- Konu Sahibi 2000dnf2000
Arkadaşlar,
her yerde dünyanın sonunun geldiği konusu işleniyor.
Filmler hep bir sonu konu alıyor. 2012, Kehanet, Dünyanın durduğu gün, vs.
Belgesellerin çoğu dünyamızı yok ettiğimizle ilgili. Havaya salınan karbondioksit, umursamadığımız çevre kirliliği, vs vs.
Kehanetlerde hep aynı şeylerin söylenmesi.
Dinde de aynı şeylerin söylenmesi. Kıyametin yaklaştığının alametleri ortada.
Bir "Altın Çağ"ın geleceğini söylemeleri. Sonra da kıyametin kopacağını.
Her yerde doğal afetler olmaya başladı.
Ard arda dünyanın çeşitli yerlerinde çok büyük depremler oluyor. Bu kadar üst üste olduğunu hiç hatırlamıyorum. Volkan patlamaları. Seller. Felaketler.
Yani her yerde bir "SON"un geliyor olduğunu görebiliyoruz. Dünyamızın sonu.
Bu konuda neler düşünüyorsunuz? Çevreye karşı ne kadar duyarlısınız? Çevre kirliliği ile ilgili yaptığınız bir şeyler var mı? Kendinizi sona hazırlıyor musunuz? Sonun yakın olduğuna inanıyor musunuz?
Mehdi (a. s.) gelecek deniyor.
Öyle bir teknolojik yaşıyoruz ki, her şey masal gibi geliyor bize.
Hazırlıklı mısınız değişikliklerin yaşanmasına. Bir anda dünya değişse ne yapardınız?
Daha doğrusu ne yapardık.
Aslında bana kalırsa yapacak hiç bir şeyimiz yok gibi. Dünyamızın ne kadar büyük bir uzayda küçücük kaldığını düşünürsek ne kadar aciz olduğumuzu görebiliriz aslında. Kaçacak hiç bir yerimiz yok. Öyle değil mi.
her yerde dünyanın sonunun geldiği konusu işleniyor.
Filmler hep bir sonu konu alıyor. 2012, Kehanet, Dünyanın durduğu gün, vs.
Belgesellerin çoğu dünyamızı yok ettiğimizle ilgili. Havaya salınan karbondioksit, umursamadığımız çevre kirliliği, vs vs.
Kehanetlerde hep aynı şeylerin söylenmesi.
Dinde de aynı şeylerin söylenmesi. Kıyametin yaklaştığının alametleri ortada.
Bir "Altın Çağ"ın geleceğini söylemeleri. Sonra da kıyametin kopacağını.
Her yerde doğal afetler olmaya başladı.
Ard arda dünyanın çeşitli yerlerinde çok büyük depremler oluyor. Bu kadar üst üste olduğunu hiç hatırlamıyorum. Volkan patlamaları. Seller. Felaketler.
Yani her yerde bir "SON"un geliyor olduğunu görebiliyoruz. Dünyamızın sonu.
Bu konuda neler düşünüyorsunuz? Çevreye karşı ne kadar duyarlısınız? Çevre kirliliği ile ilgili yaptığınız bir şeyler var mı? Kendinizi sona hazırlıyor musunuz? Sonun yakın olduğuna inanıyor musunuz?
Mehdi (a. s.) gelecek deniyor.
Öyle bir teknolojik yaşıyoruz ki, her şey masal gibi geliyor bize.
Hazırlıklı mısınız değişikliklerin yaşanmasına. Bir anda dünya değişse ne yapardınız?
Daha doğrusu ne yapardık.
Aslında bana kalırsa yapacak hiç bir şeyimiz yok gibi. Dünyamızın ne kadar büyük bir uzayda küçücük kaldığını düşünürsek ne kadar aciz olduğumuzu görebiliriz aslında. Kaçacak hiç bir yerimiz yok. Öyle değil mi.
Son düzenleme: