyüdükçe özellikle interaktif bir iletişim sağlandıkça herşey daha da kolaylaştı. Zorlanacaksınız ama öğreneceksiniz de ve kimsenizin olmaması sizin daha hızlı olmanızı sağlayacak. Kolaylıkla diliyorum sağlıkla büyütün bebeğiniziKızlar yeni anneyim ama daha yolun başından isyan bayraklarını astım. Bebeğim ya gazlı ya doymuyor ya uykuya dalamıyor hemen uyanıyor. Annemgilde kalıyorum ama 40 ımız çıkınca geçeceğiz evimize. Çok korkuyorum. Annem varken bile yılmış bir haldeyim.
Sürekli emmek istiyor. Kilo alımı ve bezleri normal. Ama sütü sağıp verince daha uzun süre durabiliyor. Memeyi reddetmesin diye biberon vermek istemiyorum ama bazen dursun ya da uyusun diye vermek zorunda kalıyorum.
Beşiği sallamayı bırakınca uyanıyor.
Aslında gaz damlası da kullanıp gazını çıkartıyorum ama bir türlü güzelce dalıp uzunca uyumuyor.
Sizin de durmayan bebeniz oldu mu? Nasıl başa çıktınız? Nasıl büyüteceğim ben gerçekten çok mutsuzum
Hayırlı olsun. Tabi zor bir süreç siz daha çok başındasınız biberondan daha kolay beslendiği için Muhtemelen daha rahat içiyor . İlk başlarda biz de çok gaz sancisi çektik ama geçiyorKızlar yeni anneyim ama daha yolun başından isyan bayraklarını astım. Bebeğim ya gazlı ya doymuyor ya uykuya dalamıyor hemen uyanıyor. Annemgilde kalıyorum ama 40 ımız çıkınca geçeceğiz evimize. Çok korkuyorum. Annem varken bile yılmış bir haldeyim.
Sürekli emmek istiyor. Kilo alımı ve bezleri normal. Ama sütü sağıp verince daha uzun süre durabiliyor. Memeyi reddetmesin diye biberon vermek istemiyorum ama bazen dursun ya da uyusun diye vermek zorunda kalıyorum.
Aslında gaz damlası da kullanıp gazını çıkartıyorum ama bir türlü güzelce dalıp uzunca uyumuyor.
Sizin de durmayan bebeniz oldu mu? Nasıl başa çıktınız? Nasıl büyüteceğim ben gerçekten çok mutsuzum
Çocuğu yaparken bunları düşünmediniz mi cidden
Beynimi aldırmışım herhaldeÇocuğu yaparken bunları düşünmediniz mi ciddençocuğum 5 yaşına geldi benim kafamda siyah saç yok neredeyse tepem bembeyaz boşa mı zannediyorsun
2. Yi yapmayın bari ya valla benim artık kafam hiç kaldırmıyor mesela çok zor . Birde üzgünüm ama çocuk büyüdükçe dertleri de büyüyorBeynimi aldırmışım herhalde
Oğlum 4 ay kucağımdan hiç inmedi. Ne yemek yiyebildim ne duşa girebildim. İlk 1 haftadan sonra da yalnızdım. Geçiyor o günler ve çok özlüyorsunuz. Tadını çıkarınKızlar yeni anneyim ama daha yolun başından isyan bayraklarını astım. Bebeğim ya gazlı ya doymuyor ya uykuya dalamıyor hemen uyanıyor. Annemgilde kalıyorum ama 40 ımız çıkınca geçeceğiz evimize. Çok korkuyorum. Annem varken bile yılmış bir haldeyim.
4 aylık bebekten desteksiz uyumasını beklemek uzaya mekik atmasından daha zor kusura bakmayın. Beklentilerinizi düşürürseniz mutlu olursunuz zira istediğiniz imkansızbenim oglum 4 ayini doldurdu 5inci aya girdik, sürekli mizmiz, asla desteksiz uyuyamiyor esimle sürekli sinir harbi geciriyoruz onu uyutacaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?