Duo Stim (Birleşik OPU) Yöntemiyle Yumurta Toplatan Var mı?

Amh çok düşük kalitede düşük dolayısıyla değerlerim çok iyi sayılmaz
Zaten Dr lar olan moralinide bozuyorlar amh yi görünce, olacağı varsada olmuyor bence.
Habersiz hamile kalanlar menopozda belki de bu endişeleri olmadığından kalabiliyorlar.

Bende 44 . İllaki kaliteli yumurta da vardır rezerv azda olsa ama işte denk gelmesi lazım o da tamamen nasip. Rabbim ol derse olur
Ayni yaştayız, var mı evladın?
Ne zamandır deniyorsun?
Dr yumurta kalitesi için önerdi mi gıda takviyesi, beslenme tarzı vs?

Biz kardeş düşünüyoruz uzun ara verdik, rezerv sıkıntısı haliyle,
1,5 yıla yakındır deniyoruz,

Yumurta kalitesi için arı sütü bal polen, omepa q 10, incir, d vitamini, keten tohumu, yumurta, magnezyum, ve macun kullanıyorum.

Takip yapıyolar tabi bikaç kere gidiyosun. O değer tam olarak göstermiyormuş kaliteyi ama mesela çok düşük çıksa hiç toplama yapmazlar ben öyle biliyorum.
Bazıları tüple olmayıp sonradan doğal oluyor, kafa her şey onda bitiyor belkide.

Ayni yaştayız, var mı evladın?
Ne zamandır deniyorsun?
Dr yumurta kalitesi için önerdi mi gıda takviyesi, beslenme tarzı vs?

Biz kardeş düşünüyoruz uzun ara verdik, rezerv sıkıntısı haliyle,
1,5 yıla yakındır deniyoruz,

Yumurta kalitesi için arı sütü bal polen, omepa q 10, incir, d vitamini, keten tohumu, yumurta, magnezyum, ve macun kullanıyorum.
Ben geç evlendim 2 yıl oldu evleneli 2 yıldırda deniyorum 1 negatif denemem var . Yaklaşık 1 yıldan fazladır takviyeler kullanıyorum. Şuan arısütü polen imprly ve redostim kullanıyorum

Ben geç evlendim 2 yıl oldu evleneli 2 yıldırda deniyorum 1 negatif denemem var . Yaklaşık 1 yıldan fazladır takviyeler kullanıyorum. Şuan arısütü polen imprly ve redostim kullanıyorum
Imprly muadili prowomen kullandım ise yaramadı.
Redostin ilaç mı ne için?

Bu seferde biraz saldım ucunu bakalım ne olacak.

Yeni evlisin, inş olur seninde.
Menopoza yeni girmiş biri 2,3 ayda bi folikuldeki yumurtadan bile hamileydi, aslında bi rahat olabilsek...

Alternatif Tıp denedin mi sülük vs?
Ben yaptırdım bir kaç kez.

Imprly muadili prowomen kullandım ise yaramadı.
Redostin ilaç mı ne için?

Bu seferde biraz saldım ucunu bakalım ne olacak.

Yeni evlisin, inş olur seninde.
Alternatif Tıp denedin mi sülük vs?
Ben yaptırdım bir kaç kez.
Redostim tam olarak bilmiyorum ama hücre yenileyici gibi galiba dr verdi. Sülük değilde hacamat yaptırdım 5 kere falan

Redostim tam olarak bilmiyorum ama hücre yenileyici gibi galiba dr verdi. Sülük değilde hacamat yaptırdım 5 kere falan
Onu bende yaptırdım, akupunktur macun Dr gözetiminde.
Akıntın çok olmuyor di mi? Rezerv azken olmazmış pek, bende öyle.
Yumurtlama haftanda ağrın oluyor mu o hafta? Bende oluyor.

Onu bende yaptırdım, akupunktur macun Dr gözetiminde.
Akıntın çok olmuyor di mi? Rezerv azken olmazmış pek, bende öyle.
Yumurtlama haftanda ağrın oluyor mu o hafta? Bende oluyor.
Fazla yok evet. Ben 8 aydır falan yürüyüş yapıyorum iyi geliyor dediler yumurtalıklara kan gidermiş ve çalışması için iyiymiş o zamandandır yumurtlama günümü hissesiyorum ağrı oluyor. Sizde baya emek veriyorsunuz Allah güzel neticeyi almayı nasip etsin.

Fazla yok evet. Ben 8 aydır falan yürüyüş yapıyorum iyi geliyor dediler yumurtalıklara kan gidermiş ve çalışması için iyiymiş o zamandandır yumurtlama günümü hissesiyorum ağrı oluyor. Sizde baya emek veriyorsunuz Allah güzel neticeyi almayı nasip etsin.
Hepimiz bu yollardayız zor yıpratıcı süreçler, bekleyeler bilir bir birini🤲
Yürüyüş evet kanlanma yaparmış inş sanada iyi gelecektir, ben pek yapamıyorum maalesef, yapsam iyi olur farkındayım.
Öncelerden diyetle sürekli yürüyordum ondan bıkkınlık oldu.

Ist da mısın? Alternatif Tıpta dene istersen inş faydasını görürsün.

Evet

Amh ı en son 0.19 lardaydı
Burda 0, 01 ile hamile kalan bi arkadaşla yazışmıştık.
Her şey inan matematik değil.
Çok daha iyi ölüp hormonları yıllarca olmayan arkadaşlar var.

Bu ay adet olunca mfk ürünleri düşünüyorum, sende bi düşün istersen.

Burda 0, 01 ile hamile kalan bi arkadaşla yazışmıştık.
Her şey inan matematik değil.
Çok daha iyi ölüp hormonları yıllarca olmayan arkadaşlar var.

Bu ay adet olunca mfk ürünleri düşünüyorum, sende bi düşün istersen.
Yok sayılara takılmıyorum bu iş ancak Rabbim ol derse olucak buna canı gönülden inanıyorum ve ümid ediyorum.

Mfk yı biliyorum ama maddi olarak artık alabilir miyim bilmiyorum. Birisi 750 tl tuttuğu yazmış 1 aylık.

X