- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.380
- 208
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık canım
Hayir canim suan oylama, begendigine oy veriyorsun katilim bittiAman yarabbi ismini bile duymamışım çoğunun
Yalnız pizzayı çok güzel yaparım
Ben simdi anlamadım bu foruma konu şeklinde fotoğraflı tarif falan mı ekliycez?
Oy icin tesekkurler canimAman yarabbi ismini bile duymamışım çoğunun
Yalnız pizzayı çok güzel yaparım
Ben simdi anlamadım bu foruma konu şeklinde fotoğraflı tarif falan mı ekliycez?
Hayir canim suan oylama, begendigine oy veriyorsun katilim bitti
Oy icin tesekkurler canim
Way bi pizzaci daha habi dahakine katilirsin canim
Benim Ravioli mi beğenmediniz mi oyu geçtim kimse beğeni mesajı yayınlamamış.. ağlıcam ya..
Tesekkurler canimRica ederim çok hoş görünüyor ellerine sağlık bi dahakine rakibin olurum belki
Cok tesekkurler canim:)evet demistin ama anket daha devam ediyo bakalim nolcak canim:) guzel sozlerine teskkur ederim
Cok merak ettim tadini bence tarifin enfes canim:)Benim Ravioli mi beğenmediniz mi oyu geçtim kimse beğeni mesajı yayınlamamış.. ağlıcam ya..
Bizden başka da dünyanın çeşitli yerlerinde yaşayan Türkler var beybisi.Ayrıca listede de var.Onlari hep yapiyoruz beybisi
Tekrar tesekkur ederim canim:)İnşallah güzel sonuç alırsın canım hayırlısı olsun
Tacosla ikisi arasında kalmıştım canım ellerine sağlık süperBenim Ravioli mi beğenmediniz mi oyu geçtim kimse beğeni mesajı yayınlamamış.. ağlıcam ya..