• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Durduk yere surat asan yenge!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MissDiemella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2018
122
42
98
Merhaba hanımlar,

Ben ve abim 1 buçuk ay arayla ikimizde evlendik. Yengemle ilk bizi tanıştırdığında bi canciğerdi, sürekli mesaj atardı. Bi de benden küçük kız kardeşim daha var. İmalı imalı görümceler şöyle olur derdi şaka yollu güya.
Ama inanın ona laf edecek hiçbir harekette bulunmuyordum. Sürekli iyi davranır biricik abimin eşi bizim biricik yengemiz derdim hep.
Buluttan nem kapıyor sanırım çünkü ne olduğunu anlamıyorum bile.
Ben abimden bir ay önce evlenmiştim. Abim de şubat sonunda. Bu sene yani. Yeni evliyiz ikimizde.

Neyse evlendikten sonra belediyeye başvurup adres değişmesi lazım. Yurtdışında yaşayınca, belediye işleri için kağıt işine dil bildiğim için beni götürdüler , seve seve yardım ettim. Abimin oturduğu yerde başka dil konuşuluyor yengem de oranın dili değil diğer resmi dili biliyor sadece.
2 kez gittim abim arar gel kardeşim diye bende ikiletmem giderdim.
Annemlere geliyoruz abimlerde oluyor, ne konuşuyor ne yüzüme bakıyor. Resmen suratı bi karış bana karşı. Ben laf atarım hiç tepki vermiyor, ne benim konuştuğum lafa giriyor. Yanyan bakıyor bi de. Giderken iyi geceler yenge diyorum yüzüne bakarak, zoraki dudak büzüş vardır ya öyle gülümseme yapıyor sadece.

Abisi de kendisinden 2 ay önce evlenmişti. Ona bile küs. Yengesine suç buluyor. Kendi annesi bile kızına kızmış bu nasıl tavır diye. Abisine yengesi yakışmıyor diyor. Abime de dermiş sen niye konuşuyorsun yengemle diye.

Garip bi tavıra büründü. Benim kız kardeşime de bi ara böyle konuşmamış tabi ben evliyim bana böyle yaptı diye anlattı kardeşim. Sonra konuşmaya başlamış.

Gerçekten çok kırıcı oluyor bu yaptığı.

Siz ne düşünüyorsunuz hanımlar?

Bosverin yaa çok mu lazım bence değildir. Belki karakter olarak soğuktur ya da sizi sevmiyordur. Laf atarsa cevabını verin gerisini bosverin

Hangi kafayla önce can ciger olmuşta sonra dudak büzmeye geçmiş önceden büzeymiş ya dudagını aman boşverin sizde büzün dudagınızı olsun bitsin kafanıza bile takmayın

Boyle insanlar bozulacak bir sey illa ki bulur. Bunun bir arkadas bir yenge versiyonuna sahiptim. En son tak dedi, ikisiyle de konusmuyorum artik. Milletin kendi kafasinda kurdugu seyler yuzunden surekli yapmadigim seyler icin ozur dileyerek gonullerini almaya gelmedim bu dunyaya.

Dış kapının mandalı yahu!
Olmasa da olurlardan.
Aman bee boşverlerden...
Umursamayın.

Yav buraya gelin yazsa gelin haklı, görüöce yazsa görümce haklı 😂 Önemli olan kimin yazdığı mı?
Konu sahibi yengrnizin belki abinizle arası bozuktur. Ondan soğuktur sizlere. Evlenmeden önce iyiydik diyorsanız konuşun bence bir sorun mu var diye. Varsa söyler zaten. Farkında olmadan birşey yapmış olabilirsiniz. Ya da yapıp da burda bahsetmediğiniz birşey de olabilir. 😉

Karakter olarak yapmacıktır, samimi değildir ya da sizden hiç hoşlanmıyodur. Allah aşkına çok mu önemli o ne yapıyorsa siz de onu yapın. Milletin totosunu kaldırmayın. Fazla iyilikten maraz doğarmış, inş doğru söylemişimdir
Ben abim için iyi davranırım. Yoksa neden umrumda olsun. Abimin hatrına

Konuş desem kendi kafasında kurduklarını söyleyecek,belki de kavga çıkacak durduk yere.Buna hazırsanız sorun nedir diyebilirsiniz.

Ama bence umursamayın.Laf atıp poposunu da kaldırmayın. Kendi kendine triplere giren tiplerden zaar.Napsanız yaranamazsınız.Yokmuş gibi davranın.
Konuşmayı düşünüyorum zaten. Çekip sorucam. Kendi kendine kuruluyor bunu anladım. Bi bana karşı böyle değil.

Hıcbısey, boyle bos beles insanlar ıcın aklımı asla yormam. Beni gormezden geliyorsa ben iki gormezden gelırım laf maf asla atmam. Iyı gece falan dilemem.
Ne eksik ne fazla, ektiğini bıcer.
Ya yorumlarınızı çok seviyorum, her konuda ilk sizin yorumunuzu arıyor gözlerim ❤️😊

Dugunde biseye bozulmustur ,
Kiskaniyordur ,kiyas uapiyorsur,bosverin umursamayin,laf arasinda kopegi sahibin hatrini say
Insanlar neleti yutuyor,hatrini sayip sevdikleri icin diye bi laf sok ,gerisini umursama ,abinle arani bozma
Haklısınız gerçekten. Abimi arayıp sorarım zaten. Kendisi kaç kere ben telefonda konuşmayı hiç sevmem abimden için bile o arayınca bile uzun konuşamıyorum ki derdi. Annemi aramaz sormaz mesela. Annem kaynana olarak bekler ama yapmaz annem arar nasılsın kızım diye. Bu kez de dermiş ki işte beni aramıyor hiç büyük görümcem hep abisini arıyor dermiş

Açık açık konuşmayı deneyin, derdi ne öğrenin. Bundan sonra da ona göre hareket edersiniz.

Haklısınız gerçekten. Abimi arayıp sorarım zaten. Kendisi kaç kere ben telefonda konuşmayı hiç sevmem abimden için bile o arayınca bile uzun konuşamıyorum ki derdi. Annemi aramaz sormaz mesela. Annem kaynana olarak bekler ama yapmaz annem arar nasılsın kızım diye. Bu kez de dermiş ki işte beni aramıyor hiç büyük görümcem hep abisini arıyor dermiş
Aramadigin icin aramiyordur ,deseydi anneniz ,araniz sicak muhabbetli olsa onuda arasiniz bosu bosuna neden arayasiniz ki

Bosverin yaa çok mu lazım bence değildir. Belki karakter olarak soğuktur ya da sizi sevmiyordur. Laf atarsa cevabını verin gerisini bosverin

Başta nasıl sıcakkanlıydı bi bilseniz. Bunun ailemde farkında.
Surat asmasıyla meşhur yengem. Abimle sevgiliyken çok sorun yaşadılar bu yüzden.
Mesele evlenene kadar. Ters anlamaya pek müsait birisi. O yüzden bi laf etmeye çekinirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back