bence hayallerdeki mesleğini yapmak :) balerin bence:) anneliğe gelince meslek değilde bir hayat gibi geldi bana kendi annemi düşününce:) her sabah erkenden kalkar kardeşimi okula gönderir bana telefon eder
birşey oldumu ilk aradığım kişidir o kadar işi olsa yinede dinler beni
bazen üzerim bir bakarım sessiz sessiz ağlar ama belli etmez yine sarılır yine hep sever bizi ah canım annem benim ..
eğer bir gün nasip olursa annem gibi annelik yapmak isterim bende bıkmadan usanmadan hep mücadeleci ve sevecen..
her meslegin kendine göre zorluklari ve eglenceli yönleri var bence..
ben meslegimden memnum..bazen cokk yani asiri derecede stresli ve yorucu olsada
annelik hakkinda yorum yapamicam, o duygunun ne oldugunu bilmiyorum ama insallah bende o duygulari tadarim, Allahim insallah nasip eder..
canimm annemin hakkini hic birsekilde ödeyemem canimm benim canim canimm
hemşirelikkk.çok kutsal bi meslek ama annelik çok farklı bişeydir tabiki
sevdiğin iş dünyanın en iyi mesleğidir
pilotlukkkk.bulutların üstünde uçmaaak...dünyayı ayaklarının altına almak...harika olurdu
bence söz yazarı ve bestecilik..hem yaratıcılığınızı konuşturuyorsunuz hem de bi çok insanın hislerine tercüman olabiliyorsunuz..en önemlisi de
ölümsüzleşiyorsun..
söz uçar yazı kalır diyenlerdensin yani .......................... Sana katılıyorum
En güzel anneliktir sorumluluğu çoktur sevgi ister emek ister,emeklilik yoktur annelikte vericisindir karşıllık beklmeden hemde..
Öğretmenlik en kutsal mesleklerden birisidir,onlar öğretmese kimse mesleğini yapamazdı bence..
Öğreneceğiz ki sevdiğimiz işi yapabilelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?