• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Dünya Mutfağı Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    684
  • Anket Kapalı .
Yarisma sonunda parcalicam
Ne bicim tatlisin sen diyee :KK70: :KK70:
Saol hayatimm ne guzel destek oluyosun
Omzunu hazirla salya sumuk geliyorum
Aglamaya :KK53:
Parçalama yazık cağnımm tatlıya ben yerim çok sevdiğimden değil maksat yazık olmasın :KK53:

Herkeslere yetecek omuza sahibim buyur bacım :KK14:

M Mitsuomi sakın yanlış anlama bu söyliceğimi.. benimde aklıma ilk pizza geldi. Ama hani çok bilindik kazanamam diye korktum vazgeçtim. Daha zor bişeyler deniyim dedim. Ama maşallah birinci oldun şimdiden.. bunu da bugün bende pizza yaparak kutladım. :hamarat:

M Mitsuomi sakın yanlış anlama bu söyliceğimi.. benimde aklıma ilk pizza geldi. Ama hani çok bilindik kazanamam diye korktum vazgeçtim. Daha zor bişeyler deniyim dedim. Ama maşallah birinci oldun şimdiden.. bunu da bugün bende pizza yaparak kutladım. :hamarat:
Hayir canim niye yanlis anlayayim ki:) anket devam ediyo canim bakalim nolcak:)

Hepimizin aklindan bisuru tarif geciyo katilmadan önce.Mesela ben onigiri yapacaktim ama sonra uzak dogu yemekleri genelde turkiye de pek ragbet gormuyo diye dusundum pizzada cok sık yapiyoruz evde:KK66: bildigim garanti tarif olunca bununla katilayim bilmeyenlerde rahatca tarifimi denesin diye dusundum canim:)

Back