bunlar baby blue değil bence..baby bluelar daha soft...aqua rengi bunlar...solotica cor azul tarzı bir rengi var...aqua bunlar kesinlikle...
Cevap için teşekkürler canımBen de bunları aqua ya benzettim canım ama sonra youtube ta bi çocuğun videolarını izledim. Durasoft 3 colors ın hem baby bluesunu hem de aquasını almış. baby blue rengi bildiğimiz gibi değil Durasoftta. yani canlı, belirgin bi mavi değil. Dediğin gibi daha soft.
cor azullar mavi ağırlıklı aqua rengi ise yanılmıyorsam yeşil barındırıyor.
Lenslerin doğallığı ve rahatlığıyla ilgili bi bilgin var mı canım?
canım ben satın alıp kullanmadım ama optikçide başka bir rengini denemiştim ve damarlı duruyordu..ancak çok rahat bir lensti..hatta yıllık lens için ince bile geldi bana ..dikkatli kullanılmazsa çabuk yırtılabilir gibi...renk dokusunu da freshlookların haresiz olanlarına benzetmiştim ben..zaten freshlook da durasoft da aynı firmanın markaları..o fiyata değmez diye düşünüp almamıştım hatırladıklarım bunlar
canım resimler yanıltıcı olabiliyor..imkanın varsa deneyerek almanı öneririm..
çünkü resimlerde soloticanın 3 lü opakları bile bombeli durmadığı gibi çoğunu resimde yassı ve basık görüyorum..özellikle topaziolar falan resimlerde sıfır bombeli gibi çıkıyor...
bunlar safir mavi ama yakından dokusunu görmen için koyuyorum canım...resmi tıklayınca daha da büyütüyor..gerçi ben yeşil tonlarını denemiştim ama dokusu aynen böyle duruyordu aynaya baktığımda..bence fiyatının lensi değil...
Imageshack - dsoftmontse7xk.jpg
işte bunu gördükçe alasım geliyor. ya bu kesin durasoft 3 colors aqua
canım bunlar durasoft olamaz imkansız yani lensin yapısı bu degil cünkü ben de bir kaç resim koyiyim lensin yapısını görmen acısından özelden yazdıgına burdan cvp veriyorum :))
Eki Görüntüle 141208 Eki Görüntüle 141207 Eki Görüntüle 141206 Eki Görüntüle 141205
canım ben o son koydugun resme göre söyledim bunlar durasoft degildir diye bence cidden değil yani hareli bir lense benziyor gözündeki çünkü.. daha önce başka bir başlıkta kızlarla durasoftları knşmuştuk hatta sormuştum ben yine kullanan var mı diye yine yabancı bir forumda şu en üstte koydugum misty grey rengin aqua sını koymuştum resmini o çok doğal görünüyordu ama toric lensti hatta toric lenslerin yapısı farklı mı oluyor diye de sormuştum o zaman :)) canım bence durasoft alana kdr al bi solotica cor serisi daha iyi cok daha dogal yani en azından kahve gözler için istiyorsan :))ay bu öcü gibi yapeki Paris in kullandığı hangi markadır sence?
canım ben o son koydugun resme göre söyledim bunlar durasoft degildir diye bence cidden değil yani hareli bir lense benziyor gözündeki çünkü.. daha önce başka bir başlıkta kızlarla durasoftları knşmuştuk hatta sormuştum ben yine kullanan var mı diye yine yabancı bir forumda şu en üstte koydugum misty grey rengin aqua sını koymuştum resmini o çok doğal görünüyordu ama toric lensti hatta toric lenslerin yapısı farklı mı oluyor diye de sormuştum o zaman :)) canım bence durasoft alana kdr al bi solotica cor serisi daha iyi cok daha dogal yani en azından kahve gözler için istiyorsan :))
ama açık renk gözlü olsam acuvue markayı tercih ederdim cidden açık renk gözlerde çok doğal duruyor bir de adore lar çok doğal duruyor açık renk gözlerde.. senin gözlerin de çok koyu değil diye hatırlıyorum meller sana çok yakışmıştı adore hiç denedin mi adore un da aqua rengi çok güzel ama pupil boşlğu fazla geniş bu yüzden açık renk gözlerin kullanması daha hoş durur..