- 19 Ocak 2024
- 126
- 9
-
- Konu Sahibi dnzzofficial
Hamile misiniz peki?Duphaston dün itibariyle bitti geçen ay 23 ünde adet olmuştum artık bekleme aşamasındayım
Eğer adet olursam tutmamış demekki ama olmaz ve baya gecikirse test yapacağım işte .
Duphastonda eğer varsa tutunmasını sağlıyormuş yok ise tekrardan adet söküyormuş
Artık hayırlısi diyorum
Canım hala regl olmadım adetin ilk günü negatif çıktı 1 hafta sonra tekrar ver dedi hemşire yarın tekrar test yapıp kan. Verecğim geç döllenme olabilirHamile misiniz?
Değilim 27 sinde adet oldumHamile misiniz peki?
Belki olabilir takip etmekte fayda varCanım hala regl olmadım adetin ilk günü negatif çıktı 1 hafta sonra tekrar ver dedi hemşire yarın tekrar test yapıp kan. Verecğim geç döllenme olabilir
Son durumunuz nedirKızlar merhaba ben 2022 kasımda hamile kaldığımda bi kimyasal 2023 kasımda hamile kaldığımda da maalesef kalp durmasıyla Ocak sonunda kürtaj oldum 2 kez hamile kaldım cağnım ovülsyon testleriyle tabikürtajdan sonra Martın ilk haftası regl oldum daha sonra Nisan ayında regl görmedim 10 gün lekelenmem oldu doktora gittiğimde hormonlarında yumurta tembelliği gözüküyor ama muayenede herşey normal dedi dupaston verdi ilacı 10 gün sabah akşam kullanmam gerekti ama 5 . Gününde regl olmaya başladım 10 gün regl sürdü sorum şu ki dupaston kullandıktan hemen sonra hamile kalan var mı aranızda dün yumurtlama bugün çatlama günümdü. İnşallah bi kayıp daha yaşamadan hamile kalırım
Sizin son durumunuz nedir pekiGecen ay regl gecikmesi yüzünden duphaston aldım 300 küsür lira verdim allah ım boş bırakma diyerek çünkü çok pahalıydı 1 kutu ilac yanii işte kullandım doktor kalınlaşman olabilir 2 adet arasını değerlendir dedi değerlendirdik sanırım hamileyim erken gebelik testim silik çıktı bir iki gün sonra tekrarlayıp kan vereceğim belirtilerimde var bel ağrısı sağ kasık batması falan filan öyle işte hayırlısı bakalım
Yazdım cevap. Vermişsin canım geç dölenmeden şüpheleniyorum yarın tekrar kan vereceğimSizin son durumunuz nedir peki
Durumunuz nedir merak ettimYazdım cevap. Vermişsin canım geç dölenmeden şüpheleniyorum yarın tekrar kan vereceğim
Kızla ben 2 yıldır evliyim çocuk istiyoruz aman olmuyor bana duphaston ilacı verildi iliski nasıl olvk hangi günler bide etkisini gören oldu mu yardımcı olur musunuzBu başlığı
Canım bu başlığı attıktan 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun yani dupastonla hamile kalırsınKızla ben 2 yıldır evliyim çocuk istiyoruz aman olmuyor bana duphaston ilacı verildi iliski nasıl olvk hangi günler bide etkisini gören oldu mu yardımcı olur musunuz
Ben kürtajdan sonra sadece bi kez adet gördüm sonra 2 ay adet görmedim neredeyse 3. Adetim yaklaşmıştı doktoruma gittiğimde dupaston verdiGerçekten mi peki ne için size verilmişti veya nasıl kullandınız hangi taktikler uygulayınız ekstra var mi
Biraz geç gördüm kusura bakmayın yorgunluk bel ağrısı dışında hiçbir belirtim yoktu üşüttüğümü düşünerek hastaneye gittim o şekilde öğrendimBelirtileriniz nelerdi acaba
Bende hamileyim şu an 5+ 6 umarım her şey yolundadır bugün kanamam oldu tahlil verdim değere göre hareket edeceğiz lütfen dua edin banadaHamileyim
Hiçbi belirtim yoktu sadece kanverdiğim gün aşırı halsizlik vardı o şekilde hastaneye gitmiştim ve öğrendimBelirtileriniz nelerdi acaba