Kontakt Lens Durasoft 3 Colors!

paris hilton zaten imaj olarak örnek alınacak birisi değil bence..nerede yapmacık şeyler var hep onları buluyor....parası var doğru harcamasını bilmiyor...lens rengi seçimi bile çok yalnış..o kadar sarı saça okyanus mavisi denicek kadar koyu mavi hiç olmamış..gri tonları tercih etmeliymiş aslında...yok ama kafa takılmış ille mavi olacak çamurdan olacak..

canım şimdi sırf paris kullanıyor diye de bu rengi kötüleyemem :KK34: Natural touch baby bluelarla kıyaslanınca bunlar cennet gibi :KK34: haklısın bu saç rengine gitmemiş ama benim saçlar açık kestane :KK34:

işte bunu gördükçe alasım geliyor. ya bu kesin durasoft 3 colors aqua :KK52: :KK52: :KK52: :KK28: :KK28: :KK28:

canım şurdaki rengi diyorsan buna en yakın hatta birebir cor grafite durur renk olarak da yapı olarak da bunun gibi duruyor aynı cor grafite ama bu resim için söylüyorum :)

canım şurdaki rengi diyorsan buna en yakın hatta birebir cor grafite durur renk olarak da yapı olarak da bunun gibi duruyor aynı cor grafite ama bu resim için söylüyorum :)

Doğru söylüyosun canım ya :nazar: Bende zaten nc grafite var :KK16: buldukça bulanıyorum sanırım :KK37:

Doğru söylüyosun canım ya :nazar: Bende zaten nc grafite var :KK16: buldukça bulanıyorum sanırım :KK37:

:)) sen keşke nc yerine cor grafite alsaydın zaten bir dahakine süresi bitince bunların öyle yap bence bak tam aradıgın gözü elde ediceksin süper olucak :))

:)) sen keşke nc yerine cor grafite alsaydın zaten bir dahakine süresi bitince bunların öyle yap bence bak tam aradıgın gözü elde ediceksin süper olucak :))

Benimkiler açık renk baya yani hare haricinde çokta bi fark yok :KK34: yada bana öyle geliyor :KK37: charme da çok sorun yaşadım. kayma, bulanık görme gibi :KK53: o yüzden hep nc kullanıyorum. corda da arkadaşlarım haresiz olduğu için doğal durmadığını söylediler :KK37: o yüzden cordan da vazgeçtim :KK50:

Bu arada İzmir de yaşıyan bi arkadaş bi optikte durasoftun testerlarını buldu :KK16: en kısa zamanda gidip deniycem kızlar :KK34:

Benimkiler açık renk baya yani hare haricinde çokta bi fark yok :KK34: yada bana öyle geliyor :KK37: charme da çok sorun yaşadım. kayma, bulanık görme gibi :KK53: o yüzden hep nc kullanıyorum. corda da arkadaşlarım haresiz olduğu için doğal durmadığını söylediler :KK37: o yüzden cordan da vazgeçtim :KK50:

senin gözlerin açık oldugu için kendi harenle çok güzel kaynaşır soloticanın haresizi bence nacizane fikrim sevgili HATICH eminim ben güzel durcağına :)) bir de cnm belki sana gelen charm lar da mı bir sorun vardı ben charm mel kullanıyorum ne batma ne kayma gözümde olduğunu unuttuğum oldu yani çok rahat cidden sophisticlerden bile rahat kullandığım en rahat lens :)

dene bakalım merak ediyorum ben de nasıl olucak :)) yorumları yaz buraya :))

Bi deniyeyim de lensle ilgili ne var ne yok herşeyi yazarım canım :KK34: Bak bende cor mel böyle durmuştu. çooook seviyordum cor mellerimi :KK16: hayatımda kullandığım il doğal duran lesti ama işte haresiz olduğu için doğal durmadığını söylüyordu arkideşlerimin bazıları :KK43:

Eklentiler

• $109120.jpg
    $109120.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 131
Bi deniyeyim de lensle ilgili ne var ne yok herşeyi yazarım canım :KK34: Bak bende cor mel böyle durmuştu. çooook seviyordum cor mellerimi :KK16: hayatımda kullandığım il doğal duran lesti ama işte haresiz olduğu için doğal durmadığını söylüyordu arkideşlerimin bazıları :KK43:

canım yani o arkadaşlarına ne diyimki ben şmdi bunlar da doğal değilse yani :)) harikalar keşke bende de böyle dursaydı çok güzelmiş

Arkadaşlar yaklaşık 4 sene önce almıştım bu lensimi ama hatrlayamıyorum renginin ismini !... :KK43: durasoft tu ama baby blue mu emin olmadım yardımcı olursanız sevinirim..birde acaba elegance mı alsam diye düşünüyorum ..onun yeşil rengi bir arkadaşımda vardı benki yıllardır lens kullanırım solotica. sophistic . ilk başta freshlook, b.lomb ama kızın gözlerinin lens oldugunu ben kız bigün lens suyunu değiştirirken anladım sordum şok olmuş bi halde elegance dedi sizlerin fikri nedir???

$durasoft baby blue.jpg

Arkadaşlar yaklaşık 4 sene önce almıştım bu lensimi ama hatrlayamıyorum renginin ismini !... :KK43: durasoft tu ama baby blue mu emin olmadım yardımcı olursanız sevinirim..birde acaba elegance mı alsam diye düşünüyorum ..onun yeşil rengi bir arkadaşımda vardı benki yıllardır lens kullanırım solotica. sophistic . ilk başta freshlook, b.lomb ama kızın gözlerinin lens oldugunu ben kız bigün lens suyunu değiştirirken anladım sordum şok olmuş bi halde elegance dedi sizlerin fikri nedir???

Eki Görüntüle 144587

Ayy bunlar çooook güzel :nazar: :nazar: :nazar:
Yabancıların forumunda Durasoft Baby Blue nun soft bi renk olduğunu elegance ınki kadar belirgin olmadığını okumuştum. Yani bunlar baby blue olabilir canım :KK34: Bu arada ben de baby blue yada aqua rengini almak istiyorum :nazar: Durasoft kullanan biri olarak doğallığı ve rahatlığıyla ilgili ne söylüyebilirsin canım :nazar: tavsiye eder misin? bir de arkadaşının kullandığı elegancelar dark green mi yoksa light green mi?

kızla çok samimi değildik o kadar soramadım sadece markasını öğrenebildim.

Durasoft a gelince.. son derece rahat hatta bnde göz kuruluğu var 10 saat gözümde durunca kuruluk rahatsız etmeye başlıyordu..hele hele ilk 4 saat ilk anki ferah his devam ediyordu.şimdi daha iyi solisyonlar çıkmıştır mutlaka..yapısı ince ve dayanıklı sophistic ve freshlook larımı yanlışlıkla yırtmıstım durasofttan 2 çift kullandım toplam süresi gectiği için artık batmalar basladı diye attım..yoksa süper..hatta kendi kendime ikna oldum tekrar durasoft almaya :KK70: bu arada çoğu kişi aaaaaaaa lens mi senn gözlerin diye dibime girmeden inanmıyolardı.. belki kişilerin lens konusundaki cahillikleri de vardır ama cidden çok rahat ve doğal..

bi foto daha koyiim dedim

$15.jpg

dogal degil diyen arkadasinizi esefle kinayacagim xD Ahanda kinadim :KK53: Valla super durmus.

Eki Görüntüle 144587

Resimdeki lenslerde uzaktan guzel duruyor.

hatich denedin mi durasoftları? nasıl durdu merak ediyorum. Benim gözlerim 8.4 solotica, sophistic gibi pek çok lensleri alamıyorum, bir tek durasoft o çapta renkli lens üretiyor. Denediysen düşüncelerini paylaşır mısın?

X