Telefonun azizliğine uğradım canım hattımda bir problem vardı yaklaşık 1 haftadır genel birşeymiş sanırım bu hiç internete giremedim malesef yarışmayı da kaçırdım,talihsizlikler hep beni buluyor
Bu börekler yüzünden yarışmaya katılamadımBörekleri kendim yapmadım ama iç malzemesi (5 kilo ıspanaktan) ellerimden geçti..Tabi böreği pişirme dışında herşey ellerimden öptüğü için 2 gündür bunlarla uğraştım.Böreklerimi göstereyim bariSuçlu kendisidir.Öncesinde 1 hafta hasta oldumDemek neymiş son günlere bırakmamak lazımmış
Bu börekler yüzünden yarışmaya katılamadımBörekleri kendim yapmadım ama iç malzemesi (5 kilo ıspanaktan) ellerimden geçti..Tabi böreği pişirme dışında herşey ellerimden öptüğü için 2 gündür bunlarla uğraştım.Böreklerimi göstereyim bariSuçlu kendisidir.Öncesinde 1 hafta hasta oldumDemek neymiş son günlere bırakmamak lazımmış Eki Görüntüle 1971849
Bu börekler yüzünden yarışmaya katılamadımBörekleri kendim yapmadım ama iç malzemesi (5 kilo ıspanaktan) ellerimden geçti..Tabi böreği pişirme dışında herşey ellerimden öptüğü için 2 gündür bunlarla uğraştım.Böreklerimi göstereyim bariSuçlu kendisidir.Öncesinde 1 hafta hasta oldumDemek neymiş son günlere bırakmamak lazımmış Eki Görüntüle 1971849