dünyanın en güzel meslegi hangisi sizce

havi1453

kocişinin bitanesi
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
1.058
253
323
bence ANNE OLMAK uykusunu feda eder yemez yedirir giymez giydirir herşeyini sana verir

anne olmak veya olamamak bence ikiside çok zor anne olunca insan çok mutlu olur sorumlulukları artar ama ya anne olamayanlar hadi anlatın dinliyelim acılarımızı paylaşalım

bence hayallerdeki mesleğini yapmak :) balerin bence:) anneliğe gelince meslek değilde bir hayat gibi geldi bana kendi annemi düşününce:) her sabah erkenden kalkar kardeşimi okula gönderir bana telefon eder
birşey oldumu ilk aradığım kişidir o kadar işi olsa yinede dinler beni
bazen üzerim bir bakarım sessiz sessiz ağlar ama belli etmez yine sarılır yine hep sever bizi ah canım annem benim ..
eğer bir gün nasip olursa annem gibi annelik yapmak isterim bende bıkmadan usanmadan hep mücadeleci ve sevecen..

aslına bakarsan haklısın meslek degilde hayat demek daha dogru inşallah isteyen herkase nasip olsun başlık ilginç olsun istedim sadece

her meslegin kendine göre zorluklari ve eglenceli yönleri var bence..

ben meslegimden memnum..bazen cokk yani asiri derecede stresli ve yorucu olsada

annelik hakkinda yorum yapamicam, o duygunun ne oldugunu bilmiyorum ama insallah bende o duygulari tadarim, Allahim insallah nasip eder..

canimm annemin hakkini hic birsekilde ödeyemem canimm benim canim canimm

mrb canım ben laborantım benimde işim çok yorucu ve stresli anne olamadık ama annelerimizin hakkını ödeyemeyiz inşşallah bizde anne oluruz

Sevdiğin iş dünyanın en iyi mesleğidir

hemşirelikkk.çok kutsal bi meslek ama annelik çok farklı bişeydir tabiki

evet hemşirelik çok güzel insanlara yardımcı oluyorsun can kurtarıyorsun ama benim gibi yufka yürekliysen ve kan tutuyosa biraz zor meslekk annelik başka bişi hiç bir şey yerini tutamaz bence

pilotlukkkk.bulutların üstünde uçmaaak...dünyayı ayaklarının altına almak...harika olurdu

bence söz yazarı ve bestecilik..hem yaratıcılığınızı konuşturuyorsunuz hem de bi çok insanın hislerine tercüman olabiliyorsunuz..en önemlisi de
ölümsüzleşiyorsun..

pilotlukkkk.bulutların üstünde uçmaaak...dünyayı ayaklarının altına almak...harika olurdu

EVET YA PİLOT OLMAK ÇOK GÜZEL Bİ MESLEK küçükken hep bulutlara dokunmak isterdim pilotlar ne güzel o kar beyaz bulutlarla dans ediyorlar

bence söz yazarı ve bestecilik..hem yaratıcılığınızı konuşturuyorsunuz hem de bi çok insanın hislerine tercüman olabiliyorsunuz..en önemlisi de
ölümsüzleşiyorsun..

söz uçar yazı kalır diyenlerdensin yani .......................... Sana katılıyorum

Size güzel bi meslek daha veterinerlik ben hep veteriner olmak isterdim( ama loborantım )çünkü dünyada en çok hayvanların yardıma ihtiyacı var vvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeee bizler hayvanlara zarar veriyoruz

söz uçar yazı kalır diyenlerdensin yani .......................... Sana katılıyorum

ever cnm aynen öyle..ama öncelikle kişinin mutlu olduğu şeyi yapması gerekir bence de..hiçbişey zorlamayla olmaz..ama malesef hayat
şartları buna elverişli olmuyo çoğu zaman..

sen süpersin ya kız ne güzel şeyler yazmışsın avatarın çok sıradışı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…