- 11 Ocak 2023
- 37
- 19
- 28
-
- Konu Sahibi dnzzofficial
3 ay kullandım gebelik olmadı. 3 ayın sonunda nur topu gibi bir kistim olduKızlar merhaba ben 2022 kasımda hamile kaldığımda bi kimyasal 2023 kasımda hamile kaldığımda da maalesef kalp durmasıyla Ocak sonunda kürtaj oldum 2 kez hamile kaldım cağnım ovülsyon testleriyle tabikürtajdan sonra Martın ilk haftası regl oldum daha sonra Nisan ayında regl görmedim 10 gün lekelenmem oldu doktora gittiğimde hormonlarında yumurta tembelliği gözüküyor ama muayenede herşey normal dedi dupaston verdi ilacı 10 gün sabah akşam kullanmam gerekti ama 5 . Gününde regl olmaya başladım 10 gün regl sürdü sorum şu ki dupaston kullandıktan hemen sonra hamile kalan var mı aranızda dün yumurtlama bugün çatlama günümdü. İnşallah bi kayıp daha yaşamadan hamile kalırım
Ya gerçekten mi3 ay kullandım gebelik olmadı. 3 ayın sonunda nur topu gibi bir kistim oldu
İnşallahBen kullandim hic biseye yaramadi kist oldu umarim sende yarar
yani ilaçtan mı öyle oldu bilemem tabii ki belki de denk geldiYa gerçekten miben kistimi hayıt tohumu ve soğan suyuyla yok etmiştim inşallah yine olmaz
Dupaston kullandığım ay hamile kaldım canım ElhamdülillahKızla ben 2 yıldır evliyim çocuk istiyoruz aman olmuyor bana duphaston ilacı verildi iliski nasıl olvk hangi günler bide etkisini gören oldu mu yardımcı olur musunuz
Gerçekten mi peki ne için size verilmişti veya nasıl kullandınız hangi taktikler uygulayınız ekstra var miDupaston kullandığım ay hamile kaldım canım Elhamdülillah
Duphaston ben tüp bebek te kullandım malesef kürtaj oldum. Kızlar kist olmuş dedi ben de miyom oldu. Ama duphastondanmi estrofemdenmi bilmiyorum.Kızlar merhaba ben 2022 kasımda hamile kaldığımda bi kimyasal 2023 kasımda hamile kaldığımda da maalesef kalp durmasıyla Ocak sonunda kürtaj oldum 2 kez hamile kaldım cağnım ovülsyon testleriyle tabikürtajdan sonra Martın ilk haftası regl oldum daha sonra Nisan ayında regl görmedim 10 gün lekelenmem oldu doktora gittiğimde hormonlarında yumurta tembelliği gözüküyor ama muayenede herşey normal dedi dupaston verdi ilacı 10 gün sabah akşam kullanmam gerekti ama 5 . Gününde regl olmaya başladım 10 gün regl sürdü sorum şu ki dupaston kullandıktan hemen sonra hamile kalan var mı aranızda dün yumurtlama bugün çatlama günümdü. İnşallah bi kayıp daha yaşamadan hamile kalırım
Olursa gerçekten sevinirimMerhaba bende kullandım doktor tavsiyesi ile ardından hemen Femara içtim , 21. Gün tekrar dupbaston a başladım 4- 5 günlük hap kaldı sonra bakacağım varmı yokmu yani umarım işe yarar , olumlu bir gelişme olursa yazarım sizede
Allah razı olsun en hayırlı en sağlıklı şekilde size bana isteyen herkese nasip olsunOlursa gerçekten sevinirim
Doktora gittiniz mi sonuçlar neler olduMerhaba bende kullandım doktor tavsiyesi ile ardından hemen Femara içtim , 21. Gün tekrar dupbaston a başladım 4- 5 günlük hap kaldı sonra bakacağım varmı yokmu yani umarım işe yarar , olumlu bir gelişme olursa yazarım sizede
Doktora gittiniz mi sonuçlar neler olduDupbastonu bitirdim dün
Duphaston dün itibariyle bitti geçen ay 23 ünde adet olmuştum artık bekleme aşamasındayımDoktora gittiniz mi sonuçlar neler oldu
Sizde bir gelişme bir belirti vs varmıDoktora gittiniz mi sonuçlar neler oldu
Belirtileriniz nelerdi acabaDupaston kullandığım ay hamile kaldım canım Elhamdülillah
Ara ara migdem bulaniyor ağzım tadı değişik biraz bide goguslerim çok acıyor belim alt kısmı ama bilemiyorum hayırlısı diyorum çok istiyorum çocuk 1 eliligimde gebelik oluştu kendi isteğimle aldırdım 2 aylık ti 2 evliligimde de kalamiyorum 2 buçuk senedir evliyimSizde bir gelişme bir belirti vs varmı
Hamile misiniz?Gecen ay regl gecikmesi yüzünden duphaston aldım 300 küsür lira verdim allah ım boş bırakma diyerek çünkü çok pahalıydı 1 kutu ilac yanii işte kullandım doktor kalınlaşman olabilir 2 adet arasını değerlendir dedi değerlendirdik sanırım hamileyim erken gebelik testim silik çıktı bir iki gün sonra tekrarlayıp kan vereceğim belirtilerimde var bel ağrısı sağ kasık batması falan filan öyle işte hayırlısı bakalım