- Konu Sahibi 2000dnf2000
-
acikcasi kiyametin bir an önce olmasini isteyenlerdenim...öyle korkunc ve üzücü seyler oluyorki dünyada yürek dayanmiyor artik ..ne insanlik diye birsey kalmis nede yasanacak bir dünya...allah sonumuzu hayirli kilsin.:Saruboceq:
gelenler filmmi burada anlatilanlari cok iyi acikliyor bence....
hic goremedigimiz seyler gorulmus filmde yani gordugumuz ama anlamini bilip dikkat edemedigimiz.....bu filmi yapan ve bizleri uyandiranlardan Allah razi olsun...
bence yecüc mecüc milleti coktan cikti...hangi millet oldugunu tahmin etmek okadarda zor deyil artik...decalinde coktan ciktigina inaniyorum..
bence yecüc mecüc milleti coktan cikti...hangi millet oldugunu tahmin etmek okadarda zor deyil artik...decalinde coktan ciktigina inaniyorum..
ben anlayamdim kızlar kimler onlarevet o da doğru, ufak tefek olanlar....
Bence dünyanın sonunun gelmesine daha varsa da, insan ırkının faaliyetleri hızlandırıyor. Ekolojik dengeyi alt üst ettik resmen.....
son günlerde ortaligi yine karistiran millet canim..hatta iki millet...bilmem söylesem yasakmiki...bilmiyorumkismileben anlayamdim kızlar kimler onlar
son günlerde ortaligi yine karistiran millet canim..hatta iki millet...bilmem söylesem yasakmiki...bilmiyorumkismile
bi millet cekik gözlü..diyer millette son günlerde en cok gündemde olan millet..her bu iki millette müslümanlara zulüm iskence kötülük eden millet...yecüc ve mecüc milleti iste..apacik ortada..
Kim o ırk ya da deccal biz bilemeyiz ki hanımlar ya, belki doğru diyorsunuz belki yanlış...Sadece Tanrı bilebilir ne ne zaman olur. Valla dediğim gibi deccal filan olmasa da insan ekolojiyi çökeltmekten zaten kuruyup kalcaz ultra V ışınlarının altında bu gidişle..
evet callidora biz bilemeyiz Allah bilir tabi ki, ama sonuç olarak bazı şeylerin kıyamet öncesi ortaya çıkacağı bizlere bildirilmiş, deccal, yecüc mecüc, vs gibi.
Evet bu sonu bizler de etkiliyor, hızlandırıyoruz, ışınlar, hava kirliliği, karbondioxid, cern denemeleri vs ile ama bütün kutsal kitaplar da belirtilenleri de araştırmak lazım.
Sonuç olarak onları da Allah bize bildirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?