- 5 Şubat 2013
- 2.191
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayr ya fotoshop fln degılll ben araştırdım kaç gazetede yayınlanmış haberturk fln . kanserı tetıklıyor ama östrojeni fazla olan kişilerde tetikliyor diye biliyorum
ya çemenle rezeneyle uğraşmasak direk emziren kadınlara verilen humana süt artırıcıyı alıp içsek büyümezmi???????????
ne zamandır bunu düşünüyorum emzirenin kullandığını herkes kullanır çünkü onlara kimyasal içerikli bişey verilmez ne diyosunuz araştırsakmı onun içeriğindede çemen ve rezene var bakın netten
:'( bacaksız haklısın ama bilmiyorum işte inanarak başladım ben internetten araştırdıklarıma güvenerek inşallah işe yarar bugün tam bir hafta oldu daha tık yok ama
kızlar ben çörekotu yağı kullandım büyütüyo gercekten ama meme ucunda kıllanma yapıyo baktım kıllanıyo bıraktım sonradan sarardı ama kullanmya cesaret edemedım cunku ne kadar cok surersen o kdar kıllanır ve baya bı zaman sonra sararıyo daha bı etkılı yontem bılıyosanız söyleyın lutfen ya 80 beden kullanıyorum ama daha dolgun gouslere saip olmak istiyorum
yuyu, sonuçlar 6 ayda alınıyormuş dedin, umutlandıysan şimdiden ümitsizliğe kapılma daha 1 hafta 6 ayın yanında nedir ki? 3 ayı zorla bakalım yavaş yavaş anlaşılmaya başlar birşeyler herhalde ..