Dünya'nın sonu mu geliyor?

acikcasi kiyametin bir an önce olmasini isteyenlerdenim...öyle korkunc ve üzücü seyler oluyorki dünyada yürek dayanmiyor artik ..ne insanlik diye birsey kalmis nede yasanacak bir dünya...allah sonumuzu hayirli kilsin.:Saruboceq:

Vallah mehdi'nin gelmesini bende çok istiyorum. Dünyanın çivisi çıktı artık iyice.
Mehdi için 78-80 arası doğmuş olabilecek diyenler var. 40lı yaşlarda ortaya çıkabilir diyorlar. yani 10-15 sene içinde çıkar belki de. Allah bilir tabi ki.

Ama kıyamet gerçekten de yaklaşıyor. Bütün dinlerde aynı şey söyleniyor. National Geo da izlerseniz belgesellerde de bahsediyorlar. Deccal yaşıyor bile diyorlar. Belgesel kanallarında bile anlatılıyor.
Denizler kaynatılacak deniyor Kuranda. Isınıyor zaten dünya. Bu gidişle buzlar eridikten sonra öyle bir durumun olması da kaçınılmaz. Tabi ki Allah istedimi şimdi bile olur bunlar.

Allah sonumuzu hayırlı kılsın. İman nasip etsin herkese.

Bu arada geçenlerde sokakta 3 tane genç vardı lise çağlarında ikisi kız biri erkek. Erkek kıza sesleniyordu ismiyle. Kızda erkek olanla kavga mı etmiş ne bilmiyorum ama çocuğa dönüp Ayşe, Fatma neyse kızın ismi işte "Ayşenin ...a koyim" demez mi. Yahu ben utandım onun öyle demesinden. Artık genç kızların da ağzı çok bozuldu. Yazık vallah.
Ben ne kadar da kızsam birine yada ne bileyim sinirlensem de bu tür sözler söyleyemem.

Dünya'nın sonunun yaklaşıp yaklaşmadığını ya da ne zaman olacağını bilemeyiz. Ben bu görüşteyim Tanrı ne zaman isterse...ama Mehdi konusunu bilemiyorum gerçekten de.bilmiyorumkismile

birde su savaslari cikacak deniliyor..amerikada olan deniz felaketinden sonra birde su yüzünden biryerlere saldirirsa bir kac sene icinde hic sasirmam..

Su savaşları dışında yakında dinler savaşı çıkacak gibi gözüküyor.
Hatta dün TV de bi program izledim orda da bahsediyorlardı, Armageddon'dan yani kıyamet öncesi son dünya savaşı.
Allah yardımcımız olsun.

bu 2012 de kıyamet fikrine hiç sıck bakmıorm bunu sadece allah bilir yarın kıyamet kopyacağına dünyann sonunn gelmeyeceğine kim neye dayanark garnti verilebilr maya takvimimi hayımmızı ona göre mi devm ettireceğiz

tabii ki 2012 de kıyamet gelecek diye bir şey söyleyemeyiz, ama bazı şeyleri de inkar etmek mümkün değil. dünyada o kadar çok şey oluyor ki.
Kıyamet alametlerinin çoğu gerçekleşiyor.
Bizlere şu an bazı şeyler hayal gibi, masal gibi geliyor ama bunlar olacak şeyler.
Mesela Mehdi yada Deccal yada ısa (Aleyhi Selam). Yecüc ve mecüc. Hiç bir şey bizi ilgilendirmiyormuş gibi yapamayız yada nasılsa bize çok uzak diyemeyiz. Belki de bizde bazı şeyleri göreceğiz. Bunu Allah bilir tabii. Ama bizde görebiliriz.

Bu arada Guatemala da yerin dibine doğru bir delik açıldı. Fırtına sonucu olduğu söyleniyor. Aynı şey 2007 yılında da gerçekleşmişti. 100 metrelik bir delik ve aynı şekilde. Bunlar da bazı şeylerin alameti olabilir. Dünya'nın başka yerlerinde de var daha küçük delikler.
Belki de yecücle mecüc çıkmaya çalışıyor :1shok:

bence yecüc mecüc milleti coktan cikti...hangi millet oldugunu tahmin etmek okadarda zor deyil artik...decalinde coktan ciktigina inaniyorum..

gelenler filmmi burada anlatilanlari cok iyi acikliyor bence....
hic goremedigimiz seyler gorulmus filmde yani gordugumuz ama anlamini bilip dikkat edemedigimiz.....bu filmi yapan ve bizleri uyandiranlardan Allah razi olsun...

gelenler filmmi burada anlatilanlari cok iyi acikliyor bence....
hic goremedigimiz seyler gorulmus filmde yani gordugumuz ama anlamini bilip dikkat edemedigimiz.....bu filmi yapan ve bizleri uyandiranlardan Allah razi olsun...

evet gelenler (arrivals) filmi süper...
Gerçi daha biliremedim bölümlerin hepsini...

Deccali güzel anlatmışlar, yecüc ile mecüc de mi var orda?

Son düzenleme:
Bence dünyanın sonunun gelmesine daha varsa da, insan ırkının faaliyetleri hızlandırıyor. Ekolojik dengeyi alt üst ettik resmen.....

ben anlayamdim kızlar kimler onlar
son günlerde ortaligi yine karistiran millet canim..hatta iki millet...bilmem söylesem yasakmiki...bilmiyorumkismile
bi millet cekik gözlü..diyer millette son günlerde en cok gündemde olan millet..her bu iki millette müslümanlara zulüm iskence kötülük eden millet...yecüc ve mecüc milleti iste..apacik ortada..

Son düzenleme:
son günlerde ortaligi yine karistiran millet canim..hatta iki millet...bilmem söylesem yasakmiki...bilmiyorumkismile
bi millet cekik gözlü..diyer millette son günlerde en cok gündemde olan millet..her bu iki millette müslümanlara zulüm iskence kötülük eden millet...yecüc ve mecüc milleti iste..apacik ortada..

Bende bir alıntı yapmak istiyorum:
Ahir zamanın anlatıldığı hadislerde, yeryüzünde kötülüğü organize edecek, insanları din ahlakından uzaklaştıracak, kargaşa ve bozgunculuğa neden olacak Deccal'in çıkışı da, kıyametin büyük alametlerinden biri olarak haber verilmektedir.
Hadislerde haber verilen bilgiler, Deccal'in, yeryüzünde karışıklığı ve zulmü teşvik edeceğini, hatta organize edeceğini göstermektedir. Sürekli kan dökülmesi, insanların katledilmesi, savaşlarda masumların öldürülmesi, düzenin bozulması, terörün neden olduğu korku ve tedirginlik Deccal'in teşvikiyle yaygınlaşmaktadır. Deccal'in tam anlamıyla ortaya çıkmasıyla bu olayların şiddetinin daha da artacağı hadislerde bildirilmektedir.

Kim o ırk ya da deccal biz bilemeyiz ki hanımlar ya, belki doğru diyorsunuz belki yanlış...Sadece Tanrı bilebilir ne ne zaman olur. Valla dediğim gibi deccal filan olmasa da insan ekolojiyi çökeltmekten zaten kuruyup kalcaz ultra V ışınlarının altında bu gidişle..

Kim o ırk ya da deccal biz bilemeyiz ki hanımlar ya, belki doğru diyorsunuz belki yanlış...Sadece Tanrı bilebilir ne ne zaman olur. Valla dediğim gibi deccal filan olmasa da insan ekolojiyi çökeltmekten zaten kuruyup kalcaz ultra V ışınlarının altında bu gidişle..

evet callidora biz bilemeyiz Allah bilir tabi ki, ama sonuç olarak bazı şeylerin kıyamet öncesi ortaya çıkacağı bizlere bildirilmiş, deccal, yecüc mecüc, vs gibi.
Evet bu sonu bizler de etkiliyor, hızlandırıyoruz, ışınlar, hava kirliliği, karbondioxid, cern denemeleri vs ile ama bütün kutsal kitaplar da belirtilenleri de araştırmak lazım.
Sonuç olarak onları da Allah bize bildirmiş.

evet callidora biz bilemeyiz Allah bilir tabi ki, ama sonuç olarak bazı şeylerin kıyamet öncesi ortaya çıkacağı bizlere bildirilmiş, deccal, yecüc mecüc, vs gibi.
Evet bu sonu bizler de etkiliyor, hızlandırıyoruz, ışınlar, hava kirliliği, karbondioxid, cern denemeleri vs ile ama bütün kutsal kitaplar da belirtilenleri de araştırmak lazım.
Sonuç olarak onları da Allah bize bildirmiş.

İncil'de şunlar yazıyor: Luka 21/ 8,28 :« İsa, "sakın sizi saptırmasınlar"... Savaş ve isyan haberleri duyunca telaşlanmayın. Önce bunların olması gerek, ama son hemen gelmeyecek...Güneş'te, Ay'da ve yıldızlarda belirtiler görülecek...Çünkü göksel güçler sarsılacak. O zaman İnsanoðlu' nun (İsa'nın) bulut içinde büyük güç ve görkemle geldiğini görecekler. Bu olaylar gerçekleşmeye başlayınca doğrulun ve başlarınızı kaldırın. Çünkü kurtuluşunuz yakın demektir. »

Matta
29 "O günlerin sıkıntısından hemen sonra, 'Güneş kararacak, Ay ışık vermez olacak, Yıldızlar gökten düşecek, Göksel güçler sarsılacak.'

30 "O zaman İnsanoğlu'nun belirtisi gökte görünecek. Yeryüzündeki bütün halklar ağlayıp dövünecek, İnsanoğlu'nun gökteki bulutlar üzerinde büyük güç ve görkemle geldiğini görecekler.

31 Kendisi güçlü bir borazan sesiyle meleklerini gönderecek. Melekler O'nun seçtiklerini göğün bir ucundan öbür ucuna dek, dünyanın dört bucağından toplayacaklar.

34 Size doğrusunu söyleyeyim, bütün bunlar olmadan bu kuşak ortadan kalkmayacak.

36 "O günü ve saati, ne gökteki melekler, ne de Oğul bilir; Baba'dan başka kimse bilmez.

özelikle youtube de müslüman kadinlarimiza yapilan tecavüz- cirkinlikleri gördükten sonra insanlarin nekadar cigrigindan cikip canilestigini gördüm...o resimler hic aklimdan cikmiyor..belki yurtdisinda yasayan arkadaslarda görmüstür o igrenc video klibini....allah o kadinlara igrenclikleri yapanlari ebeddiyen cehennemden cikarmasin...Aminn

Son düzenleme:
Back