Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14 saat canım.Bekle bi koşu meksikaya gidip gelim hele :))
İşkence olsun diye yayan gitmeyi düşünüyorum:)) Alemsin,ikon atmadığıma bakma sesli gülüyorum.otobüs mü, uçak mı
İşkence olsun diye yayan gitmeyi düşünüyorum:)) Alemsin,ikon atmadığıma bakma sesli gülüyorum.
shapee sen de katılmışsın yarışmaya.Demek rakip arıyorsun kendine he :))bende sana çok gülmüştüm bunu bana söylediğinde :)
yayan iyidir, güzel düşünmüşsün
aynen devam
shapee sen de katılmışsın yarışmaya.Demek rakip arıyorsun kendine he :))
Evet bende varım
Çok rakip var zaten de biraz da ben toplim dedim
Nasıl olsa biz bizeyiz, yabancı yok
ben yokum ama takipteyim hepizin
Sana çook ısrar ettim gel el ele katılalım diye
ama yoook kandıramıyorum
Vuracam kendimi
Cıkkksss ben yokum hayatım kararrım bu yönde
Durrrr furmaaa kendiniiiii nayırrrrrr nolamazzzzzzzzzzz
Kulağıma da söylemedin zaten
Olsun sen yine buralarda dur arada bir seversin beni
Motivasyon şeysii
Gel öpeyim hemşom
Sen iste seni severim hayatım arada gelirim yine sevmeye
arada değil hep gelll
Gel öpeyim hemşom
Ben Perşembe'den beri çok hastayım sizde ben yokum diye konuyu niye boş bırakıyorsunuz
Gel öpeyim hemşom
Ben Perşembe'den beri çok hastayım sizde ben yokum diye konuyu niye boş bırakıyorsunuz
Ayy ne güzel olurduTeşekkür ederim canımBen de tarifimi ayarlamıştım ama biraz zo gibi görünüyor.Yarın ve Çarşamba çok işlerim var.Okulda yöresel yemek etkinliği var.Ben herşey ile ilgileniyorum ancak onu yapabileceğim..Akşamda resim çekmek zor oluyorÇok geçmiş olsun canımmm bilseydim hemen kategoriye
Çorba yapacak adam arardım
Ablam geçen hafta bir arkadaşa gittik evi soğuktu yeni eve taşınmış.Şifayı kaptım galiba baş ağrısı baş dönmesi kafamı tutamıyorumÇok sağol ablam sana da geçmiş olsunNevoşşşş noldu sana öyle,çok geçmiş olsun canısı dikkat et kendine
Bende hastaydım hala geçmedi,şimdide orta kulakta iltihap çıktı kulaklar fertti resmen..
Fırsat buldukça gelirim şeker
Ablam geçen hafta bir arkadaşa gittik evi soğuktu yeni eve taşınmış.Şifayı kaptım galiba baş ağrısı baş dönmesi kafamı tutamıyorumÇok sağol ablam sana da geçmiş olsun