paris hilton zaten imaj olarak örnek alınacak birisi değil bence..nerede yapmacık şeyler var hep onları buluyor....parası var doğru harcamasını bilmiyor...lens rengi seçimi bile çok yalnış..o kadar sarı saça okyanus mavisi denicek kadar koyu mavi hiç olmamış..gri tonları tercih etmeliymiş aslında...yok ama kafa takılmış ille mavi olacak çamurdan olacak..
işte bunu gördükçe alasım geliyor. ya bu kesin durasoft 3 colors aqua
canım şurdaki rengi diyorsan buna en yakın hatta birebir cor grafite durur renk olarak da yapı olarak da bunun gibi duruyor aynı cor grafite ama bu resim için söylüyorum :)
Doğru söylüyosun canım yaBende zaten nc grafite var buldukça bulanıyorum sanırım
:)) sen keşke nc yerine cor grafite alsaydın zaten bir dahakine süresi bitince bunların öyle yap bence bak tam aradıgın gözü elde ediceksin süper olucak :))
Benimkiler açık renk baya yani hare haricinde çokta bi fark yokyada bana öyle geliyor charme da çok sorun yaşadım. kayma, bulanık görme gibi o yüzden hep nc kullanıyorum. corda da arkadaşlarım haresiz olduğu için doğal durmadığını söylediler o yüzden cordan da vazgeçtim
Bu arada İzmir de yaşıyan bi arkadaş bi optikte durasoftun testerlarını bulduen kısa zamanda gidip deniycem kızlar
dene bakalım merak ediyorum ben de nasıl olucak :)) yorumları yaz buraya :))
Bi deniyeyim de lensle ilgili ne var ne yok herşeyi yazarım canımBak bende cor mel böyle durmuştu. çooook seviyordum cor mellerimi hayatımda kullandığım il doğal duran lesti ama işte haresiz olduğu için doğal durmadığını söylüyordu arkideşlerimin bazıları
canım yani o arkadaşlarına ne diyimki ben şmdi bunlar da doğal değilse yani :)) harikalar keşke bende de böyle dursaydı çok güzelmiş
Arkadaşlar yaklaşık 4 sene önce almıştım bu lensimi ama hatrlayamıyorum renginin ismini !...durasoft tu ama baby blue mu emin olmadım yardımcı olursanız sevinirim..birde acaba elegance mı alsam diye düşünüyorum ..onun yeşil rengi bir arkadaşımda vardı benki yıllardır lens kullanırım solotica. sophistic . ilk başta freshlook, b.lomb ama kızın gözlerinin lens oldugunu ben kız bigün lens suyunu değiştirirken anladım sordum şok olmuş bi halde elegance dedi sizlerin fikri nedir???
Eki Görüntüle 144587
Bi deniyeyim de lensle ilgili ne var ne yok herşeyi yazarım canımBak bende cor mel böyle durmuştu. çooook seviyordum cor mellerimi hayatımda kullandığım il doğal duran lesti ama işte haresiz olduğu için doğal durmadığını söylüyordu arkideşlerimin bazıları
Arkadaşlar yaklaşık 4 sene önce almıştım bu lensimi ama hatrlayamıyorum renginin ismini !...durasoft tu ama baby blue mu emin olmadım yardımcı olursanız sevinirim..birde acaba elegance mı alsam diye düşünüyorum ..onun yeşil rengi bir arkadaşımda vardı benki yıllardır lens kullanırım solotica. sophistic . ilk başta freshlook, b.lomb ama kızın gözlerinin lens oldugunu ben kız bigün lens suyunu değiştirirken anladım sordum şok olmuş bi halde elegance dedi sizlerin fikri nedir???
Eki Görüntüle 144587