- 14 Ocak 2018
- 155
- 36
- 18
- 28
- Konu Sahibi Fatmanur Altan
-
Ne gibi yan etkisi bn bugün kullanmaya başladım zaten 2 buçuk aydır olmuyorum inşallah çok sürmez adet olmamAma ilacın bende bayağı yan etkisi oldu sende kullandıkça yan etkileri olursa paylaş bakayım aynımı olacak cankm
Tamam cnm bnm de ilk günüm ne zamandır çocuk istiyosun bnm adetim de çok düzensizCanım doktor banada verdi adetimi düzene sokaun diye 5 gün oldu kullanalı daha 5 günüm var bitince yazarım ne zaman adet olduğumu
İnşallah canım doktor bana bittikten sonra 5 güne kadar olursun demişti. Kahverengi lekelenme kas ve karın ağrıları bel ağrısı baş ağrısı... yani bunlar bende olanlar canım sende okurum bilmem her bünyenin vereceği tepki farklıdır belkiNe gibi yan etkisi bn bugün kullanmaya başladım zaten 2 buçuk aydır olmuyorum inşallah çok sürmez adet olmam
İnşallah canım doktor bana bittikten sonra 5 güne kadar olursun demişti. Kahverengi lekelenme kas ve karın ağrıları bel ağrısı baş ağrısı... yani bunlar bende olanlar canım sende okurum bilmem her bünyenin vereceği tepki farklıdır belki
6 aylık evliyim canım ama ilk 3 aya yakın korunduk doğal yollarla sonra tam istemeye karar verdik benim adetim 2 Aydan fazla gecikti gittim doktora tarlusal verdi hasta olayım diye olduktan sonra gel dedi gittim bi tarafımda pco varmış yumurtalarım az çalışıyomuş hamilelik istediğim halde henüz erken dedi 2 ay adetini düzene sokacaz önce dedi duphastonu verdi işte 5 gün oldu kullanalı bakalım nasıl olacak sen ne kadar süredir istiyorsun çocukTamam cnm bnm de ilk günüm ne zamandır çocuk istiyosun bnm adetim de çok düzensizbi hormon testide verdi yumurta rezervine bakacaklar
Ben 2 yıllık evliyim hiç korunmadim ancak eşim 1 sene askerlik yaptı o süre içinde yoktu koskoca 2 yıl geçti artık zamanı geldi ve geçiyor bendede p.k.o. var yumurtalarimda catlamiyor yaklaşık 2 buçuk aydır da adet olamıyorum doktor bunu kullan adetinin 3. Günü gel dedi inşallah Rabbim isteyen herkese için dede biz olarak hayırlı evlatlar nasip eder inşallah :)6 aylık evliyim canım ama ilk 3 aya yakın korunduk doğal yollarla sonra tam istemeye karar verdik benim adetim 2 Aydan fazla gecikti gittim doktora tarlusal verdi hasta olayım diye olduktan sonra gel dedi gittim bi tarafımda pco varmış yumurtalarım az çalışıyomuş hamilelik istediğim halde henüz erken dedi 2 ay adetini düzene sokacaz önce dedi duphastonu verdi işte 5 gün oldu kullanalı bakalım nasıl olacak sen ne kadar süredir istiyorsun çocuk
Amin canım inşallah sonuçları yazmayı unutma bide ilacı kullandıkça etki görürsen banada bildir sana zahmet olmazsaBen 2 yıllık evliyim hiç korunmadim ancak eşim 1 sene askerlik yaptı o süre içinde yoktu koskoca 2 yıl geçti artık zamanı geldi ve geçiyor bendede p.k.o. var yumurtalarimda catlamiyor yaklaşık 2 buçuk aydır da adet olamıyorum doktor bunu kullan adetinin 3. Günü gel dedi inşallah Rabbim isteyen herkese için dede biz olarak hayırlı evlatlar nasip eder inşallah :)
İnşallah yazarım cnm ama sizi nasıl bulabilirimAmin canım inşallah sonuçları yazmayı unutma bide ilacı kullandıkça etki görürsen banada bildir sana zahmet olmazsa
Canım peki yan etkilerini gördün mü sende üstte yazmıştım bende ki belirtilerini sende de oldumuİlaç bittikten 1 hafta 10 gün içinde adet oluyorsun canım kullandım
Kadınlar kulübündenİnşallah yazarım cnm ama sizi nasıl bulabilirim
Kadınlar kulübündenburdan yazarız canım gelişmeleri inşallah
İnşallah hayırlısıyla hepimiz sağlıklı bi şekilde hamile kalırız canımTamam cnm inşallah eğer bir gün hamile kalırsam söz veriyorum yazacam :)
. Tamam canım teşekkür ederimBen kullandigimda besinci gun lekelenme baslamisti 10. Gunde adetim basladi
Merhaba benimde bugün başlamam gerekiyor bu ilaca ama yorumlardan sonra çok korktum bulantı açısından sizde olmuşmuydu bulantı çokCanım peki yan etkilerini gördün mü sende üstte yazmıştım bende ki belirtilerini sende de oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?