- Konu Sahibi 2000dnf2000
acikcasi kiyametin bir an önce olmasini isteyenlerdenim...öyle korkunc ve üzücü seyler oluyorki dünyada yürek dayanmiyor artik ..ne insanlik diye birsey kalmis nede yasanacak bir dünya...allah sonumuzu hayirli kilsin.:Saruboceq:
Vallah mehdi'nin gelmesini bende çok istiyorum. Dünyanın çivisi çıktı artık iyice.
Mehdi için 78-80 arası doğmuş olabilecek diyenler var. 40lı yaşlarda ortaya çıkabilir diyorlar. yani 10-15 sene içinde çıkar belki de. Allah bilir tabi ki.
Ama kıyamet gerçekten de yaklaşıyor. Bütün dinlerde aynı şey söyleniyor. National Geo da izlerseniz belgesellerde de bahsediyorlar. Deccal yaşıyor bile diyorlar. Belgesel kanallarında bile anlatılıyor.
Denizler kaynatılacak deniyor Kuranda. Isınıyor zaten dünya. Bu gidişle buzlar eridikten sonra öyle bir durumun olması da kaçınılmaz. Tabi ki Allah istedimi şimdi bile olur bunlar.
Allah sonumuzu hayırlı kılsın. İman nasip etsin herkese.
Bu arada geçenlerde sokakta 3 tane genç vardı lise çağlarında ikisi kız biri erkek. Erkek kıza sesleniyordu ismiyle. Kızda erkek olanla kavga mı etmiş ne bilmiyorum ama çocuğa dönüp Ayşe, Fatma neyse kızın ismi işte "Ayşenin ...a koyim" demez mi. Yahu ben utandım onun öyle demesinden. Artık genç kızların da ağzı çok bozuldu. Yazık vallah.
Ben ne kadar da kızsam birine yada ne bileyim sinirlensem de bu tür sözler söyleyemem.