• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Dünya Mutfağı Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    684
  • Anket Kapalı .
Gel öpeyim hemşom:KK74:
Ben Perşembe'den beri çok hastayım sizde ben yokum diye konuyu niye boş bırakıyorsunuz:63:

Nevoşşşş noldu sana öyle,çok geçmiş olsun canısı dikkat et kendine :KK74:
Bende hastaydım hala geçmedi,şimdide orta kulakta iltihap çıktı kulaklar fertti resmen..

Çok geçmiş olsun canımmm :KK60: bilseydim hemen kategoriye
Çorba yapacak adam arardım :KK70:

:KK31::KK31::KK31:
Ayy ne güzel olurdu:KK45:Teşekkür ederim canım:kk77:Ben de tarifimi ayarlamıştım ama biraz zo gibi görünüyor.Yarın ve Çarşamba çok işlerim var.Okulda yöresel yemek etkinliği var.Ben herşey ile ilgileniyorum ancak onu yapabileceğim..Akşamda resim çekmek zor oluyor:olamaz:

Nevoşşşş noldu sana öyle,çok geçmiş olsun canısı dikkat et kendine :KK74:
Bende hastaydım hala geçmedi,şimdide orta kulakta iltihap çıktı kulaklar fertti resmen..
Ablam geçen hafta bir arkadaşa gittik evi soğuktu yeni eve taşınmış.Şifayı kaptım galiba baş ağrısı baş dönmesi kafamı tutamıyorum:olamaz:Çok sağol ablam sana da geçmiş olsun:KK200:

Fırsat buldukça gelirim şeker :olamaz:

Bana böyle
olamaz.gif
ikonlar kullanma :duduk:
Bak bunlar daha güzel :KK200::KK37::KK36::KK74::KK60::KK15:

:KK70:

Ablam geçen hafta bir arkadaşa gittik evi soğuktu yeni eve taşınmış.Şifayı kaptım galiba baş ağrısı baş dönmesi kafamı tutamıyorum:olamaz:Çok sağol ablam sana da geçmiş olsun:KK200:

1 ayı geçti benimde,ilaç filan fayda etmedi birde..
Havada acayip oda tetikliyor artık.

Back